fajna kobieta 27.02.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Wszystko sie zgadza z tym ze pies to nie kot...Moje niestety wszędzie wejdą,na meble na kominek gdzie tylko sie da więc jest problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fergson 27.02.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Wszystko sie zgadza z tym ze pies to nie kot...Moje niestety wszędzie wejdą,na meble na kominek gdzie tylko sie da więc jest problem. Straszny klamizer z tego instalatora, albo chce na coś naciągnąć Fajna pomyśl chwilę. Na całym świecie są miliony domów, miliony kotów, setki tysięcy instalacji alarmowych i co tylko u Ciebie nie da się tego zrobić. Dzwonili już do mnie chyba ze sto razy z tych wszystkich solidów i securitasów. Sam kupiłem 500 m kabla i okablowałem budynek. Jak zrobię tynki to wrzucę centralkę, powieszę czujki i kamery. Żeby ENEA miała co zasilać i żebym wiedział za co płacę. Wiesz co w tym jest najśmieszniejszego ? Zanim system alarmowy przyśle mi info że coś się dzieje, to już teraz od sąsiadów mam SMS po 15 sekundach jak ktoś podjedzie pod plac budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekk25 27.02.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Witam Wszystkich Poszukuje sprawdzonego i zaufanego Kierownika Budowy z okolic Stargardu Szczecińskiego. Dzieki Wielkie za wszelakie info. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubi2000 27.02.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 mam pytanie odnosnie podbitki gdzie kupowaliscie i czy jestescie zadowoleni ?byłem tylko u kudry na mierzynie ma kilka rodzajów ?ale chciałbym odwiedzic jeszcze przynajmniej ze 2 miejscapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 28.02.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Jakie ceny teraz u Kudry i za jakie dechy ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubi2000 28.02.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Jakie ceny teraz u Kudry i za jakie dechy ? Fantom 19 podbika 29 zł a cienutka 14 25 zł niestety ceny netto doliczyc trzeba vat ale juz tez pytalem na przeciwko tez w mierzynie maja taki mały sklad drzewny i maja po 32 zł za 19 mm ale juz brutto wic juz jest 3 zł mniej na metrze tez nie wiem ile jej zamowic ? na taki domek170 m2 dach 2 spadowy na grzyba bita (plasko) ile wam powychodzilo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafiks 28.02.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 19 podbika 29 zł a cienutka 14 25 zł niestety ceny netto doliczyc trzeba vat ale juz tez pytalem na przeciwko tez w mierzynie maja taki mały sklad drzewny i maja po 32 zł za 19 mm ale juz brutto wic juz jest 3 zł mniej na metrze tez nie wiem ile jej zamowic ? na taki domek170 m2 dach 2 spadowy na grzyba bita (plasko) ile wam powychodzilo ? jak to jest firma elergon to sprawdz dokładnie kazda deske.nie biez w paczkach.1/3 desek była krzywa do smieci.problem ze zwrotem.łaty na wiezbe były czrne ,z grzybkami-wymienili.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goszka21 28.02.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Witam grupęPotrzebna mi ziemia zasypowa - Police. Czy ktoś ma jakieś wiadomości na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafiks 01.03.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 witam,idzie wiosna i czas na zrobienie kostki brukowej.Możecie kogos polecic.jakie ceny teraz kraza za m.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hm.projekt 01.03.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Witam. Zaczynam budować. Kościno. Szukam ekipy do stanu surowego zamkniętego.Byłabym wdzięczna za poleconą, sprawdzoną ekipę.Pozdrawiam budujących i tych już po. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hm.projekt 01.03.2013 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Witam Powodzenia życzę. Z tą listą to faktycznie lipa, ale może wspólnymi siłami uda się ją odbudować? Jak dogadam się z polecaną ekipą to podrzucę namiary. Chętnie też skorzystam z namiarów na sprawdzoną ekipę,rozsądną cenowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hm.projekt 01.03.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Ok będziemy w kontakcie. Ogólnie mam propozycje może razem poszukamy przekonując ekipę, że jesteśmy w stanie podpisać wspólnie z nimi umowę na budowę 2 domów . Ja w lutym będę w pierwszej kolejności rozmawiał z ekipą która mi budowała w 2009 dom ale nie chcę się ograniczać. Taki ja też . Buduje w Kościnie koło Dołuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hubi2000 01.03.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Taki ja też . Buduje w Kościnie koło Dołuj. ja polecam żabickiego robił u mnie sso ogarnia tez duzo budów w rejonie dobrej dołuj sa zadowoleni mozesz popytac tel do niego 601951978 robi wycene mozesz sie potargowac troche inny dobry co go polecali tez mi na osiedlu to siergiej z dołuj ale nr tel nie mam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Micmisio 01.03.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Ja mam granit. I to jest chyba najlepsze rozwiązanie moim zdaniem. A kupowałem w okolicach Strzegomia - oczywiście przez internet. Było chyba z dwa razy taniej niż w Szczecinie. I przywieźli osobiście na budowę ! Fantom Dzwoniłem do jakiejś firmy z tamtych okolic z pytaniem o parapety. Gość powiedział że raczej niechętnie wysyłają, bo kurierzy psują podczas transportu i potem jak zwykle nie ma winnych. Powiedział że najlepiej żebym sam sobie znalazł przewoźnika. Ceny tam mają atrakcyjne. A gdzie ty dokładnie brałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 01.03.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Nie pamiętam ale postaram sie poszukać. Ale tak jak pisałem : przywiezli mi osobiscie w cenie a nie kurierem. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_tomi 02.03.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Dzwoniłem do jakiejś firmy z tamtych okolic z pytaniem o parapety. Gość powiedział że raczej niechętnie wysyłają, bo kurierzy psują podczas transportu i potem jak zwykle nie ma winnych. Powiedział że najlepiej żebym sam sobie znalazł przewoźnika. Ceny tam mają atrakcyjne. A gdzie ty dokładnie brałeś? Witam Też jestem na etapie wyboru i kupna parapetów zewnętrznych. Jeżeli cena by była atrakcyjna to można by połączyć nasze zamówienia do jednego transportu. Do szczukota: jakbyś znalazł te namiary na granit to ja też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.03.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Podłączam sie do prośby o namiar na parapety marmurowe.U nas ceny mocno wygórowane.Pare dni temu ktoś mi wspominał o konkurencyjnych cenach gdzieś koło Polic w Jasienicy chyba ale nie byłam nie sprawdzilam jeszcze więc nie wiem.Ja potrzebuje tego trochę bo i blaty w kuchni i parapety więc tym bardziej zależy mi na dobrej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 02.03.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Ale chyba o granit chodzi a nie o marmur ?? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.03.2013 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 No masz...co innego myśle co innego pisze.Oczywiscie ze o granit a konkretnie Galaxy star. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Micmisio 02.03.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Czy Tv naziemna odbiera w Dobrej bez wzmacniacza? Jeżeli tak to z jakiej anteny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts