Wandeczka 24.04.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 PROSZĘ O POMOC, zabrakło nam 3 opakowań (6m2) styropianu termoorganiki platinum fasada 15cm - jęsli ktoś z Was ma taki albo o podobnych parametrach, bardzo proszę o kontakt - z góry dziękujepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysterniarz 25.04.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Witam wszystkich. Czy możecie polecić firmę ze Sz-na lub okolic co robi bramy przesuwne wjazdowe na posesję. Jedynie co znalazłem to "BRAMONT Szczecin". Może ktoś z Was korzystał z ich usług albo zna inne i może polecić. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafiks 25.04.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Wizyta w Ośrodku skuteczna, dostałem mapy Przywiózł kolega Geodety, który mu pomaga Całe szczęście się wszystko wyjaśniło..., szkoda, że tyle czasu było bez odpowiedzi... witam. u mnie mape do celów projektowych robił misiura.Odradzam i uprzedzam przed tym gosciem.na mape czekałem 5 miesiecy.kłamał jak twój ze utkneło w zud a wogóle nie dotarło. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 27.04.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 mape do celow projektowych robił mi polecany na słynnej liscie Geobak, polecam z całego serca. jakby co namiary na priva. Mam tez genialnego geologa. A sama szukam pilnie firme od WM, ale skomplikowanej:-( Szczukot mi podawał, chyba? ale jeszcze nmiał nie odpalona dobrze kojarzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 27.04.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 mape do celow projektowych robił mi polecany na słynnej liscie Geobak, polecam z całego serca. jakby co namiary na priva. Mam tez genialnego geologa. A sama szukam pilnie firme od WM, ale skomplikowanej:-( Szczukot mi podawał, chyba? ale jeszcze nmiał nie odpalona dobrze kojarzę? To ja podawałem ProOgrzewanie (Szczukot robił w tej samej) i jeszcze nie odpalona, ale w poniedziałek to się już zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 27.04.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 o dziekuje bardzo, a kogos konkretnego tam polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 27.04.2012 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 wkurza mnie ten brak edycji:-( a powiedzci mi jak to wyglada jezeli chodzi o kuchenke gazową? albo otwarte okna tarasowe cały dzien? Podobno mozna zrobic tylko nawiew który wyłaczam w salonie i otwieram okno. Przy fachowcach typu Indiana i Piczman schodze na zawał, ze mnie zle zrobia tutaj:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roxi10 27.04.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Witam, ktoś wcześniej pytał o kominki. Polecam szczecińską firmę JANIK tel. 503866265 Bardzo fajni i sympatyczni ludzie a co najważniejsze solidni.Mam ptyanie czy można w tym roku ubiegać się o dofinansowanie do zamontowanej pompy ciepła ? Jeśli tak, to gdzie w Policach trzeba się zgłosić ? Pozdarwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 28.04.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Moze wystarcza ci nasze lokalne firmy ? Czyli np Pozbruk i tb-bruk. Bedzie taniej i dobrze. Wybor tez spory. Fantom Fantom wielkie dzięk! Znalazłem kostkę swoich snów na stronie pozbruku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 29.04.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Witam Czy ktoś zetknął się z firmą Pana Cezarego Bethke? - chodzi o tynki. Proszę o opinie i kontakt na priv lub tutaj.A może "narodził się" Wam ktoś sensowny od tynków? u mnie robili tynki gispowe, jestem zadowolony i cenowo i jakosciowo, on juz bardziej zajmuje sie deweloperka niz tynkami, ale ma tam swoje ekipy chlopakow, robili czysto i sprawnie, chociaz podczas etapu wykanczania bylo jedno miejsce, gdzie kat prosty nie byl prosty. Poza tym ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalisttet 29.04.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 u mnie robili tynki gispowe, jestem zadowolony i cenowo i jakosciowo, on juz bardziej zajmuje sie deweloperka niz tynkami, ale ma tam swoje ekipy chlopakow, robili czysto i sprawnie, chociaz podczas etapu wykanczania bylo jedno miejsce, gdzie kat prosty nie byl prosty. Poza tym ok! Ludzie nie dajcie się zwariować z tymi tynkami. Jeden radzi kupić łate 2 m, drugi kątownik, trzeci sprawdzać kąty przez i po tynkach. Przecież to jakieś szaleństwo. Żaden tynkarz nie zrobi idealnie gładkich ścian, ani idealnych katów 90 stopni. Gdyby tak mieli robic, to by każdą prace wykonywali ze cztery razy dłużej, a i tak ideału by nie osiągneli. Poza tym są normy budowlane mówiące o dopuszczalnych odchyleniach. Nie znaczy to, że nie trzeba sprawdzać tynkarzy. Jak najbardziej, jak każda ekipę. Jeżeli na oko, tynki są proste, i ci nie przeszkadzają, to i innym nie będą przeszkadzać. Zajmij się ważniejszymi sprawami. Przecież twoi goście nie przyjdą z łata i nie będą ci sprawdzać pionu tynków! Jeśli chcesz mieć idealnie głądkie sciany sufit, zamów gładzie. Od tego właśnie są. Wiele jest słusznych narzekan na budowlańców, ale czasem to inwestorzy tracą rozsądek. Chcesz mieć dom w standardzie pałacu, to zamów najwyższą jakośc usługi! Wykonanie zajmie dwa, trzy razy więcej czasu, i za to odpowiednio zapłać. Wtedy masz rację, latając z łatą i sprawdzając kąty. Ludzie. Nie dajcie się zwariować. Szkoda życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 29.04.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Jasne, w ogole zostawmy w spokoju wykonawców, bo sie spocą jak beda musieli robic dokładnie. Odchylenia to były za komuny grane. Teraz płace i wymagam. Jeden lubi dokładnie, drugiemu to zwisa, ale ta druga opcja jest zdecydowanie mniej popularna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 29.04.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 kalisttet, czy ty juz robilas tynki ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 29.04.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Witam wszystkich. Czy możecie polecić firmę ze Sz-na lub okolic co robi bramy przesuwne wjazdowe na posesję. Jedynie co znalazłem to "BRAMONT Szczecin". Może ktoś z Was korzystał z ich usług albo zna inne i może polecić. Dzięki. mi robila firma ARMET, najtansi nie sa, ale mozna sie dogadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 30.04.2012 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 o dziekuje bardzo, a kogos konkretnego tam polecasz? Rozmawiaj z Jarosławem Kucharskim, on zajmuje się wm/reku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sjk 02.05.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Witam, gdzie teraz najkorzystniej zamówić wywóz śmieci?? i jaki na 5 osobową rodzinę pojemnik mniej więcej potrzebny i jak często opróżniany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 02.05.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Jak gmina police to chyba trans-net najtaniej. 120L na tydzien i styka (chyba 90 zl/kwartal) Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 02.05.2012 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Sluchajcie, gdzie na lewobrzezu, od reki mozna kupic zwykle hamulce (spowalniacze) na typowe zawiasy do szafek (takie jak w kuchni itp) firmy Blum ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirzyn 02.05.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Sluchajcie, gdzie na lewobrzezu, od reki mozna kupic zwykle hamulce (spowalniacze) na typowe zawiasy do szafek (takie jak w kuchni itp) firmy Blum ? Fantom Juan ul. Struga 63 70-784 Szczecin, Polska Tel.: +48 91 486 95 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 02.05.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Tomek, wlasnie mi pan Jarek robi oferte na wm, odkurzacz i ogrzewanie, zobaczymy co z tego bedzie:-) Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts