dszczecin 25.09.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Qubis bywa jeszcze???? Toemk Police jak tam Twoja elewacja??? Ja nadal szukam, gdyby ktoś miał namiary na sensownych dekarzy i od elewacji to bardzo bym poprosiła Ja mam : na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 25.09.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Proszę o namiar na GWC... GWC tylko samemu. Każda ekipa zedrze 1000 % więcej. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 25.09.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2012 Ja mam : na siebie A powiedz gdzie moge obejrzec twoje elewacje zrobione??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dszczecin 26.09.2012 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 A powiedz gdzie moge obejrzec twoje elewacje zrobione??? Wołczkowo - piaskowa róg majowej - bliźniak, wołczkowo ul. pogodna pierwszy dom po prawej, szczecin bieszczadzka róg gorlickiej - hala tapicerki samodowej, szczecin - brama portowa - hotel pomorski( to budynek obok medicusa ze szkoła jezykową no i zapraszam do gryfina na ul. targową 11 - właśnie koncze elewacje 1400 m2 z wełny. Na wszystkie prace 36 miesięcy gwarancji. A ułożoną płaską dachówke (m.in domino) można obejrzec w Dobrej szczecinskiej na ul. granicznej i w szczecinie na ul. milenijnej, róg gwiezdnej Pozdrawiam Budszczecin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 26.09.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Qubis bywa jeszcze???? Toemk Police jak tam Twoja elewacja??? Ja nadal szukam, gdyby ktoś miał namiary na sensownych dekarzy i od elewacji to bardzo bym poprosiła Ekipa ma obsuwę, jeszcze nie weszła. Styropian mi się też przeciąga.... jest gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 26.09.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Qubis bywa jeszcze???? Toemk Police jak tam Twoja elewacja??? Ja nadal szukam, gdyby ktoś miał namiary na sensownych dekarzy i od elewacji to bardzo bym poprosiła Bywam, ale przed wszystkim czytam:yes: Po paru latach od budowy to już namiarów prawie nie daję - nieaktualne, albo inni się zawiedli... Mogę najwyżej opisać wrażenia... i np. jeśli chodzi o odkurzacz centralny to b. polecam. Szczególnie, jak ktoś potrafi sam zamontować to już koszt mniejszy - ja tak zrobiłem... poza instalacją którą kładł elektryk. A co do Terrivy to ja sobie chwalę - nic nie pęka. Być może dlatego, że ścianki mam tam gdzie były zaprojektowane i:yes: tam był strop wzmocniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 26.09.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Bywam, ale przed wszystkim czytam:yes: Po paru latach od budowy to już namiarów prawie nie daję - nieaktualne, albo inni się zawiedli... Mogę najwyżej opisać wrażenia... i np. jeśli chodzi o odkurzacz centralny to b. polecam. Szczególnie, jak ktoś potrafi sam zamontować to już koszt mniejszy - ja tak zrobiłem... poza instalacją którą kładł elektryk. A co do Terrivy to ja sobie chwalę - nic nie pęka. Być może dlatego, że ścianki mam tam gdzie były zaprojektowane i:yes: tam był strop wzmocniony Ale ja mam miec Twoich dekarzy;-) polecasz nadal czy juz nieaktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 26.09.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Ale ja mam miec Twoich dekarzy;-) polecasz nadal czy juz nieaktualne? Janusza ? Świetny fachowiec, pracuje (pracował) z synem. Pracowali pod nadzorem kierbuda i moim, ale wiadomo nie wszędzie na dach się człowiek dostanie, zwłaszcza taki jak mój. Z dachu spadły dwie dachówki i był przeciek na kominie - ale miałem gwarancję wykonwcy więc poprawił, (już kto inny). Z tym przeciekiem to do końca nie wiem czy to była wina obróbki czy brak impregnacji komina - przy poprawkach zrobili obydwie rzeczy i komin jest OK. Czy dwie dachówki to dużo ? Nie wiem, oceń sama, pewnie nie powinna żadna spaść... zwłaszcza, że jedna mało nie trafiła w teściową... poza tym mam naprawdę trudny dach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 26.09.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Janusza ? Świetny fachowiec, pracuje (pracował) z synem. Pracowali pod nadzorem kierbuda i moim, ale wiadomo nie wszędzie na dach się człowiek dostanie, zwłaszcza taki jak mój. Z dachu spadły dwie dachówki i był przeciek na kominie - ale miałem gwarancję wykonwcy więc poprawił, (już kto inny). Z tym przeciekiem to do końca nie wiem czy to była wina obróbki czy brak impregnacji komina - przy poprawkach zrobili obydwie rzeczy i komin jest OK. Czy dwie dachówki to dużo ? Nie wiem, oceń sama, pewnie nie powinna żadna spaść... zwłaszcza, że jedna mało nie trafiła w teściową... poza tym mam naprawdę trudny dach.... A nie, jak w teściową, to biorę w ciemno:lol2: Ja mam prosty dach dwuspadowy, żadna filozofia, ale mam lekka schizę bo w wynajmowanym domu własnie komin mi przecieka. no i jednak zdecydowałam, ze moj pierwszy kandydat genialny fachowiec, ktory chce 140 zł netto jednak jest za drogi. TEraz rozglądam się i szukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 26.09.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 A powiedzicie mi w cenie robocizny mieliscie tez podbitkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 26.09.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 A powiedzicie mi w cenie robocizny mieliscie tez podbitkę? Miałem kontrakt z wykonawcą SSO. On dobierał sobie ludzi. Ta ekipa dekarzy/cieśli zrobila mi też np. ścianki działowe, II strop pod stryszek, więc tak naprawdę nie wiem ile i za co zapłacił im mój wykonawca. Ale podbitki nie było w zakresie SSO. Robilem sam w ub roku. Aha zrobili mi drzwi tymczasowe/budowlane i schody na piętro też tymczasowe... strasznie mnie skroili... (wszystko z nowego materiału...) po rozebraniu stały się częścią drewutni... (też sam robiłem:yes:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dszczecin 26.09.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 A powiedzicie mi w cenie robocizny mieliscie tez podbitkę? Podbitki nigdy nie ma w cenie sso, ewentualnie jak ktos chce nadbitke to da sie dogadac bo nie wymaga wiele pracy ale podbitka to kompletnie inna działka. Pozdrawiam Budszczecin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 26.09.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Podbitki nigdy nie ma w cenie sso, ewentualnie jak ktos chce nadbitke to da sie dogadac bo nie wymaga wiele pracy ale podbitka to kompletnie inna działka. Pozdrawiam Budszczecinja nie mowie o cenie sso, tylko o cenie robocizny za dach i spotkałam sie własnie, ze wykonawca podał wszystko razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 27.09.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Macie jakieś ciekawe namiary na drewno kominkowe ? Jakiś buk, dąb itp. Połupane, i z grubsza podsuszone. Zawsze brałem od gościa gdzieś koło Polic/Jasienicy, ale numer telefonu posiałem Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 27.09.2012 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Macie jakieś ciekawe namiary na drewno kominkowe ? Jakiś buk, dąb itp. Połupane, i z grubsza podsuszone. Zawsze brałem od gościa gdzieś koło Polic/Jasienicy, ale numer telefonu posiałem Fantom czyżby 517678837, taki niebieski samochód, chyba VW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 27.09.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Oooo, to moze ten. Nie pamietam koloru auta, ale z taka stosunkowo duza paka pod katem powierzchni, i niskimi burtami.Skad ten gosciu jest co dales numer ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 27.09.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Oooo, to moze ten. Nie pamietam koloru auta, ale z taka stosunkowo duza paka pod katem powierzchni, i niskimi burtami. Skad ten gosciu jest co dales numer ? Fantom Niekłończyca (dwie wioski za Policami-Jasienicą) Burty ma przedłużone z siatki na ramach (coś a'la stare płoty). Ostatnio z nim gdzieś na ulicy rozmawiałem i drewno miał po 170 PLN za chyba mix. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 27.09.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 DziękiNo to dzwonię. Na 99% to będzie ten.Jakiego rzędu teraz chodzą ceny za dąb/buk/brzoza ? 220 ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 27.09.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Też chętnie poznam aktualne ceny drewna kominkowego i namiary na solidnego dostawcę. Ostatnio za mix (dąb , buk, brzoza, jesion) płaciłem 150 ale to było w lipcu - teraz napewno jest drożej. Chciałbym dokupić jeszcze sam dąb lub buk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merena 28.09.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 witajcie potrzebuję ekipę do wykończeniówki - kafelki, panelki, regipsy, ocieplenie poddasza, malowanie ze szpachlowaniem no i ocieplenie budynku. Macie kogoś godnego polecenia? zapomniałam dopisać że okolice Kobylanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts