Kalibra 13.06.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Witam,a może garaż blaszany 3X5 ma ktoś odsprzedać albo wiecie gdzie można jakoś taniej kupić? Potrzebuję coś na przechowanie materiałów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 14.06.2012 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 witam.jak mieliscie poukładane prace na budowie?mam zrobiona elektryke i niewiem co dalej robic.moze instalacje,pozniej posadzki i tynki czy najpierw tynki a pozniej posadzki.doradzcie cos elektryka, tynki, instalacje, wylewki - czyli jak wyzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
online 14.06.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 dopieszczony, dziś gruntowałem, jutro malowanie. http://www.bankfotek.pl/thumb/1266842.jpeg Kamień to Crema Marfil, wiedzieliśmy że będzie coś z beżu tylko zastanawialiśmy się który. Czekam na rewanż z Twojej strony Robi wrażenie! Marmur też piękny. Gratuluje pomyslu i efektu. Swojego tutaj nie pokażę! Przy Twoim wyglądałby jak Kopciuch. Mam nadzieję, że za jakieś trzy tygodnie zmienię zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 14.06.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 witam.jak mieliscie poukładane prace na budowie?mam zrobiona elektryke i niewiem co dalej robic.moze instalacje,pozniej posadzki i tynki czy najpierw tynki a pozniej posadzki.doradzcie cos Na początku chciałem robić najpierw posadzki, potem tynki.... dzięki Bogu zrobiłem jednak na odwrót czyli jak wszyscy. Po tynkach jest tyle syfu i chudziak nie wiem jak wyczyszczony i tak wygląda okropnie. Gdyby tak zasmarowali mi posadzki chyba bym się załamał, a każdy glazurnik czy człowiek od desek zażądał by dodatkowej opłaty za wyrównanie podłoża. Wszystkie ewentualne uszkodzenia w tynkach przy robieniu instalacji i tak przykryją gładzie więc bez obawy. Podsumowując najpierw tynki potem posadzki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafiks 14.06.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Na początku chciałem robić najpierw posadzki, potem tynki.... dzięki Bogu zrobiłem jednak na odwrót czyli jak wszyscy. Po tynkach jest tyle syfu i chudziak nie wiem jak wyczyszczony i tak wygląda okropnie. Gdyby tak zasmarowali mi posadzki chyba bym się załamał, a każdy glazurnik czy człowiek od desek zażądał by dodatkowej opłaty za wyrównanie podłoża. Wszystkie ewentualne uszkodzenia w tynkach przy robieniu instalacji i tak przykryją gładzie więc bez obawy. Podsumowując najpierw tynki potem posadzki!!! dieki wszystkim za odpowiedzi.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 15.06.2012 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Sluchajcie, czy gdzies u nas jest jakas wystawka Wisniowskiego ? Aby zobaczyc jakies podstawowe wzory, kolory itp Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 15.06.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Witam po latach!Mam pytanie: ile obecnie w Szczecinie płaci się za ułożenie 1 m kw. glazury? Zwykłe płytki w kotłowni. Ponadto mam do zaoferowania solidny barak budowlany. Do odbioru własnego i obejrzenia w Wielgowie ul. Wiślana 35. PozdrawiamOgier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 15.06.2012 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Ja tam plytki w miejscach typu kotlownia to juz sam sobie polozylem. Bo ceny to rzad 50 zl/m2 chyba. Szkoda kasy. A tu nie trzeba zadnej filozofii. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ogier 15.06.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Witam, a może garaż blaszany 3X5 ma ktoś odsprzedać albo wiecie gdzie można jakoś taniej kupić? Potrzebuję coś na przechowanie materiałów! Mam do sprzedania barak budowlany. Stoi w Wielgowie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.06.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Szczukot na braniborskiej ma Wisniowski wystawkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 15.06.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Witam aktualnie budujących i planujących. Uważajcie na firmę budowlaną Km Konstrukcje Budowlane S.C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.06.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Witam, oddam za symboliczne pifko kamienie polne, mam również do sprzedania za 1/2 ceny kilkanaście sztuk prętów zbrojeniowych. lokalizacja Dołuje City, zainteresowanych proszę o kontakt na priv. Ponadto może ktoś będzie zainteresowany - sprzedam działkę w Dołujach 750 m2 pełne uzbrojenie w działce, droga wyłożona polbrukiem, wydane warunki zabudowy. pzdr czy sąsiedzie te kamienie za pifko to aktualne jest????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 15.06.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Szczukot na braniborskiej ma Wisniowski wystawkę... Dzieki - kojarze uliczke. Musze podjechac. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 15.06.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Witam aktualnie budujących i planujących. Uważajcie na firmę budowlaną Km Konstrukcje Budowlane S.C. Moze cos wiecej ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.06.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 2500 tys za gaz za ktorych 8 miesiecy roku ? Co do desek, to ja mam 3 warstwowe na podlogowce i to nie klejone a plywajace. Sam robilem. Problemu z dogrzaniem nie ma zadnego. A cieplo przy duzym tlumieniu nigdzie sie nie podzieje. Po prostu bedzie krazylo w obiegu a piec nie bedzie sie wlaczal. Fantom no napewno nie zimowych.... bo jesli zimowych to jakoś tak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.06.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Dzieki - kojarze uliczke. Musze podjechac. Fantom maja biuro i taki mały magazyn w domu ...przynajmniej jak ja kupowałam u nich tak było:D Braniborska jest jednokierunkowa jak coś...wjazdu nie ma od krakowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodis 17.06.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2012 Gdyby ktoś potrzebował barak na budowę to się polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 18.06.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Słuchajcie gdzie kupowaliscie dziennik budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 18.06.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Słuchajcie gdzie kupowaliscie dziennik budowy? to chyba kierownika zadanie, a kupuje się go chyba w nadzorze budowlanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 18.06.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Moj kierownik sie nie kwapi, mam ja kupic i zarejestrowac. Nie wiem własnie czy maja w nadzorze od reki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts