Slawek_K 10.05.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Czy ktoś wie, co robili z "adrenalinką" (droga w Dobrej) kilka dni temu ? Pocieli ja w poprzek na calej dlugosci co kilkadziesiat metrow i od razu polatali te ciecia. Jakies mini-progi spowalniajace, czy cos sie droga sypala ? Fantom kurcze jeżdżę nią codziennie i nic takiego nie widziałem! może zbroją dalej działki i taniej było pociąć i połatać niż robić przeciski pod ziemią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 10.05.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Jutro sprawdzę czy Trans-net nie obsługuje Dołuj bo Jumar kasuje 130zł za 3-mce. Jak Trans-net kasuje 90zł to przejdę do nich ja ostatnio porównywałem TOM-POL, JUMAR i SITA JANTRA - wszyscy +/- 2-3 złote różnicy czyli ok. 130... chociaż TOM-POL to ma te auta jakieś gruchoty, mam umowę z Jumarem, ale jakby faktycznie było po 90 zł to bym się przeniósł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 10.05.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Cieli i latali ta droge na biezaco. W kilka godzin sie wyrobili/ Teraz sa takie kilku cm laty na calej szerokosci. Co do smieci, jakos ostatnio byly podwyzki, ale i tak trans-net jest ponizej 100 zl (chyba 90, ewetualnie 96 to moglo byc - nie pamietam) Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 10.05.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Cieli i latali ta droge na biezaco. W kilka godzin sie wyrobili/ Teraz sa takie kilku cm laty na calej szerokosci. Co do smieci, jakos ostatnio byly podwyzki, ale i tak trans-net jest ponizej 100 zl (chyba 90, ewetualnie 96 to moglo byc - nie pamietam) Fantom Dzwoniłem wczoraj za 120L/1 raz w tygodniu 99zł/3m-ce - Jumar 132zł. Jak przy okazji będę w Policach to podjadę do nich a tak zostaje na razie w Jumarze. Trans-net ma siedzibę przy cmentarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 10.05.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Cieli i latali ta droge na biezaco. W kilka godzin sie wyrobili/ Teraz sa takie kilku cm laty na calej szerokosci. Fantom kurcze faktycznie jest tego pełno, nie mam pomysły co to może być, oby się nam przez to cięcie i łatanie adrenalinka po następnej zimie nie popękała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NELUSIA 10.05.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 kurcze faktycznie jest tego pełno, nie mam pomysły co to może być, oby się nam przez to cięcie i łatanie adrenalinka po następnej zimie nie popękała na całej szerokości jezdni jest takie jak gdyby przecięcie wypełnione asfaltem (przypomina to dylatacje, którą pewnie nie jest i przecięcia te są z róznym natężeniem w zależności od ukształtowania terenu, -może to jakieś zabezpieczenie powierzchni. bo łatac to nie mieli co-droga była w idealnym stanie, też się zastanawiam co to może być... ciekawe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 11.05.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Witam Szukam działki w Dołujach 900 - 1100m2 ktoś może coś polecić. Jak w ogóle wygląda sprzedaż działek jest ruch czy wszystko stoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kogut73 11.05.2012 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Witam.Wiem że nie ta grupa.Ale to jedyna żyjąca grupa w tym rejonie.Mam pytanie -Gdzie w okolicach Stepnicy jest jakaś żwirownia.Chodzi o kupno 200 ton piasku do zasypania fundamentów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alter ego 12.05.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Witam.Wiem że nie ta grupa. Ale to jedyna żyjąca grupa w tym rejonie. Mam pytanie -Gdzie w okolicach Stepnicy jest jakaś żwirownia.Chodzi o kupno 200 ton piasku do zasypania fundamentów . Najbliższa okolica to chyba nie jest, ale może się przyda: SZCZECIŃSKIE KOPALNIE SUROWCÓW MINERALNYCH S.A. 70-893 Szczecin ul. Tartaczna 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kogut73 12.05.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 Najbliższa okolica to chyba nie jest, ale może się przyda: SZCZECIŃSKIE KOPALNIE SUROWCÓW MINERALNYCH S.A. 70-893 Szczecin ul. Tartaczna 9 Dzięki za odpowiedź .Jak nic bliżej nie znajdę to się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 14.05.2012 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Dzwoniłem wczoraj za 120L/1 raz w tygodniu 99zł/3m-ce - Jumar 132zł. Jak przy okazji będę w Policach to podjadę do nich a tak zostaje na razie w Jumarze. Trans-net ma siedzibę przy cmentarzu. Tak dla ciekawości... Rozmawiałem ostatnio z osobą mieszkającą pod Bydgoszczą i tak gadamy około domowo no i zeszło na śmieci... Porównujemy ceny - tam ok 30zł za m-c u mnie (Tompol) ok 90zł za kwartał, pojemnik 120l, czyli tak samo...ale po chwili się okazało, że u mnie ta cena jest za wywóz raz w tygodniu a tam co dwa tygodnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 14.05.2012 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 A ja sprawdzilem, faktura z tego roku z trans-netu to 91 zl.To nie wiem, czy teraz nowi maja ta 100 zl, czy nastepna bede mial juz wieksza.... Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 14.05.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Szukam sprawdzonej ekipy do wykonania elewacji ze styropianu. Możecie kogoś polecić? Otrzymałem cenę 45 zł/m2 za styropian i wtopienie siatki. Coś mi się wydaje, że bardzo drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 15.05.2012 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Czołem Grupa Mozecie sie podzielic, gdzie zamawialiscie kominek do domu Rozmawiam ze SteelArt ( na Struga), ale chcialabym porownac oferte, moze ktos z Was wspolpracowal z ta firma? Odwdzieczam sie czlowiekiem do gazu i hydrauliki. M.Lewandowski 0502031982Robil u nas instalacje i jak na razie wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 15.05.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Mam pytanie o jakim rabacie rozmawialiscie w Progorzewaniu? i Extradachu? Powiem Wam ze odczuwam juz irytacje. Nienawidze targowania się, mamy cene i tyle, a tutaj kazdy mysli jak Cie "wydymac":bash: OGrzewanie mam wycenione na 55.000 z rabatem 10.000 podłogówka plus kaloryfery. Sama kotłownia to koszt ok 22.000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 15.05.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 te 55.000 to juz po tym rabacie. Dom 230 m2 plus 30m2 garazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 15.05.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Szukam sprawdzonej ekipy do wykonania elewacji ze styropianu. Możecie kogoś polecić? Otrzymałem cenę 45 zł/m2 za styropian i wtopienie siatki. Coś mi się wydaje, że bardzo drogo. Ja dostałem na razie stawkę 50 PLN/m2 styro+siatka+tynk, 40 PLN/mb za parapety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 15.05.2012 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Czołem Grupa Mozecie sie podzielic, gdzie zamawialiscie kominek do domu Rozmawiam ze SteelArt ( na Struga), ale chcialabym porownac oferte, moze ktos z Was wspolpracowal z ta firma? Odwdzieczam sie czlowiekiem do gazu i hydrauliki. M.Lewandowski 0502031982 Robil u nas instalacje i jak na razie wszystko ok U mnie będzie robił Jacek Maślanka z Polic, porównywałem z inną firmą też z Polic która robi kominki i wyszedł zbliżony cenowo (ciut drożej) ale robi zabudowę z płyt krzemianowo-wapiennych co było na plus. Ma dostęp do praktycznie wszystkich kominków i ściągnął KFD Linea w najniższej cenie. W tym tygodniu rusza z zabudową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 15.05.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Mam pytanie o jakim rabacie rozmawialiscie w Progorzewaniu? i Extradachu? Powiem Wam ze odczuwam juz irytacje. Nienawidze targowania się, mamy cene i tyle, a tutaj kazdy mysli jak Cie "wydymac":bash: OGrzewanie mam wycenione na 55.000 z rabatem 10.000 podłogówka plus kaloryfery. Sama kotłownia to koszt ok 22.000 U nas dom 190 m2 + 40 m2 garaż i za całą instalację CO, wod-kan, ogrzewanie podłogówka 100% oprócz garażu gdzie jest kaloryfer z piecem kondensacyjnym, zmiękczacz wody wyszło nieco ponad 40k. Nie patrz na rabaty, tylko na cenę końcową. Jeden da Ci rabat 10% inny 20% tylko wszystko zależy od jakiej sumy. Jaki kocioł? Sprawdzałaś Ciepłą Chatę z Kolumba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 15.05.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 TOmek jadę dzisiaj do Ciepłej Chaty, piec VKK 226/4+ VIH K 300 + czujnik temperatury c.w.u.. Koszt samej kotlowni to ok 22.000. Piec roche na wyrost, ale ja mam 4 łazienki i we wczesniejszym domu eco compact nie dał rady obsłuzyc 2 nawet. TEraz mam schizę piecową A wod-kan masz juz wyceniony od doprowadzenia wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts