e_tomi 25.02.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Została mi jeszcze brama garażowa do wybrania i będę miał już wszystkie otwory w domku Gdzie sprzedają w dobrych cenach bramy z napędami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafiks 25.02.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 witam.jaka izolacje dawaliscie pod sciany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 25.02.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 witam.jaka izolacje dawaliscie pod sciany U mnie poszła papa ICOPAL termozgrzewana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 25.02.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 słuchajcie a gdzie kupowaliscie drewniane podłogi? jakas firma bdb ktora tez kladzie i mierzy wilgotnosc przed? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 25.02.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Haha. Powaznie ? No to cos Ci powiem : - setki osob z forum sa inego zdania niz Ty, i smialo podaja swoje namairy na liste ogolnopolska - myslisz, ze zlodzieja interesuje jaki styropian masz polozny ? - jak chcesz, to podam ci namiary Towjego domu w ciagu kilku minut - bez problemu moge go (jak i kazdy inny) go nameirzyc (nawet nie wychodzac z domu). ale ok Fantom ps. Musze przestac odpowiadac na pytania ludzi. Bo bede ywjawial tajemnice swojego domu. Np jakie mam okno - a to przeciez zlodziej moze wiedziec gdzie jest ich slaba strona. Kurcze, a ostatnio napsialem jakie drzwi mam wstawione Tak to by zlodziej podchodzac nie wiedzial jakie mam drzwi i okna i jaki gruby jastrych mam wylany na podlogach Fantom mam wrażenie, że ze mnie szydzisz. Namierzaj sobie co chcesz. Nie każdy złodziej to umie ale każdy przygłup znajdzie Twój dom jak mu podasz współrzędne. Jeżeli nie masz na tyle wyobraźni, żeby domyślić się, że ludzie pisząc dziennik nie kończą na stanie surowym a opisują dalej już mieszkając, wklejają zdjęcia swojego tv za grube tysiące, sprzętów itp to Twój problem. Jak nie starcza Ci wyobraźni żeby zwizualizować sobie że złodzieje są tak bezczelni, i łapczywi, że wyniosą Ci nawet stary telewizor to żal mi Ciebie strasznie. W mojej wsi obrobiono ludziom domy w biały dzień, nawet tam gdzie mają psy, nawet podczas grilla, który urządzali właściciele na ogródku w popołudnie w niedzielę i zapomnieli (nie pomyśleli bo śmiali się tak jak Ty) zamknąć drzwi wejściowe. Jak masz ochotę to możesz pokazać na forum nawet swoją gołą du..ę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_tomi 25.02.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 witam.jaka izolacje dawaliscie pod sciany 2 x papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaTomek 25.02.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Fantom mam wrażenie, że ze mnie szydzisz. ........... Ostro napisane ale niestety taka jest prawda. Zresztą widać jaki mały jest odzew przy podawaniu namiarów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 26.02.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Jeżeli tak bardzo Wam zależy na mapie to można odciąć jedno miejsce (może dwa) po przecinku i będzie lokalizacja "mniej więcej". Stworzy się mapa bez dokładnej lokalizacji budynku a tylko do dzielnicy, wioski itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 26.02.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Tak, to co napisał Bitter to prawda. Pamietam pare lat temu jak okradli dziewczynę ktora udzielała sie w watku odnosnie wyposazenia wnetrz własnie na FM. W ogole starams ie podawać mało prywatnych danych wnecie;-) czasami si enie da i tak jest sporo. Ale kontrolujmy to co mozemy:-) Zrestza tutaj i tak mowimy co, gdzie, kto, kto jest obecny to kojarzy:-) i nie ma co sie obrazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafiks 26.02.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 dzieki za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 26.02.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Jak masz ochotę to możesz pokazać na forum nawet swoją gołą du..ę. Mimo, ze moglbym to wymoderowac, zostawie dla potomnych. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 26.02.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 ee, a co w golej dupie jest do moderowania? dorosli jestesmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 26.02.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 No wlasnie - ale kultury brakuje. To dorosli moga juz sobie pozwalac ? No to ok. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 26.02.2012 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Mam wrazenie ze wszystko bierzesz do siebie i zbyt osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 26.02.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 No wlasnie nie biore - i dlatego to olalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 26.02.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Szczukot przeczytaj co napisałeś i w jakim prześmiewczym tonie. Mnie osobiście to uraziło i było o wiele bardziej niekulturalne niż mój przytyk. Nie mam nic osobiście do Ciebie, jestem na forum bo szukam wiedzy i pasjonuje mnie to cale zamieszanie z budową domu a nie po to aby się błotem obrzucać ale nie lubię jak się ktoś ze mnie naśmiewa ... może za bardzo wziąłem sobie do serca. Życzę miłej niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 26.02.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 Tak sobie myślę jakie mogą byc korzyści z podawania do ogólnej wiadomości swoich danych w tym np umiejscowienia budowy i nic jakoś nie przychodzi mi do głowy. Kłopoty owszem można sobie zafundować. Anonimowość w necie to najcenniejsza rzecz. Miejscowość, dzielnica i nic więcej. Jak ktoś chce dokładniej to jest w końcu możliwość kontaktu przez PW na przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burundi 26.02.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 W moim odczuciu, to jest b. dobra konkluzja powyższej dyskusji. Tak sobie myślę jakie mogą byc korzyści z podawania do ogólnej wiadomości swoich danych w tym np umiejscowienia budowy i nic jakoś nie przychodzi mi do głowy. Kłopoty owszem można sobie zafundować. Anonimowość w necie to najcenniejsza rzecz. Miejscowość, dzielnica i nic więcej. Jak ktoś chce dokładniej to jest w końcu możliwość kontaktu przez PW na przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasieńka i Piotr 26.02.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2012 WitamPoszukuję wykonawcy projektu i wykonania płyty fundamentowej z okolic Szczecin, Goleniów, proszę o namiary. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 27.02.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Haha. Powaznie ? No to cos Ci powiem : - setki osob z forum sa inego zdania niz Ty, i smialo podaja swoje namairy na liste ogolnopolska - myslisz, ze zlodzieja interesuje jaki styropian masz polozny ? - jak chcesz, to podam ci namiary Towjego domu w ciagu kilku minut - bez problemu moge go (jak i kazdy inny) go nameirzyc (nawet nie wychodzac z domu). ale ok Fantom ps. Musze przestac odpowiadac na pytania ludzi. Bo bede ywjawial tajemnice swojego domu. Np jakie mam okno - a to przeciez zlodziej moze wiedziec gdzie jest ich slaba strona. Kurcze, a ostatnio napsialem jakie drzwi mam wstawione Tak to by zlodziej podchodzac nie wiedzial jakie mam drzwi i okna i jaki gruby jastrych mam wylany na podlogach szczukot jestem w tej kwestii po twojej stronie, ale coś mi się wydaje, że grupa jest zamknięta na takie ekstrawagancje jak pokazanie gdzie mieszkają...ale to raczej iluzja anonimowości, tak jak iluzją ochrony przed włamywaczami jest wysokie ogrodzenie... wklej mnie +53° 28' 25.59", +14° 23' 30.17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts