e_tomi 15.03.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 a ja dokupilem modul radiowy do alarmu, i z niego bede sterowal bramami itp Fantom Jakiej firmy i ile kanałów? Bo też szukam i w większości odbiorniki radiowe są 4-kanałowe, a mi wychodzi więcej 1. brama wjazdowa zał/wył 2. brama garażowa zał/wył 3. opóźnienie alarmu w garażu 4. elektrozaczep w furtce 5. alarm zał/wył - tu nie wiem czy rozdzielić osobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada27 15.03.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 MAm do oddania przyczepkę - służyla mi kilka miesięcy, dostałem ją od Barnicha. juz zwątpiłam, że ktoś odpisze;) a mogłabym wiedzieć gdzie znajduje się przyczepka i w jakim mniej wiecej jest stanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fergson 15.03.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Chętnie przytulę tą przyczepkę. Może coś więcej. Ps. z zachowaniem kolejności. MAm do oddania przyczepkę - służyla mi kilka miesięcy, dostałem ją od Barnicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 15.03.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 juz zwątpiłam, że ktoś odpisze;) a mogłabym wiedzieć gdzie znajduje się przyczepka i w jakim mniej wiecej jest stanie? Przyczepka w Dołujach. Wygląda tak: http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=106527&d=1331848112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 16.03.2012 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Kurcze - to u Ciebie jeszcze snieg lezy ? UI nas juz stopnial A to tylko 3 km dalej Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burundi 16.03.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Jeśli ktoś miał metalowe słupy na podaszu, to jakie zastosował rozwiązanie na styku z działówką - (słup jest grubościenny i 2 cm węższy od działówki-czyli będzie w niej schowany)? Chodzi o dwie kwestie:1. Aby usztywnić działówkę za pomocą "przyczepienia" do słupa. 2. By pomiędzy tymi elementami nie pojawiały się spękania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 16.03.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Ups. Co u Ciebie robia stalowe slupy ?? Czyzby jakies 'Heby' byly ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 16.03.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 szczukot - jeszcze w sprawie alarmu - a co włączaniem go na noc ? Też odcina prąd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burundi 16.03.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 To nie to co myślisz To sa słupy podtrzymujące płatwie, zastosowane zamiast słupów drewnianych, które musiałyby być grubsze i wtedy nie dałoby się ich ładnie schować w ściankach działowych. Cenowo tez ok, no i są mocne, bo grubościenne. Ups. Co u Ciebie robia stalowe slupy ?? Czyzby jakies 'Heby' byly ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 16.03.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 To nie to co myślisz To sa słupy podtrzymujące płatwie, zastosowane zamiast słupów drewnianych, które musiałyby być grubsze i wtedy nie dałoby się ich ładnie schować w ściankach działowych. Cenowo tez ok, no i są mocne, bo grubościenne. Wydaje mi sie, ze jedyny pewniak na niepekanie laczen, to obudowac potem scianke plyta. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 16.03.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 szczukot - jeszcze w sprawie alarmu - a co włączaniem go na noc ? Też odcina prąd ? Na noc wlacza sie wydzielona strefa (obwodowa). I nawet mam teraz to zrobione automatem - aby nie zapominac wlaczac. Przy wlaczonej tylko tej strefie, prad oczywiscie sie nie wylacza Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 16.03.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Kurcze - to u Ciebie jeszcze snieg lezy ? UI nas juz stopnial A to tylko 3 km dalej Fantom Lodówka szroni :) Zdjęcie walentynkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 16.03.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Dzieki za informację, pooglądam sobie na Świerczewskiej. A czy ma ktoś namiary na osoby które zajmują sie murowaniem ogrodzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina1001 16.03.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Poszukuję geodety do wytyczenia fundamentów pod budowę. Czy ktoś może polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafiks 16.03.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 witam.Czy ktoś korzystał z usług Pana Ptaka szpeca od dachów?moze polecicie jakaś firmę do zrobienia dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada27 16.03.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 MAm do oddania przyczepkę - służyla mi kilka miesięcy, dostałem ją od Barnicha. Arkama, napisałam pw;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 16.03.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Arkama, napisałam pw;) Juz odpisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 16.03.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 witam.Czy ktoś korzystał z usług Pana Ptaka szpeca od dachów? moze polecicie jakaś firmę do zrobienia dachu. Nie robilem u nich, ani nie wiem jakie maja ceny, ale z tego co widze dookola jak robia - to sie naprawde znaja. Firma nazywa sie ATJ Dachy. Maja z 2-3 ekipy razem, a w kazdej jakby szef (wspolwlasciciele chyba), weic ogolnie dopilnowane Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Micmisio 17.03.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Poszukuję geodety do wytyczenia fundamentów pod budowę. Czy ktoś może polecić? 661-462-990. dwóch chłopaków, nie pamiętam nazwisk, musiałbym szukać faktury. Biuro mają na Boh. Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina1001 17.03.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 661-462-990. dwóch chłopaków, nie pamiętam nazwisk, musiałbym szukać faktury. Biuro mają na Boh. Warszawy. Dziękuję za info:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts