gosia1719499730 04.09.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 a w ogole Artur skoro TY budujesz w przyszłym roku, to wejdz na " rozapoczynajacy budowe wiosna 2012 i tam Artur72 podał namiary na ekipe z Radomia. Za dach z konstrukcja biora ok 60-80 zł, u nas 140. Ceny w Szczecinie sa chore, ja bardzo załuje ze nie wziełam ekipy z południa. facet buduje w całej Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 04.09.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 a w ogole Artur skoro TY budujesz w przyszłym roku, to wejdz na " rozapoczynajacy budowe wiosna 2012 i tam Artur72 podał namiary na ekipe z Radomia. Za dach z konstrukcja biora ok 60-80 zł, u nas 140. Ceny w Szczecinie sa chore, ja bardzo załuje ze nie wziełam ekipy z południa. facet buduje w całej Polsce O a działa prężnie tamta grupa bo 3 lata temu mizernie było, już lecę ............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 04.09.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Działa, działa, do tego faceta z Radomia dzwoniłam i potwierdzil ceny itd, tylko terminow nie miał do konca roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dszczecin 04.09.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 a w ogole Artur skoro TY budujesz w przyszłym roku, to wejdz na " rozapoczynajacy budowe wiosna 2012 i tam Artur72 podał namiary na ekipe z Radomia. Za dach z konstrukcja biora ok 60-80 zł, u nas 140. Ceny w Szczecinie sa chore, ja bardzo załuje ze nie wziełam ekipy z południa. facet buduje w całej Polsce U nas 90-100 - wszystko powyzej to zdzierstwo!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 04.09.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Moi drodzy .. budował ktoś z Was wodociąg? Mam do zrobienia w nieutwardzonej nieuczęszczanej drodze wodociąg 45m długości i wpiąć się muszę do niego z już istniejącą rurą z domu oraz położyć ok 10m rury kanalizacyjnej i wbić się w istniejącą studzienkę ... mam dwie firmy i obie chcą ok 9 tys za samą robociznę, drugie tyle to materiał ... jakaś paranoja! znacie może kogoś kto chce zarobić ale nie obdzierając mnie przy tym ze skóry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 04.09.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Moi drodzy .. budował ktoś z Was wodociąg? Mam do zrobienia w nieutwardzonej nieuczęszczanej drodze wodociąg 45m długości i wpiąć się muszę do niego z już istniejącą rurą z domu oraz położyć ok 10m rury kanalizacyjnej i wbić się w istniejącą studzienkę ... mam dwie firmy i obie chcą ok 9 tys za samą robociznę, drugie tyle to materiał ... jakaś paranoja! znacie może kogoś kto chce zarobić ale nie obdzierając mnie przy tym ze skóry? Ja budowałem 650m wodociągu i powiem Ci, że pogadaj z wodociągami w Goleniowe. Można się z nimi targować i zresztą zmieniły się przepisy i wcinkę do wodociągu mogą tylko oni robić a to jest koszt około 1500-2000zł. Ja zrobisz przez wodociągi masz to "gratis" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fergson 05.09.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Moi drodzy .. budował ktoś z Was wodociąg? Mam do zrobienia w nieutwardzonej nieuczęszczanej drodze wodociąg 45m długości i wpiąć się muszę do niego z już istniejącą rurą z domu oraz położyć ok 10m rury kanalizacyjnej i wbić się w istniejącą studzienkę ... mam dwie firmy i obie chcą ok 9 tys za samą robociznę, drugie tyle to materiał ... jakaś paranoja! znacie może kogoś kto chce zarobić ale nie obdzierając mnie przy tym ze skóry? Jeden dzień roboty. Ciekawi mnie co to za firmy ? Ceny są mocno NIE rynkowe. Zleć to przez wodociągi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agama 05.09.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Nikt nie ma aktualnie do czynienia z Hydropan 2? Próbuję ich namierzyć - bo wygląda jak by się zapadli pod ziemię. Odpisywałam już Wam na ten temat na forum. Napisze na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agama 05.09.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 burundi ja mam cene sama robocizna 80 złm2, z materiałem na gotowo i 20 cm styropianu grafitowego 180. Nie wiem czy to odbra cena, sama bede sprawdzała Strasznie drogo. Nie do zaakceptowania. U mnie będą kładli klinkier za 150/m2 w elewacji, w cenie wszystko łącznie z ociepleniem -może być nawet wełna, zamiast styro. To cena robocizny, jednak w cenie kompletna elewacja klinkierowa( najlepsza jakość w kilku okolicznych regionach) z ociepleniem, parapetami. To będzie na początku przyszłego roku, więc może coś się uda jeszcze wytargować, bo LUDZIE IDZIE KRYZYS W BUDOWNICTWIE!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 05.09.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 agama, ja tego kryzysu nie widzę. Dobrzy fachowcy zajeci, a reszta ma ceny z kosmosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 05.09.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Jeden dzień roboty. Ciekawi mnie co to za firmy ? Ceny są mocno NIE rynkowe. Zleć to przez wodociągi. a jak się "zleca przez woddociągi"? Byłem - każą mi firmę znaleźć i robić a oni tylko "odbiorą" Mam już firmę za 5 tys ale to też kupa szmalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kalibra 05.09.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 kalibra, kurcze, ten dach wymaga ogromnej precyzji, ciekawe jak im wyjdzie. daj znac koniecznie, a ile masz dachu? właśnie oglądaliśmy z mężem kilka domów na których położona była dachówka domino i zrezygnowaliśmy............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 05.09.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Dlaczego??? przestała sie podobac, czy brzydkie połozenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 05.09.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 a jak się "zleca przez woddociągi"? Byłem - każą mi firmę znaleźć i robić a oni tylko "odbiorą" Mam już firmę za 5 tys ale to też kupa szmalu Musisz iść do działu inwestycji z projektem i warunkami a oni Ci wyliczą ile będzie wszystko kosztować. Tydzień temu byłem odbierać warunki i sam chcieli nawet zrobić projekt i wycenę. Oczywiście musisz podjechać do Goleniowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kogut73 05.09.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 a jak się "zleca przez woddociągi"? Byłem - każą mi firmę znaleźć i robić a oni tylko "odbiorą" Mam już firmę za 5 tys ale to też kupa szmalu Witam .Też mnie czeka budowa sieci wodnokanalizacyjnej jakieś 130 metrów. Aż boję się pomyśleć jakie to koszta. Sam projekt krzyczą sobie 8-10 tys.Masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 05.09.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Witam .Też mnie czeka budowa sieci wodnokanalizacyjnej jakieś 130 metrów. Aż boję się pomyśleć jakie to koszta. Sam projekt krzyczą sobie 8-10 tys.Masakra. Na pewno nie jest to tania inwestycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 05.09.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 dotyczy Hydropan 2 - Hubert Pańka Odpisywałam już Wam na ten temat na forum. Napisze na priv odpowiedziałem na priva na ogólnym na tą chwilę napiszę tylko, że mam problem wywołany wadliwym montażem dokonanym przez pracowników Hydropan 2 niestety mam również od miesiąca problem z kontaktem z właścicielem zobaczymy jak się sprawa zakończy pozostaje mi tylko przeprosić wszystkich, którym przez ostatnie 4 lata polecałem Hydropan 2 i Pana Huberta - mam nadzieję, że unikną problemów podobnych do moich na dzień dzisiejszy "żółta kartka" - zobaczymy jak sprawa się rozwinie i potoczy dalej cierpliwość już mi się skończyła nie omieszkam poinformować na ogólnym o wszystkim - jak widać z podaniem nazwy firmy i nazwiska właściciela - zobaczymy jak zadba o dobre imię firmy Ja tego robił za niego nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 06.09.2012 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Na pewno nie jest to tania inwestycja I na pewno nie "inwestycja" Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 06.09.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Możecie napisać ile teraz kosztują gładzie - sama robocizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 06.09.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 sama gładz 15 zł m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts