ArKaMa 27.02.2012 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 szczukot jestem w tej kwestii po twojej stronie, ale coś mi się wydaje, że grupa jest zamknięta na takie ekstrawagancje jak pokazanie gdzie mieszkają...ale to raczej iluzja anonimowości, tak jak iluzją ochrony przed włamywaczami jest wysokie ogrodzenie... wklej mnie +53° 28' 25.59", +14° 23' 30.17 Chyba już po ptokach.. Za dużo chętnych i Szczukot sie nie wyrabiał i zarzucił pomysł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariodobra 27.02.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Witam po krótkiej przerwie. Poszukiwania wykonawcy ciąg dalszy. Przerażają mnie te rozbieżności, u was też różnicę sięgały czasem prawie 100%? Ponawiam prośbę o listę wykonawców napewno ułatwiła by mi wybór, narazie ogłosiłem na szukaj fachowca ale tak jak mówie rozbieżności są duże a i nie ma opinii. Przeczytałem warunki odnośnie listy ale jestem na samym początku natomiast doradzać obiecuję jak będę w trakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fergson 27.02.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Witam po krótkiej przerwie. Poszukiwania wykonawcy ciąg dalszy. Przerażają mnie te rozbieżności, u was też różnicę sięgały czasem prawie 100%? Ponawiam prośbę o listę wykonawców napewno ułatwiła by mi wybór, narazie ogłosiłem na szukaj fachowca ale tak jak mówie rozbieżności są duże a i nie ma opinii. Przeczytałem warunki odnośnie listy ale jestem na samym początku natomiast doradzać obiecuję jak będę w trakcie Potwierdzam to co napisałeś wyżej. Dostałeś wiadomośc na Priva. Zadzwoń to pogadamy. Gramy do tej samej bramki.:yes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 27.02.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Od jakiegos czasu, zastanawaim sie nad "modyfikacja" zasad listy wykonawcow. Podzilibym ja na dwie listy - pierwsza (startowa) zawieralkaby tylko dane podstawowoych fachowcow (typu przylacza, geodeta itp). Tacy faktycznie potzrebni na poczatku. Reszta nadal by byla dostepna tylko dla 'dluzszych stazem'.Trzeba by sie zastanowic co moglaby zawierac ta mala lista. Co sadzicie o takiej modyfikacji ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 27.02.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Od jakiegos czasu, zastanawaim sie nad "modyfikacja" zasad listy wykonawcow. Podzilibym ja na dwie listy - pierwsza (startowa) zawieralkaby tylko dane podstawowoych fachowcow (typu przylacza, geodeta itp). Tacy faktycznie potzrebni na poczatku. Reszta nadal by byla dostepna tylko dla 'dluzszych stazem'. Trzeba by sie zastanowic co moglaby zawierac ta mala lista. Co sadzicie o takiej modyfikacji ? Fantom Powiem, tak że może wygodniej byłoby stworzyć dział Lista wykonawców i potem wątek w zależności od zaawansowania, gdzie każdy może umieszczać posty, ale admin lub moderator musi zaakceptować w celu jego wyświetlenia. Zabezpieczy to przed kryptoreklamą i ewentualną złą reklamą przypadkowych czytelników/uży-szkodników. W łatwy sposób wyłowisz stałych użytkowników od tych co chcą jedynie wstawić kontakt. Ułatwi to dostęp, dawanie komentarzy i ewentualną pracę nad listą. Dokumenty googla są ok, ale wymagają IMO więcej pracy od Ciebie. Tak jak pisałem możesz zrobić np. kilka wątków w zależności od zaawansowania, np. przed budową, SSO, Instalacje, Wykończenie itp. Co Ty na to? Byłbyś jej moderatorem wiec Ty tutaj masz największe zdanie czy to wogóle jest możliwe. Pomijam kwestie ustawy o ochronie danych osobowych, bo dostęp mieliby tylko zalogowani użytkownicy FM, co w sumie nie załatwia ustawy, ale w pewien sposób nie pokazuje wszystkiego otwarcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariodobra 27.02.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Myślę, że to dobry pomysł bo w sumie ważni są wykonawcy od sso, geodeci itp. a na poczatku moja wiedza odnośnie budowania jest niewielka a oczywiście nie potrzebuje teraz elektryków, hydraulików itp. chodzi mi głównie o wykonawców od sso ewentualnie okien i bram. Czy można dostać taką listę? Od jakiegos czasu, zastanawaim sie nad "modyfikacja" zasad listy wykonawcow. Podzilibym ja na dwie listy - pierwsza (startowa) zawieralkaby tylko dane podstawowoych fachowcow (typu przylacza, geodeta itp). Tacy faktycznie potzrebni na poczatku. Reszta nadal by byla dostepna tylko dla 'dluzszych stazem'. Trzeba by sie zastanowic co moglaby zawierac ta mala lista. Co sadzicie o takiej modyfikacji ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
er--ka 27.02.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Witam,Możecie podać namiary na firmy wykonujące studnie głębinowe w naszym rejonie? Jaką średnicę doradzacie zrobić? Dużo firm w Polsce wykonuje 110mm. Nie wiem dokładnie jaki wpływ ma średnica rury osłonowej. Orientujecie się w cenach? Będę wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_tomi 27.02.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Ponowie pytanie na temat bram garażowych. Dostałem wyceny na bramę 2600x2125 1. Normsthla g60 z napędem Magic 600 i pilotami - 4220 z montażem2. Nice classic z napędem Shel75 i pilotami 3800 z montażemCzy ktoś użytkuje takie bramy i coś może o nich powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Micmisio 27.02.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Drodzy towarzysze niedoli. Czy stawki robocizny 50 zł za ocieplenie zew. (styro + tynk) i 60 zł mb podbitki (3xmalowanie) są w naszym Drogim Regionie do przyjęcia? Ewentualne namiary na ekipę na priv - mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 27.02.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Co do podbitki to slyszalem, ze moze byc taniej.O styro slyszalem 45 Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 28.02.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Od jakiegos czasu, zastanawaim sie nad "modyfikacja" zasad listy wykonawcow. Podzilibym ja na dwie listy - pierwsza (startowa) zawieralkaby tylko dane podstawowoych fachowcow (typu przylacza, geodeta itp). Tacy faktycznie potzrebni na poczatku. Reszta nadal by byla dostepna tylko dla 'dluzszych stazem'. Trzeba by sie zastanowic co moglaby zawierac ta mala lista. Co sadzicie o takiej modyfikacji ? Fantom Myślę, że to dobry pomysł. Zwłaszcza dla tych, którzy o FM dowiedzą się zbyt późno. Dla mnie nabycie odpowiedniego stażu nie było problemem bo czytałem FM chyba z rok przed rozpoczęciem budowy... A zakres listy startowej ? Architekt, kierbud,geodeta,przyłącza(ekipy?),geolog,archeolog... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariodobra 28.02.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Witam. TO jak da radę zrobić coś z ta modyfikacją listy i udostępnić ja dla początkujących? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 28.02.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Spokojnie To nie bedzie szybki proces. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariodobra 28.02.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Spokojnie To nie bedzie szybki proces. Fantom Czekam więc z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 28.02.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 WItajcie... nie było mnie kilka dni i widzę, że coś się atmosfera lekko podgrzała kilkanaście postów temu... pozwolę sobie dla rozluźnienia napisać - pochwalić, że od dzisiaj mogę o sobie napisać, że jestem prawdziwym mężczyzną... podejrzliwym od razu tłumaczę, że dzisiaj URODZIŁ MI SIĘ SYN !!! Dom już stoi, a drzewo już zasadzone... to co? mogę już wrzucić na luz? pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaTomek 28.02.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 GRATULACJE!!! ps. będzie pomocnik do wykończeniówki;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 28.02.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 GRATULACJE!!! ps. będzie pomocnik do wykończeniówki;);) zdecydowanie tak, a na razie kołysanką będzie wiercenie w porothermie lub cięcie kamienia )) bo takich odgłosów słuchał przez ostatnie dni przez brzuch tata się pośpieszył i oszczędzi synka, na razie nic głośniejszego niż odgłos wałka z farbą na poddaszu mu nie grozi )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 29.02.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Gratulacje:welcome: młodzienca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 29.02.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 WItajcie... nie było mnie kilka dni i widzę, że coś się atmosfera lekko podgrzała kilkanaście postów temu... pozwolę sobie dla rozluźnienia napisać - pochwalić, że od dzisiaj mogę o sobie napisać, że jestem prawdziwym mężczyzną... podejrzliwym od razu tłumaczę, że dzisiaj URODZIŁ MI SIĘ SYN !!! Dom już stoi, a drzewo już zasadzone... to co? mogę już wrzucić na luz? pozdrawiam wszystkich! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 29.02.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 WItajcie... nie było mnie kilka dni i widzę, że coś się atmosfera lekko podgrzała kilkanaście postów temu... pozwolę sobie dla rozluźnienia napisać - pochwalić, że od dzisiaj mogę o sobie napisać, że jestem prawdziwym mężczyzną... podejrzliwym od razu tłumaczę, że dzisiaj URODZIŁ MI SIĘ SYN !!! Dom już stoi, a drzewo już zasadzone... to co? mogę już wrzucić na luz? pozdrawiam wszystkich! Gratulacje Ale z tym dawaniem sobie na luz, to nie bardzo, do 67 roku życia jeszcze pewnie spora droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts