kalisttet 11.03.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Gdzie korzystnie kupić płytki klinkierowe na parapet? Poza euroklinkierem? Polecam firmę z Polic: http://www.ceramzet.pl Niedrogo i dobra jakość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 11.03.2012 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 No to zaczynam zakupy. Stal. Hurtostal i coś jeszcze? W internecie po 2,5 za kg, w Szczecinie można kupić za tyle samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kju 11.03.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 No to zaczynam zakupy. Stal. Hurtostal i coś jeszcze? W internecie po 2,5 za kg, w Szczecinie można kupić za tyle samo? sprawdz cenę w felmaxie na gdańskiej. Rok temu jak kupowałem było tam najtaniej w Szczecinie, tylko trzeba się potargować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 11.03.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Gdzie korzystnie kupić płytki klinkierowe na parapet? Poza euroklinkierem? A ja odpuscilem sobie plytki klinkierowe i wstawilem granit. Cena ta sama Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 11.03.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 A ja odpuscilem sobie plytki klinkierowe i wstawilem granit. Cena ta sama Fantom Łączeń na pewno mniej - a gdzie kupowaleś i po ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 11.03.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Kalistet a masz dobrego fachowca od posadowienia? Jaki grunt miales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 11.03.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Łączeń na pewno mniej - a gdzie kupowaleś i po ile? Laczen zero. Gotowe na wymiar parapety. Kupilem az w okolicach Strzegomia ! Oczywiscie przez internet. Z dowozem nawet Wyszlo dwa razy taniej niz chcieli w Szczecinie. A sam granit akurat nie strzegomski - tam jest tyle kamieniarzy, ze maja spory wybor i duza konkurencja jest. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 11.03.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Laczen zero. Tak -wiem :) Gotowe na wymiar parapety. Kupilem az w okolicach Strzegomia ! Oczywiscie przez internet. Z dowozem nawet Wyszlo dwa razy taniej niz chcieli w Szczecinie. A sam granit akurat nie strzegomski - tam jest tyle kamieniarzy, ze maja spory wybor i duza konkurencja jest. Fantom Skoro firma sprawdzona - rozumiem, że jesteś zadowolony?- jakiś namiar? W Strzgomiu faktycznie kamieniarzy dostatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Micmisio 11.03.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Tak sobie pooglądałem parapety granitowe i zaczynam się zastanawiać czy nie dać też do wnętrza. Drewniane policzyli mi 1800 za ok. 10,5 mb. Granitowe na allegro są u okolicznego kamieniarza za 100 pln - 120x30x3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dszczecin 11.03.2012 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Ja wszędzie gdzie pytałem słyszę 50zł/m2 dachu plus 50zł/m2 więźba. Przeciętna cena za całość dachu (więźba, pokrycie dachówką, rynny, blacharka, okna, rury spustowe) to ok 90zł za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merena 12.03.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 plus dachowka 5o :-)i mamy niezła cene za dach. Zaczynam wierzyc ze cena 50.000 za SSO jest calkiem przyzwoita ja mam ofertę za 85 zł/m2 z konstrukcją nadal szukam studniarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 12.03.2012 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Tak sobie pooglądałem parapety granitowe i zaczynam się zastanawiać czy nie dać też do wnętrza. Drewniane policzyli mi 1800 za ok. 10,5 mb. Granitowe na allegro są u okolicznego kamieniarza za 100 pln - 120x30x3. Peniwe, ze mozna dawac do wnetrza granity. JA nie dalem tylko z jednego powodu : w srodku chcialem miec 'cieple' parapety. Kamien zawsze zimny. I dlatego dalem drewno. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 12.03.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Peniwe, ze mozna dawac do wnetrza granity. JA nie dalem tylko z jednego powodu : w srodku chcialem miec 'cieple' parapety. Kamien zawsze zimny. I dlatego dalem drewno. Fantom Do wewnątrz kupiłem "okazyjnie" od fachowca od schodów parapety dębowe. Na zewnątrz w Casto kupiłem ceramikę Przysuchy. Wybrałem takie grubsze, bardziej mi się podobały. Ceny już nie pamiętam, ale wtedy (2 lata temu) była porównywalna jak z Polski z transportem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miłek 12.03.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 WitajcieCzy ktoś z Forumowiczów montował zamiast kominka piec kaflowy i wie może gdzie oprócz Krakowa można kupić piec firmy Herta ? A może polecicie jakąś inną firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alter ego 12.03.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Gdyby ktoś z nowych budujących (najlepiej z okolic Prawobrzeża) nie miał co zrobić z ziemią z wykopu, to ja chętnie przyjmę na podwyższenie terenu Wezmę nawet do 200 m3. Zainteresowanych proszę o kontakt na priw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 12.03.2012 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Gdyby ktoś z nowych budujących (najlepiej z okolic Prawobrzeża) nie miał co zrobić z ziemią z wykopu, to ja chętnie przyjmę na podwyższenie terenu Wezmę nawet do 200 m3. Zainteresowanych proszę o kontakt na priw. Słabo to widzę... Już kilka osób składało takie deklaracje, w tym ja, ale raczej marne rezultaty... Miałem jeden kontakt, ale gra nie warta świeczki bo ta osoba miała ok 3 ciężarówek ziemi a ja potrzebowałem 25, musiałbym zapłacić za koparę, ciężarówkę...wyszło by drożej, niestety niż zamówienie ziemi od osoby handlującej nią... A znowu jak ktoś ma tego naprawdę dużo to chce sprzedać...ale może tobie się uda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jahhoo2 12.03.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Witam... macie moze namiar na "dobrego" (czyli w miare taniego i z umiejetnosciami dobrej analizy) geotechnika w okolicach Pyrzyc. Potrzebuje zrobic badania gruntu na podmoklym terenie ( woda gruntowa ok 0.5 - 1m od powierzchni). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burundi 13.03.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 WitamPoszukiwania czas zacząć. A więc bardzo proszę Was o namiarki do dobrych tynkarzy i kumatych hydraulików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 13.03.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Jahoo, wpisz Niedziółka w net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaTomek 13.03.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Jahoo, wpisz Niedziółka w net Również ich polecam- Niedziółka czyli firma "n-geo". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts