Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

teraz ja po prośbie:)

potrzebuję normalnego fachowca od alarmów - kogo byście polecili?

O Teska jeszcze na forum..... prawie jak ja... choc ja glownie tylko czytam a odezwe sie jak nie mam wachty'''

U mnie alarm robil mariusz klepacki na DSC systemie. chlopak zna sie na rzeczy. wydaje mi sie...

sprubuj. ja polecam 601762607

a kto mi powie (tu mysle o prawnikach) gdzie mam sie udac (pewnie sad) jak firma ELIT z przemilym panem Jackiem zbankrutowala i ani zwrotu zaliczki ani zamowionego materialu nie mozna uzyskac. suma niewielka w sumie zaliczki ale troche boli. w sumie to zamiast pieniedzy to wolalbym jacusiowi troche zycia uprzykrzyc. w ktora strone sie udac?

Jak nie chcesz sie wbijac w koszty, to e-sad. Sam pozew napiszesz, i bedzie Cie to kosztowalo z kilkanascie/kilkadziesiat zl (do zwrotu po wygranej). Ale nawet jak wygrasz, to cienko to widze. To byla jakas spolka zoo, cywilna, jednooosbowa dzialalnosc ? Bo jak sprawa oczywista, to nakaz zaplaty masz bez problemu. Tylko potem musisz jakos kase sciagnac. A jak gosciu faktycznie zbankrutowal, to moze byc ciezko.

Fantom

Okno PCV typu HS (przesuwne drzwi balkonowe, bezprogowe) - prawdopodobnie będę miał do sprzedania. Okno pod wymiar otworu 260 cm szer x 235 cm wys, w kolorze Winchester (bardzo ładnie imituje drewno, dobrze widoczne słoje i sęczki). Okno jest nowe z firmy Oknoplast na profilu VEKA o nazwie Koncept (gwarancja 7 lat), klamka z zamkiem na klucz taki jak w normalnych drzwiach. Niestety okno otwiera się nie w tą stronę co chciałem...

Jeśli ktoś byłby zainteresowany to proszę o kontakt na priv.

Teska daj znaka jak wypróbujesz pana:D albo bedziesz miała jeszcze jakiegoś.

Gosia elektryk ma dobrego faceta od alarmow - moja sasiadka co roku korzysta z serwisu u niego..... ja niestety nie moge bo Pan sie na mnie obraził - w sumie to go rozumiem....chociaz nie do konca:oswego czasu był u mnie jeszcze na budowie - robiłam wtedy casting na fachowca itp....no i nie skorzystałam z jego usług...zrobił niestety wybrany przezemnie partak z Dołuj....jak już mieszkałam dostałam namiar od elektryka...i co? facet powiedział mi telefonicznie ze nie przyjedzie bo nie skorzystałam z jego usług .....no cóz...

O Teska jeszcze na forum..... prawie jak ja... choc ja glownie tylko czytam a odezwe sie jak nie mam wachty'''

U mnie alarm robil mariusz klepacki na DSC systemie. chlopak zna sie na rzeczy. wydaje mi sie...

sprubuj. ja polecam 601762607

Bejmar dzięki za namiar i witaj

jestem ale przeważnie podczytuję...teraz po 8 latach mieszkania zabieram się za generalny remont...i muszę się doszkolić:rolleyes:

Teska no wspominał mi elektryk o facecie od alarmow. Ale powiem Ci tak, ze ja nie toleruje fochow u wykonawcow;-) u innych tez. OBrazaja się panny słuzące tylko;-) Inwestor ma prawo wybrac wykonawce i tyle, on przychodzi na robotę a nie na spotkanie towarzyskie zeby było miło, co to w ogole znaczy, obrazic się:wtf: