szczukot 20.03.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Na temat DGP pelno watkow.A tu np proba innego podejscia :http://forum.muratordom.pl/showthread.php?152431-hybryda-WM-i-DGPjestem ciekaw czy cos z tego wyjdzie Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CATHARINA 20.03.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2012 Witam ! Mam wielką prosbę, czy możecie mi podpowiedzieć jakie koszty poniose przy dociepleniu poddasz + regips no i generalnie wszystko co potrzebne na gotowo bez malowania??? - Dach jest prosty dwuspadowy ,żadnych lukarn tylko okna połaciowe. Jak to u Was wyszło?? robocizna z materiałem?? No i oczywiście może ktoś ma namiar na sprawdzaną ekipę?? z góry dziękuję za pomoc jak zawsze ....aaaa jeszcze może namiar na kogoś od posadzek???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 21.03.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Jak dobrze pamietam, to byl rzad 100 zl/m2 z materialem Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 21.03.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 ....aaaa jeszcze może namiar na kogoś od posadzek???? Przybylski Arek 695 910 560 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 21.03.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Słuchajcie, a ma ktos w grupie szczecinskiej rekuperator zrobiony przez bardzo odbrego fachowca i namiary na niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 21.03.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Słuchajcie, a ma ktos w grupie szczecinskiej rekuperator zrobiony przez bardzo odbrego fachowca i namiary na niego? Szczukot robił w PRO Ogrzewanie, ja też u nich robiłem. Samej jednostki jeszcze nie mam, bo jutro zaczyna się kafelkować kotłownia ale polecam współpracę z ta firmą jak do tej pory zero problemów. Przed tynkami zrobili mi otwory, tynkarz zrobił swoje i po tynkach weszli rozprowadzać rury na poddsaszu i wprowadzili i opianowali rury w otworach. Do pełni szczęści brakuje anemostatów i jednostki, ale to chcę by było po gładziach i w finalnej (wykafelkowanej) kotłowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 21.03.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Tomek, a powiedz jakiej firmy masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 21.03.2012 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Tomek, a powiedz jakiej firmy masz? NedAir Flexiline Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 21.03.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Witam, szukam dostawcy bloczków fundamentowych oraz silikatów. Możecie podpowiedzieć jakieś hurtownie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_tomi 21.03.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Witam, szukam dostawcy bloczków fundamentowych oraz silikatów. Możecie podpowiedzieć jakieś hurtownie? bloczki fundamentowe - Budmaster w Dobrej silikaty barlinek - ExtraDACH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 21.03.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Witam, szukam dostawcy bloczków fundamentowych oraz silikatów. Możecie podpowiedzieć jakieś hurtownie? http://forum.muratordom.pl/group.php?do=discuss&discussionid=3034 Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.03.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Ktos kilka postow wczesniej pytal o tynakrzy, dzis sie rozliczylam i pozegnalam swoich. Moge polecic, bo pracowali dobrze i sumiennie Bartek 503777587 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burundi 22.03.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Dzięki, przyda się Tynki gipsowe czy cem-wap? A posadzki także Pan Bartek? W dalszym ciągu poszukuję dobrych wykonawców od kominka z DGP Ktos kilka postow wczesniej pytal o tynakrzy, dzis sie rozliczylam i pozegnalam swoich. Moge polecic, bo pracowali dobrze i sumiennie Bartek 503777587 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata.kmisti 22.03.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Google Steet View zakutalizowalo swoje mapy:http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120321/SZCZECIN/120329882 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 22.03.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Google Steet View zakutalizowalo swoje mapy: http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20120321/SZCZECIN/120329882 Niespecjalnie, bo mój samochód jak stał tak stoi w tym samym miejscu w Szczecinie od pierwszej bazy StreetView Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata.kmisti 22.03.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Niespecjalnie, bo mój samochód jak stał tak stoi w tym samym miejscu w Szczecinie od pierwszej bazy StreetView To znaczy, ze u Ciebie nie byli. U nas byli na dzialce w sierpniu i zgadza sie to z obrazem z mapy (nasz budowa byla wtedy na etapie piwnicy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafiks 22.03.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 witam.juz czas zeby zaczac rozgladac sie za oknami.co mozecie polecic.bede szukał okna pcv z okleina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Micmisio 22.03.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Gdzie najkorzystniej kupować farby do wnętrz? Chodzi mi o gotowce: nobilesy, dekorale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.03.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Dzięki, przyda się Tynki gipsowe czy cem-wap? A posadzki także Pan Bartek? W dalszym ciągu poszukuję dobrych wykonawców od kominka z DGP Czesc Tynki gipsowe – Kanuf diamant ( jestem mega zadowolona z wyboru) i w piwnicy cementowo wapienne Baumitu – tu tez ok To tyle jeśli chodzi producentów, tynkarze narzekali żeby “wylizać dokładnie” tego diamanta bo ciezko sie go nakłada, ale dali rade. Oni kładli tyko tynki, P. Bartosz ma dwie brygady – nie wiem jak robi ta druga. Wylewki będzie robił ktoś inny, jak będzie zrobione bez zastrzeżeń to też dam namiar na grupie. Obecnie mogę polecić jedynie sklep internetowy, w którym kupiłam włókna polipropylenowe i folię 0,2 i 0,3 ( nie typ 200 czy 300). Czekam jak instalator skończy mi gaz i wode, jak bedzie dobrze też się podzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
er--ka 23.03.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Witam,Mam kilka pytań odnośnie instalacji zewnętrznych.W projekcie zagospodarowania mam dosyć dużą plątaninę: gaz, woda (studnia głębinowa), kanalizacja (oczyszczalnia biologiczna), deszczówka, prąd. Do tego dwa budynki.1. Powiedzcie jakie czynności po kolei należy zrobić aby wykonać te instalacje. 2. Czy robiła wam to jedna firma (może jakieś namiary)? 3. Jakie mniej więcej koszty? 4. Na co zwrócić uwagę aby nie mieć problemów?Z góry dziękuję za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts