Tomek_Police 04.06.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Jasne, ze wszytsko sama. Wszystko co jest na Twojej dzialce jest Twoje, i nikt Ci tam nic nie zrobio (bo nawet nie ma prawa). Inny temat, ze mozesz zatrudnic ludzi pracujacych w tych firmach,i zrobia na fuche Fantom ZK jest własnością enea, nie możesz tam nic robić po założeniu licznika i zaplombowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 04.06.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 o przy okazji macie kogos własnie z Wod-Kanu i Enea od fuch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 04.06.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Zenea juz nie pamietam A jak wod-kan Goleniowski - to wystarczy do nich zadzwonic i zapytac. Tam ma monopol jeden czlowiek Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 04.06.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Wod-Kan szczecinski:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
online 04.06.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Parapety sa ok ale jakos tez sie nad nimi nie rozczulalam, ot parapety Pozdrawiam Parapety Cię nie rozczulają? No wiesz! Chodziło mi o rzetelność firmy i materiał. A konkretnie jego jakość. Skoro ok, to OK PS Szlag mnie trafia od tego bocznego paska z reklamami. Nie widać co się pisze :[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
online 04.06.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 o przy okazji macie kogos własnie z Wod-Kanu i Enea od fuch? Ja mam do Enea, ale nie przy sobie. Podrzucę wieczorem na priv. Stay tuned Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
online 04.06.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Kominek jest skończony w 99% , dzisiaj musi jeszcze przeszlifować narożniki i gdzieniegdzie gładzie po sobotnim zamontowaniu kamienia. Jesteśmy bardzo zadowoleni jak do tej pory. Cenowo ok, jakościowo też. Dodatkowo sprząta po sobie. Robi na nowych materiałach (płyty krzemianowo-wapienne), a nie na gk+wełna. Ma dużą wiedzę i jak o czymś mówi to zawsze tłumaczy dlaczego i po co tak trzeba zrobić, a nie tylko "bo tak". Super! Dzięki raz jeszcze za namiary. A kamień braliście z Lastriko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 04.06.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Online, super, czekam dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 04.06.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Super! Dzięki raz jeszcze za niamiary. A kamień braliście z Lastriko? Tak. Pojechaliśmy do Lastriko (otwarte nawet w sobotę), wybraliśmy kamień, sprawdziliśmy cenę i potem tylko Pan Jacek zamówił kamień pod konkretny wymiar i przywiózł do nas. Puścił bym Ci fotkę naszego pięknego kominka ale niestety nie mam przy sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Micmisio 04.06.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Ma ktoś namiar na sprawdzonego sprzedawcę drewna kominkowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burundi 04.06.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Witajta.Czy u kogos wykonywała tynki firma Budrom? -(nie wiem, czy taka jest pisownia nazwy firmy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
online 04.06.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Tak. Pojechaliśmy do Lastriko (otwarte nawet w sobotę), wybraliśmy kamień, sprawdziliśmy cenę i potem tylko Pan Jacek zamówił kamień pod konkretny wymiar i przywiózł do nas. Puścił bym Ci fotkę naszego pięknego kominka ale niestety nie mam przy sobie Wybraliście kamień po jednej wizycie w Lastriko? Gratuluję zdecydowania. My musimy pojechać tam jeszcze raz. Za duży wybór. A fotki kominka nie miałeś chyba przy sobie tylko ze względu na te nieprzeszlifowane jeszcze narożniki Ale jak już będzie dopieszczony chyba się pochwalisz, co? Mogę się zrewanżować za jakieś 4 tygodnie jeśli zechcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
online 04.06.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Online, super, czekam dzieki poszło Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 05.06.2012 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Ma ktoś namiar na sprawdzonego sprzedawcę drewna kominkowego? Ja posialem gdzies namairy na "swojego". Byl gdzies z okolic Polic (Jasienica ?). Wiec w sumie tez zaczynam szukac. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 05.06.2012 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Poradźcie !Gdzie mogę dostać zwykłą, białą, tanią farbę elewacyjną ?Potrzebuję jako podkład pod docelową.Słyszałem, że można 10l kupić za ok 40zł ale nie mogę namierzyć gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 05.06.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Słuchajcie ma ktos pomysł jak przyspieszyc apodpisanie słuzebnosci? Kupiłam działke budowlana z droga publiczna na planie zagospodarowania. Gosia_n tłumaczyła juz jak to jest, ale teraz muszę podpisac sluzebnosc z zajebistym miastem Szczecin na drogę, bo droga publiczna to nie publiczna, tylko przeznaczona POD publiczną, ajkeis jaja. Ale wstrzymuja mi pozwolenie z tego powodu, a UM na złozenie 2 podpisow daje sobie miesiac:bash: Ktos sie spotkał z taka sytuacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia sz-n 05.06.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Słuchajcie ma ktos pomysł jak przyspieszyc apodpisanie słuzebnosci? Kupiłam działke budowlana z droga publiczna na planie zagospodarowania. Gosia_n tłumaczyła juz jak to jest, ale teraz muszę podpisac sluzebnosc z zajebistym miastem Szczecin na drogę, bo droga publiczna to nie publiczna, tylko przeznaczona POD publiczną, ajkeis jaja. Ale wstrzymuja mi pozwolenie z tego powodu, a UM na złozenie 2 podpisow daje sobie miesiac:bash: Ktos sie spotkał z taka sytuacja? Tak sytuacja to norma. Trochę przepisów (wyjaśnienie z netu) "W myśl podstawowego przepisu dotyczącego terminów załatwienia sprawy na gruncie postępowania administracyjnego organy administracji publicznej obowiązane są załatwiać sprawy bez zbędnej zwłoki (art. 35 §1 KPA). Natomiast dalsze przepisy wskazują, że niezwłocznie powinny być załatwiane sprawy, które mogą być rozpatrzone w oparciu o dowody przedstawione przez stronę łącznie z żądaniem wszczęcia postępowania lub w oparciu o fakty i dowody powszechnie znane albo znane z urzędu organowi, przed którym toczy się postępowanie, bądź możliwe do ustalenia na podstawie danych, którymi rozporządza ten organ(art. 35 §2 KPA). Z art. 35 §3 KPA dowiadujemy się natomiast, że „Załatwienie sprawy wymagającej postępowania wyjaśniającego powinno nastąpić nie później niż w ciągu miesiąca, a sprawy szczególnie skomplikowanej - nie później niż w ciągu dwóch miesięcy od dnia wszczęcia postępowania." Co więcej jak wynika z §5 tegoż przepisu do powyższych terminów nie wlicza się terminów przewidzianych w przepisach prawa dla dokonania określonych czynności, okresów zawieszenia postępowania oraz okresów opóźnień spowodowanych z winy strony albo z przyczyn niezależnych od organu." Gosia@, to nie kwestia złożenia 2 podpisów od ręki, Miasto musi teraz zlecić wykonanie operatu z wyceną (od tego będzie zależało ile zapłacisz bądź nie). Może to potrwać do miesiaca, ale przy złych wiatrach dłużej W Urzędzie takich spraw jest full, każda musi być załatwiona w terminie. Odległy termin nie wynika z tego, że urzedasy piją jedynie kawę i nic nie robią) P.S. Nie pracuję w Urzędzie Miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 05.06.2012 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Gosia-n ja mam juz opinie potrezbne z innych wydziałów, komplet dokumentow jest. TEraz podpis prawnika i dyrektora i podpisanie aktu:-) U mnie rzeczoznawcy nie ma, bo mam uchwała Prezydenta służebnosc za 1 zł. Dlatego mowie ze 2 podpisy to miesiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dszczecin 05.06.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 o przy okazji macie kogos własnie z Wod-Kanu i Enea od fuch? Enea - Andrzej 501 535 283 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 05.06.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 budszczecin, dzieki piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts