Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

:D dopieszczony, dziś gruntowałem, jutro malowanie.

http://www.bankfotek.pl/thumb/1266842.jpeg

Kamień to Crema Marfil, wiedzieliśmy że będzie coś z beżu tylko zastanawialiśmy się który. Czekam na rewanż z Twojej strony :)

Robi wrażenie!

Marmur też piękny. Gratuluje pomyslu i efektu. Swojego tutaj nie pokażę! Przy Twoim wyglądałby jak Kopciuch.

Mam nadzieję, że za jakieś trzy tygodnie zmienię zdanie ;)

witam.jak mieliscie poukładane prace na budowie?mam zrobiona elektryke i niewiem co dalej robic.moze instalacje,pozniej posadzki i tynki czy najpierw tynki a pozniej posadzki.doradzcie cos

Na początku chciałem robić najpierw posadzki, potem tynki.... dzięki Bogu zrobiłem jednak na odwrót czyli jak wszyscy. Po tynkach jest tyle syfu i chudziak nie wiem jak wyczyszczony i tak wygląda okropnie. Gdyby tak zasmarowali mi posadzki chyba bym się załamał, a każdy glazurnik czy człowiek od desek zażądał by dodatkowej opłaty za wyrównanie podłoża. Wszystkie ewentualne uszkodzenia w tynkach przy robieniu instalacji i tak przykryją gładzie więc bez obawy.

Podsumowując najpierw tynki potem posadzki!!!

Na początku chciałem robić najpierw posadzki, potem tynki.... dzięki Bogu zrobiłem jednak na odwrót czyli jak wszyscy. Po tynkach jest tyle syfu i chudziak nie wiem jak wyczyszczony i tak wygląda okropnie. Gdyby tak zasmarowali mi posadzki chyba bym się załamał, a każdy glazurnik czy człowiek od desek zażądał by dodatkowej opłaty za wyrównanie podłoża. Wszystkie ewentualne uszkodzenia w tynkach przy robieniu instalacji i tak przykryją gładzie więc bez obawy.

Podsumowując najpierw tynki potem posadzki!!!

dieki wszystkim za odpowiedzi.pozdrawiam

Witam, oddam za symboliczne pifko kamienie polne, mam również do sprzedania za 1/2 ceny kilkanaście sztuk prętów zbrojeniowych. lokalizacja Dołuje City, zainteresowanych proszę o kontakt na priv. Ponadto może ktoś będzie zainteresowany - sprzedam działkę w Dołujach 750 m2 pełne uzbrojenie w działce, droga wyłożona polbrukiem, wydane warunki zabudowy.

pzdr

czy sąsiedzie te kamienie za pifko to aktualne jest?????

2500 tys za gaz za ktorych 8 miesiecy roku ?

Co do desek, to ja mam 3 warstwowe na podlogowce i to nie klejone a plywajace. Sam robilem. Problemu z dogrzaniem nie ma zadnego.

A cieplo przy duzym tlumieniu nigdzie sie nie podzieje. Po prostu bedzie krazylo w obiegu a piec nie bedzie sie wlaczal.

Fantom

no napewno nie zimowych....;) bo jesli zimowych to jakoś tak....