jolly 19.04.2012 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 niezrównany Pan Rucinski - robi kuchnie - super, szafy, szafki łazienkowe, meble biurowe ) no i solidne - wytrzymałe ŁOZA MAŁZENSKIE!!!!! ) działa długo na rynku.... solidny, uczciwy oto namiarek: 783 992 032 Meble Wenge Mierzyn polecam z czystym sumieniem,... prosze o jeszcze namiarków na elewacje ....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 19.04.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 kosiarki naprawiam naprzeciwko Castoramy na Ku słoncu, to jest wjazd na taki teren gdzie byly meble??? taki maly punkcik, fajny gosc... ostrzylam jednak w Castoramie ... bo mi jakos po drodze bylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dszczecin 19.04.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Jesteś nieoceniony, myślę, że i innym przyda się Twoja wypowiedź. A z doświadczenia wiem, że przed każdą robota trzeba się trochę wyedukować z różnych źródeł, żeby zwyczajnie wiedzieć na co zwracać uwagę.Tak, wewnątrz drzwi widziałam, że nie obrabiają, tylko jak są otwory, w których nie będą osadzane drzwi To jak będziesz odbierać to się wyposaż w kątownik budowlany takie wiekszy(castorama 17zł) i posprawdzaj wszystkie kąty i także w łate(poziomice) 2m żeby sprawdzić czy tynki równe czy same brzuchy i wgłębienia, szczególnie obie strony otwórów drzwiowych czy mają jedną linie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 20.04.2012 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Co do tych katow to sie tak nie rozpedzaj. Zalezy jhak sie umowil z tynkarzami. Oni nie sa od prostowania katow. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 20.04.2012 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Co do tych katow to sie tak nie rozpedzaj. Zalezy jhak sie umowil z tynkarzami. Oni nie sa od prostowania katow. Fantom Rozwiązaniem może być sprawdzenie tych kątów przed i po tynkowaniu. Zresztą ocena ścian przez inwestora wraz z wykonawcą przed tynkowaniem (taki audyt) może uchronić przed nieporozumieniami po wykonaniu pracy "Panie te ściany były takie krzywe, że tu musieliśmy to a tam to musieliśmy tamto..." Taką ocenę warunków i przegadanie ich oraz swoiste przekazanie "placu budowy" powinno się robić z każdym wykonawcą cząstkowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dszczecin 20.04.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Co do tych katow to sie tak nie rozpedzaj. Zalezy jhak sie umowil z tynkarzami. Oni nie sa od prostowania katow. Fantom To jak dla mnie to trzeba sprawdzic przed i sie dogadac bo jesli w razie czego nie wyprostują to miłego kładzenia płytek np w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 20.04.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 No trzeba sie dogadac, tylko niektorzy sie o tym dowiaduja, jak chca stawiac szafki w kuchni Czyli jakis rok za pozno. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 20.04.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 No trzeba sie dogadac, tylko niektorzy sie o tym dowiaduja, jak chca stawiac szafki w kuchni Czyli jakis rok za pozno. Fantom Wtedy rozwiązaniem sa meble na wymiar...... kątów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomJ 20.04.2012 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Witam, właśnie przymierzam się do budowy domu i bardzo bym prosił o namiary na architekta w Szczecinie lub okolicy, który w normalnej cenie zaadoptuje projekt gotowy (WZ, wszystkie warunki przyłączy, drogi i mapkę już mam). Niestety ceny które usłyszałem (około 6000 bez rachunku) trochę mnie zniechęcają. A w tym około 1000 zł za np. projekt instalacji elektrycznej który składa się z kreski i napisu 4x10mm2 to już zupełna przesada. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 20.04.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Witam, właśnie przymierzam się do budowy domu i bardzo bym prosił o namiary na architekta w Szczecinie lub okolicy, który w normalnej cenie zaadoptuje projekt gotowy (WZ, wszystkie warunki przyłączy, drogi i mapkę już mam). Niestety ceny które usłyszałem (około 6000 bez rachunku) trochę mnie zniechęcają. A w tym około 1000 zł za np. projekt instalacji elektrycznej który składa się z kreski i napisu 4x10mm2 to już zupełna przesada. Z góry dziękuję za pomoc. Witaj wśród budujących, swego czasu bardzo konkurencyjna byla pani architekt Magda Zgorzelska - 604770444 lub 914190704 jej mąz tez ma uprawnienia na kier. budowy, dobry geodeta to Zwierzynski - 601569381 - najlepiej w obu przypadkach powolac się na mnie )) Powodzenia w budowaniu... jeszcze nieraz wiele rzeczy Cię zniechęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 22.04.2012 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Gdzie można kupić kostkę bruk-bet w Szczecinie? Interesuje mnie jakiś duży skład z bogatą wystawą aby obejrzeć na miejscu na żywo kostkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERJA 22.04.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 witam ponownie, temat zaczyna byc gorący, poszukuję ekipy od elewacji, bede wdzieczna na namiary na priv badz normalnie - nie wiem jakie zasady panuja teraz na forum, bo bywam rzadko... z góry dziekuję, a do P. Daniela od Beaty i Artura z Dobrej juz namiar mam, czekam na jeszcze .... Polecam DomianBud 503142089 aczkolwiek z terminami mogą mieć krucho, ale zawsze możesz spróbować. Jak narazie to najbardziej profesjonalna ekipa jaką miałem u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 22.04.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Gdzie można kupić kostkę bruk-bet w Szczecinie? Interesuje mnie jakiś duży skład z bogatą wystawą aby obejrzeć na miejscu na żywo kostkę Moze wystarcza ci nasze lokalne firmy ? Czyli np Pozbruk i tb-bruk. Bedzie taniej i dobrze. Wybor tez spory. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dszczecin 23.04.2012 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Czy ktoś z was używał już włączników światła firmy livolo. Wyglądowo fajne ze szkła krystalicznego, dotykowe tylko nie wiem jak się sprawdzają w praktyce. Chodzi mi dokładnie o te ze strony http://www.Livolopolska.com? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymekkk 23.04.2012 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Słuchajcie czy ktoś z was miał do czynienia z geodetą o nazwisku Kuświk. Gość miał mi uaktualnić mapy, bo nie było na nich podjazdów,wobec czego w Szczecińskim nadzorze nie mogę ukończyć budowy. Człowiek miał mi to zrobić w ciągu miesiąca. Mijają dwa. Nie możnasię do niego dodzwonić, jak się do niego podjedzie, to mówi... "utknęło u Geodety miejskiego", w mieście natomiast twierdzą, że żadenoperat nie został zgłoszony. Czy to tylko ja mam z nim takie przeboje, czy ktoś jeszcze tak miał? No i mam kilka opinii do listy Szczecińskiej zarówno dobrych jak i złych. Ktoś to jeszcze prowadzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burundi 23.04.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 WitamCzy ktoś zetknął się z firmą Pana Cezarego Bethke? - chodzi o tynki. Proszę o opinie i kontakt na priv lub tutaj.A może "narodził się" Wam ktoś sensowny od tynków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomJ 24.04.2012 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Witaj wśród budujących, swego czasu bardzo konkurencyjna byla pani architekt Magda Zgorzelska - 604770444 lub 914190704 jej mąz tez ma uprawnienia na kier. budowy, dobry geodeta to Zwierzynski - 601569381 - najlepiej w obu przypadkach powolac się na mnie )) Powodzenia w budowaniu... jeszcze nieraz wiele rzeczy Cię zniechęci Dziękuję bardzo za pomoc Jolly, będę dzwonił. Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia sz-n 24.04.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Słuchajcie czy ktoś z was miał do czynienia z geodetą o nazwisku Kuświk. Gość miał mi uaktualnić mapy, bo nie było na nich podjazdów, wobec czego w Szczecińskim nadzorze nie mogę ukończyć budowy. Człowiek miał mi to zrobić w ciągu miesiąca. Mijają dwa. Nie można się do niego dodzwonić, jak się do niego podjedzie, to mówi... "utknęło u Geodety miejskiego", w mieście natomiast twierdzą, że żaden operat nie został zgłoszony. Czy to tylko ja mam z nim takie przeboje, czy ktoś jeszcze tak miał? No i mam kilka opinii do listy Szczecińskiej zarówno dobrych jak i złych. Ktoś to jeszcze prowadzi? Geodeta Kuświk jest OK, ale pewnie nabrał robót i terazx świruje, że utknęło u geodety miasta, zapewniam Cie nie utknęło bo geodeta miasta Sz-n nie zatwierdza podjazdów !! A operat składa się do Ośrodka Dokumentacji Geodezyjnej i Kartograficznej w Mieście Sz-n do Miejskiego (MODGiK) w Policach do Powiatowego (PODGiK). Pana geodetę należy przycisnąć i wyśpiewa gdzie są kwity Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymekkk 24.04.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Geodeta Kuświk jest OK, ale pewnie nabrał robót i terazx świruje, że utknęło u geodety miasta, zapewniam Cie nie utknęło bo geodeta miasta Sz-n nie zatwierdza podjazdów !! A operat składa się do Ośrodka Dokumentacji Geodezyjnej i Kartograficznej w Mieście Sz-n do Miejskiego (MODGiK) w Policach do Powiatowego (PODGiK). Pana geodetę należy przycisnąć i wyśpiewa gdzie są kwity Pozdrawiam Pan Geodeta nie oddzwania, nie odpisuje, albo ma zajęty, albo ignoruje.... jak już raz skłamał, to nie widzę sensu, aby nie miał dalej mnie w balona robić, zwłaszcza, że zachowuje się tak, jak się zachowuje. Byłem w Ośrodku Dokumentacji i poradzili znaleźć bardziej "sprytnego" geodetę, żeby skończył robotę Cytat z rozmowy ostatniej: "Bo wie Pan, to utknęło w Ośrodku, w mieście, musi Pan tam pojechać, to szybciej Panu zrobią" Jadę tam, a oni: "Żaden operat nie spłynął..." i co tu myśleć? Zabawa w kotka i myszkę? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymekkk 24.04.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Pan Geodeta nie oddzwania, nie odpisuje, albo ma zajęty, albo ignoruje.... jak już raz skłamał, to nie widzę sensu, aby nie miał dalej mnie w balona robić, zwłaszcza, że zachowuje się tak, jak się zachowuje. Byłem w Ośrodku Dokumentacji i poradzili znaleźć bardziej "sprytnego" geodetę, żeby skończył robotę Cytat z rozmowy ostatniej: "Bo wie Pan, to utknęło w Ośrodku, w mieście, musi Pan tam pojechać, to szybciej Panu zrobią" Jadę tam, a oni: "Żaden operat nie spłynął..." i co tu myśleć? Zabawa w kotka i myszkę? Pozdrawiam, Wizyta w Ośrodku skuteczna, dostałem mapy Przywiózł kolega Geodety, który mu pomaga Całe szczęście się wszystko wyjaśniło..., szkoda, że tyle czasu było bez odpowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts