dszczecin 02.05.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Sluchajcie, gdzie na lewobrzezu, od reki mozna kupic zwykle hamulce (spowalniacze) na typowe zawiasy do szafek (takie jak w kuchni itp) firmy Blum ? Fantom 1go maja na samym koncu jest hurtownia dla stolarzy Timbex adres 1go maja 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 02.05.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Juan ul. Struga 63 70-784 Szczecin, Polska Tel.: +48 91 486 95 12 No tak - Struga jest na lewobrzezu. Fantom ps. Budszczecin - dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 02.05.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Tomek, wlasnie mi pan Jarek robi oferte na wm, odkurzacz i ogrzewanie, zobaczymy co z tego bedzie:-) Dziekuje Porównaj ich jeszcze z innymi. Mi WM robiło Pro, ale już Ogrzewanie Ciepła Chata z ul.Kolumba. Odkurzacz robiłem sam, znaczy się rurki i kabel prowadziłem sam. Na jednostkę przyjdzie czas poźniej, jak starczy $ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.05.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Dziekuje pieknie Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalisttet 03.05.2012 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 kalisttet, czy ty juz robilas tynki ? Fantom Tak, robiłem. Robiła mi ekipa, która znalazłem na końcu. Chyba najlepsza ekipa na mojej budowie. Zrobili tynki szybko i dobrze, na oko. Ale nie latałem z łata i kątownikiem i nie sprawdzałem. Jestem za tym, żeby wymagać. Płacę i wymagam. Ale nie dajmy się zwariować. Przypilnuj, żeby dostać to, za co płacisz. Normalna taksa, normalne tynki, zgodne z normą. Chcesz coś lepszego? Supertynki? Zapłać za to ekstra. Latanie z łatą i tak nic nie da, bo tynkarze znają swoje prawa i ci się w twarz roześmieją.O ile spełniona jest norma. Dla ciebie to pierwszy dom, dla nich dziesiąta budowa ale w tym roku. Szkoda zdrowia. Nic nie zyskasz, tylko nerwów natracisz. Wymagać? Tak. Sprawdzać? Tak. Ale nie wymuszać tego, co się nie należy i za co się nie zapłaciło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 03.05.2012 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 I stawiales juz szafki kuchenne, blacik albo jakies kafle byly kladdzione ? Narzekal ktos kto to robil ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 03.05.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Jak gmina police to chyba trans-net najtaniej. 120L na tydzien i styka (chyba 90 zl/kwartal) Fantom szczukot a orientujesz się obsługuję Dołuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 03.05.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 A trans-net nie wozi ? No to jakies remondisy, jantry itp Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 03.05.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 A trans-net nie wozi ? No to jakies remondisy, jantry itp Fantom Jutro sprawdzę czy Trans-net nie obsługuje Dołuj bo Jumar kasuje 130zł za 3-mce. Jak Trans-net kasuje 90zł to przejdę do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.05.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 dajcie odpowiedz na forum....ja mam umowę z Jumarem wywożą śmieci raz na dwa tygodnie ( mi wystarczy) kochani...czy ktoś mógłby polecićsprawdzonego architekta wnętrz - potrzebuję sobie salon zmienić....czas po 8 latach na remoncik...no i szukam metalowych wyłaczników hmm..takie dwie pipki do wyłaczania nie wiem jak fachowo się to nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.05.2012 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Podzielcie się tym namiarem na solidnego stolarza. Może być na PW. No i pytanko. Gdzie dajecie do ostrzenia noże od kosiarki??? Polecam serwis kosiarek na klonowica....( koło zajezdni) porządnie robią, nie naciagają na kasę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.05.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 kosiarki naprawiam naprzeciwko Castoramy na Ku słoncu, to jest wjazd na taki teren gdzie byly meble??? taki maly punkcik, fajny gosc... ostrzylam jednak w Castoramie ... bo mi jakos po drodze bylo... Jola ja też kiedyś u nigo ostrzyłam..do momentu aż dałam kosiarkę do przeglądu....nigdy więcej, w castoramie lepiej ostrzą..jeśli już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 05.05.2012 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Teska dam namiar na arch wnetrz wieczorem, a dasz na stolarza swojego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.05.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Gosia wysłałam Ci na pw - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 05.05.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 no i szukam metalowych wyłaczników hmm..takie dwie pipki do wyłaczania nie wiem jak fachowo się to nazywa. http://www.emcpl.eu/wylaczniki_dzwigniowe.htm Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 06.05.2012 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Poszukuję firmy brukarskiej (oczywiście taniej i solidnej jak wszyscy ) ale z talentem do projektowania. Mam pewien pomysł na podjazd i tarasy ale jednak nie umiem sam zrobić czegoś co by mnie zachwyciło. Mam do położenia ok 120mkw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 06.05.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Pozyczal ktos minikoparke do prac ziemnych ? Jakies namiary i cennik ?Wypozyczenie na dobe to z 500 zl + transort, wiec szukam raczej uslugi z operatorem na godziny.Dobra i okolice. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cepter6 07.05.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 jako że pozwolenie na budowe właśnie otrzymałem, wykonawce stanu surowego mam z polecenia, poszukuje więc wartego zainteresowania kierownika budowy, który mi pomoże a nie tylko dokona wpisu do dziennika budowy.Może możecie kogoś polecic na to stanowisko? Budowa na warszewie.mam jednego pana z ogłoszenia Waldemar Antczak - może ma ktoś jakieś doświadczenia z kierowania pracami przez tego pana?Będę zobowiązany za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 07.05.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Sluchajcie spotkałs ie ktos z patentem, droga publiczna, oznaczona wszedzie jako droga. Plan zagospodarowania droga. A wydział komunikacji kaze wystepowac do UM, bo UM nie przekazał drogi i chca zeby podpisac słuzebnosc z UM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dark01 08.05.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Mam tez genialnego geologa. A można kontakt? i co jest w nim genialnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts