Slawek_K 30.05.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 mam jeszcze pytanko może ktoś wybudował się i ma zbędny kontenerek na materiały i bardzo chce się pozbyć...oczywiście nie za darmo a może wolisz przyczepkę campingową ? bo mam na zbyciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 30.05.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2012 No to bardzo ciekawe, wyglada ze ekipa ma juz 3 budowy w tym samym czasie;-) a o ilu nie wiemy? a w czym to przeszkadza? jeśli firma ma kilkunastu ludzie to raczej niemożliwe jest, żeby każda budowa była na tym samym etapie, na jednej mogą kopać fundamenty, na drugiej murować ściany, na trzeciej robić konstrukcję dachu, nie widzę przeszkód... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 31.05.2012 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 firma zwie sie IWE J. MACKIEWICZ.sprzedał sie swietnie a reszta to tragedia.ach! szkoda słów.pozdrawiam. A czym się trudni ów człek? Murarz, dekarz, glazurnik czy co innego? Pytam bo jestem na wykończeniówce i nie chciał bym trafić na papraka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_tomi 31.05.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 komu robił tynki wew. p. Siergiej lub firma eurotynk? jestem na etapie wyboru i nie mogę się zdecydować. Może macie jakieś inne propozycje. Jakie są aktualne ceny za m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cepter6 31.05.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Stoję przed dylematem wyboru wykonawcy hydrauliki z ogrzewaniem. W moim domku chcę mieć ogrzewanie oparte na gruntowej pompie ciepła, oraz wentylacje mechaniczna z rekuperacją. Mam parę ofert na wykonanie tejże instalacji, wszystkie na zbliżonym poziomie cenowym. Mam więc pytanko czy ma ktoś u siebie instalacje z gruntową pompą ciepła oraz wentylacje z rekuperacją, jeśli tak to kto Wam robił i czy jesteście zadowoleni z jakości usług tego wykonawcy, oraz z praca tych urządzeń. Oraz może ma ktoś jakieś doświadczenia w tym temacie by wskazać na ewentualne zagrożenia i na co zwrócić uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_tomi 31.05.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Stoję przed dylematem wyboru wykonawcy hydrauliki z ogrzewaniem. W moim domku chcę mieć ogrzewanie oparte na gruntowej pompie ciepła, oraz wentylacje mechaniczna z rekuperacją. Mam parę ofert na wykonanie tejże instalacji, wszystkie na zbliżonym poziomie cenowym. Mam więc pytanko czy ma ktoś u siebie instalacje z gruntową pompą ciepła oraz wentylacje z rekuperacją, jeśli tak to kto Wam robił i czy jesteście zadowoleni z jakości usług tego wykonawcy, oraz z praca tych urządzeń. Oraz może ma ktoś jakieś doświadczenia w tym temacie by wskazać na ewentualne zagrożenia i na co zwrócić uwagę Jeżeli chodzi o WM to zadzwoń i porozmawiaj z FurutreHause. Pan Tomasz jest pasjonatem w tej dziedzinie. Jesteśmy na początkowym etapie wykonania instalacji WM i na razie jesteśmy zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 31.05.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Jak zaczynalem interesowac sie rekuperacja, to nma rynku lokalnym byly tylko dwie firmy, ktore saprzedawaly sprzet, ktorym bylem zainteresowany (Ned-Air). Wlasnie FutureHouse i Pro-Ogrzewanie. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 31.05.2012 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Sławek K, kazdemu trzeba dosadnie? firma ma jedna ekipę, nie robiłabym problemu gdyby miała kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 31.05.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Słuchajcie ponawiam pytanie o otwieranie okien tarasowych na cały dzien przy rekuperacji. Ma ktos i tak robi?Mam ciagle watpliwosci, czy to nie zakłoci pracy WM:-( na forum polecaja rozwiazanie polegajace na wyłaczaniu stref. W/w firmach z rekuperacja nie słyszeli o czyms takim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 31.05.2012 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Jak otwierasz taras, to WM mozna wylaczyc - nie ma sensu. Praktycznie wszedzie zadziala ci wtedy "grawitacyjna".Ja u siebie dopiero sie szykuje do obslugi takiego czegos. Jak otworze przynajmniej np dwa okna - to odlaczy mi sie reku. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 31.05.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 No własnie o to mi chodziło, ale jak mi grawitacyjna zadziała na górze? a łazienki?ja taras otwieram w lecie na cały dzien:-(? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 31.05.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Zadziala przy wylaczonym reku przez istniejace kanaly WM. Wylacz reku, i sprawdz jakas swieczka czy nawet reka czy jest ruch powietrza. Na 99% bedzie. Bardziej "krzywo" ale za to z kadego pomieszczenia bedzie chodzilo. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 31.05.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 aaa, dziękuje Ci pieknie, ufffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafiks 31.05.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 A czym się trudni ów człek? Murarz, dekarz, glazurnik czy co innego? Pytam bo jestem na wykończeniówce i nie chciał bym trafić na papraka. mi budował dom od podstaw do stropu i szczyty.bez dachu- zrezygnowałem z partacza.podobno robi tez instalacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 01.06.2012 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Słuchajcie wracam do teamtu okiem. Wiem ze Gosia-sz-n ma Oknoplast, Tomi ma M&S ze względu na ciepły montaz, a jakie okna Wy macie? czy maktos na profilu Schuco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 02.06.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 Rafiks, wspołczuje bardzo:-( powinno sie zrobic czarna liste wykonawcow. UMieszczona na 1 stronie, tak jak ma trojmiasto. Na czarna zaden spamer sie nie dopisze:D Ale konkurencja jak najbardziej, plus ci wszyscy którzy mysleli że im za darmo zrobią ale jakoś firma chciała zapłaty. Śliska sprawa te listy wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalibra 02.06.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 HEJ, podpowiedzcie proszę!złożyłam komplet dokumentów o pozwolenie na budowę, i szukam ekipy, nurtuje mnie jedna sprawa, podpisałam umowy przyłączeniowe z eneą i wodociągami itd. ,muszę przed rozpoczęciem budowy mieć na działce prąd i wodę, do kogo mam uderzyć aby mieć prąd budowlany - czy do enei no i wodę? nie bardzo wiem jak mam się do tego zabrać i czy w jeden miesiąc się z tym wyrobię, ZK przy działce jest, woda też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fergson 02.06.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2012 HEJ, podpowiedzcie proszę! złożyłam komplet dokumentów o pozwolenie na budowę, i szukam ekipy, nurtuje mnie jedna sprawa, podpisałam umowy przyłączeniowe z eneą i wodociągami itd. , muszę przed rozpoczęciem budowy mieć na działce prąd i wodę, do kogo mam uderzyć aby mieć prąd budowlany - czy do enei no i wodę? nie bardzo wiem jak mam się do tego zabrać i czy w jeden miesiąc się z tym wyrobię, ZK przy działce jest, woda też. PrądENEA , woda wodociągi ZachodnioPomorskie. Tego prądu i wody na start wiele nie potrzebujesz. Prawie wcale. Powinniście zdążyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 03.06.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Słuchajcie wracam do teamtu okiem. Wiem ze Gosia-sz-n ma Oknoplast, Tomi ma M&S ze względu na ciepły montaz, a jakie okna Wy macie? czy maktos na profilu Schuco? Ja mam MS ze względu na to, że jako jedyni wiedzieli o co chodzi w ciepłym montażu. Montują już niedługo więc będę mógł powiedzieć coś więcej. Na razie współpraca wzorowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 03.06.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 HEJ, podpowiedzcie proszę! złożyłam komplet dokumentów o pozwolenie na budowę, i szukam ekipy, nurtuje mnie jedna sprawa, podpisałam umowy przyłączeniowe z eneą i wodociągami itd. , muszę przed rozpoczęciem budowy mieć na działce prąd i wodę, do kogo mam uderzyć aby mieć prąd budowlany - czy do enei no i wodę? nie bardzo wiem jak mam się do tego zabrać i czy w jeden miesiąc się z tym wyrobię, ZK przy działce jest, woda też. A można złożyć dokumenty na budowę bez umowy z ENEA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts