Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Napisał Asia i Robert

Witam aktualnie budujących i planujących. Uważajcie na firmę budowlaną Km Konstrukcje Budowlane S.C.

Moze cos wiecej ?

Fantom

Mogę więcej, a nawet dużo więcej niż więcej ;-), ale nie chcę zaśmiecać wątku. Zwyczajnie uczulam zaczynających inwestycje. Szerokim łukiem ....... ;-)

Ja wzialem Solida - moze nie super firma, ale 30 zl netto/miesiac.

Jak do tej poory interwencji nie mailem, ale np jak ni bylo pradu to dzwonili, i jak alarm sie wlaczal to tez od razu byl kontak (zawsze sam alarm wywolalem niechcaco, wiec bez interwencji)

Fantom

No właśnie Solida, nie podoba mi się ta firma. Zadzwonił mąż i zgłosil, że chcemy u nich ochronę itd. byli bardzo chętni, przyjechał na budowę człowiek wszystko ładnie opowiedział, przygotował projekt umowy, mieli przyjechać na podłączenie w ciagu 5-10 dni. Minęło już sporo więcej i nic. Gdy dzwonimy to albo nikt nie odbiera, albo twierdzą, że oddzwonią. Mąz poprosił o telefon z "szefem szefów" i faktycznie jakiś facet zadzwonił , przepraszał, obiecał, że już przyjadą i znów nic. Jeśli tak to ma wygladać to chcę kogoś innego, bo solid nie jest solidny ... wrrrr.

może wiecie gdzie w miarę tanio kupić można jakieś kruszywo, kamyki coś o rozmiarach (frakcji) powyżej 3-4 cm.

ogólnie dokoła działki przy płocie dałem tuje (ok 200 szt) i położyłem agrowłóknine coby nic nie rosło tak na 50-60 cm od potu i chciałbym to jakimiś kamyczkami na górę zasypać ale wyszło mi tego z 50 m2. Więc na jakieś otoczaki już nawet nie spoglądam, po prostu czegoś w miarę taniego szukam. Jak myślicie z 3 ton dadzą rade (60 kilo na m2) ?? tak patrzyłem na kamienie którymi nowo położone torowiska zasypują - dość spore a nawet nie najbrzydsze .... ktoś wie gdzie można takie coś dostać?

No to do STG jeszcze podjade. Na Struga juz mi sie nie chce jechac. Na Braniborskiej wystawka minimalna. Dwa kolory i chyba dwa wzory.

Fantom

W 2009 roku mieli w STG na wystawce - bramy w kilku wzorach i kolorach, podobnie drzwi wejściowe i ogrodzenia (fragmenty) można było podotykać i sprawdzić oraganoleptycznie ;-).

Jak jest aktualnie nie wiem, ale wtedy mieli najwięcej na wystawce jeśli chodzi o Wiśniowskiego, w innych miejscach głownie katalogi i probniki były, a jak już wystawka to bardzo skromna.

Pan Waldemar Musiał tel 502212875 - obsługiwał nas w STG 2 na Mieszka.

Nie wiem czy jeszcze pracuje i czy aktualny numer, bo to już tyyyyyle czasu ;-) ale sprawdzić możesz.

Bardzo kompetentna osoba.

Witam,

Możecie polecić kogoś od schodów, mebli kuchennych, drzwi wewnętrznych? U nas ze stolarzami jest cienko, a póki co trafiamy w kosmiczne wyceny.... Czas goni, a trochę lipa zostać z betonowymi schodami, pustymi otworami w ścianach, że o braku kuchni nie wspomnę... Pozdrawiam, Ania G.

zerknij pw