Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Haha. Powaznie ?

No to cos Ci powiem :

- setki osob z forum sa inego zdania niz Ty, i smialo podaja swoje namairy na liste ogolnopolska

- myslisz, ze zlodzieja interesuje jaki styropian masz polozny ?

- jak chcesz, to podam ci namiary Towjego domu w ciagu kilku minut - bez problemu moge go (jak i kazdy inny) go nameirzyc (nawet nie wychodzac z domu).

ale ok :)

Fantom

ps. Musze przestac odpowiadac na pytania ludzi. Bo bede ywjawial tajemnice swojego domu. Np jakie mam okno - a to przeciez zlodziej moze wiedziec gdzie jest ich slaba strona. Kurcze, a ostatnio napsialem jakie drzwi mam wstawione :( Tak to by zlodziej podchodzac nie wiedzial jakie mam drzwi i okna i jaki gruby jastrych mam wylany na podlogach ;)

Fantom mam wrażenie, że ze mnie szydzisz. Namierzaj sobie co chcesz. Nie każdy złodziej to umie ale każdy przygłup znajdzie Twój dom jak mu podasz współrzędne. Jeżeli nie masz na tyle wyobraźni, żeby domyślić się, że ludzie pisząc dziennik nie kończą na stanie surowym a opisują dalej już mieszkając, wklejają zdjęcia swojego tv za grube tysiące, sprzętów itp to Twój problem. Jak nie starcza Ci wyobraźni żeby zwizualizować sobie że złodzieje są tak bezczelni, i łapczywi, że wyniosą Ci nawet stary telewizor to żal mi Ciebie strasznie. W mojej wsi obrobiono ludziom domy w biały dzień, nawet tam gdzie mają psy, nawet podczas grilla, który urządzali właściciele na ogródku w popołudnie w niedzielę i zapomnieli (nie pomyśleli bo śmiali się tak jak Ty) zamknąć drzwi wejściowe.

Jak masz ochotę to możesz pokazać na forum nawet swoją gołą du..ę.

Tak, to co napisał Bitter to prawda. Pamietam pare lat temu jak okradli dziewczynę ktora udzielała sie w watku odnosnie wyposazenia wnetrz własnie na FM. W ogole starams ie podawać mało prywatnych danych wnecie;-) czasami si enie da i tak jest sporo. Ale kontrolujmy to co mozemy:-) Zrestza tutaj i tak mowimy co, gdzie, kto, kto jest obecny to kojarzy:-) i nie ma co sie obrazać

Szczukot przeczytaj co napisałeś i w jakim prześmiewczym tonie. Mnie osobiście to uraziło i było o wiele bardziej niekulturalne niż mój przytyk. Nie mam nic osobiście do Ciebie, jestem na forum bo szukam wiedzy i pasjonuje mnie to cale zamieszanie z budową domu a nie po to aby się błotem obrzucać ale nie lubię jak się ktoś ze mnie naśmiewa ... może za bardzo wziąłem sobie do serca. Życzę miłej niedzieli.

Tak sobie myślę jakie mogą byc korzyści z podawania do ogólnej wiadomości swoich danych w tym np umiejscowienia budowy i nic jakoś nie przychodzi mi do głowy. Kłopoty owszem można sobie zafundować. Anonimowość w necie to najcenniejsza rzecz. Miejscowość, dzielnica i nic więcej. Jak ktoś chce dokładniej to jest w końcu możliwość kontaktu przez PW na przykład.

W moim odczuciu, to jest b. dobra konkluzja powyższej dyskusji.
Tak sobie myślę jakie mogą byc korzyści z podawania do ogólnej wiadomości swoich danych w tym np umiejscowienia budowy i nic jakoś nie przychodzi mi do głowy. Kłopoty owszem można sobie zafundować. Anonimowość w necie to najcenniejsza rzecz. Miejscowość, dzielnica i nic więcej. Jak ktoś chce dokładniej to jest w końcu możliwość kontaktu przez PW na przykład.

Haha. Powaznie ?

No to cos Ci powiem :

- setki osob z forum sa inego zdania niz Ty, i smialo podaja swoje namairy na liste ogolnopolska

- myslisz, ze zlodzieja interesuje jaki styropian masz polozny ?

- jak chcesz, to podam ci namiary Towjego domu w ciagu kilku minut - bez problemu moge go (jak i kazdy inny) go nameirzyc (nawet nie wychodzac z domu).

ale ok :)

Fantom

ps. Musze przestac odpowiadac na pytania ludzi. Bo bede ywjawial tajemnice swojego domu. Np jakie mam okno - a to przeciez zlodziej moze wiedziec gdzie jest ich slaba strona. Kurcze, a ostatnio napsialem jakie drzwi mam wstawione :( Tak to by zlodziej podchodzac nie wiedzial jakie mam drzwi i okna i jaki gruby jastrych mam wylany na podlogach ;)

szczukot jestem w tej kwestii po twojej stronie, ale coś mi się wydaje, że grupa jest zamknięta na takie ekstrawagancje jak pokazanie gdzie mieszkają...ale to raczej iluzja anonimowości, tak jak iluzją ochrony przed włamywaczami jest wysokie ogrodzenie...

wklej mnie :)

+53° 28' 25.59", +14° 23' 30.17