Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

Witam.

Pozwolenie na budowe otrzymalismy 23 stycznia bieżącego roku.

Poszukujemy solidnej ekipy do SSO - Projekt domu w tamaryszkach 2N, okolice Dobrej Szcz.

Pozdrawiam Agata

Buduję się na Warszewie, ul. Fińska. Też zaczynałem wiosną, Jesienią właśnie skończyłem SSO. Mój dom jest podpiwniczony, budowany na niewielkiej skarpie. Nie było więc lekko, ale teraz wiosną zamontuję okna i mam nadzieję, że przed zimą się wprowadzę. Polecam mojego wykonawcę ROBERT JUSIŃSKI ZAKŁAD OGÓLNOBUDOWLANY tel. 608 020 352.

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Witamy PIOEL.

Nie obraź się, ale jestem w stanie się założyć o skrzyneczkę piwa, że nie wprowadzisz się przed świętami .... Wielkiej Nocy za rok ...

Fantom

A co tak pesymistycznie?Czyzbys nie wierzyl w kolege?Moi znajomi w zeszlym roku rozpoczeli budowe w marcu a na Sylwestra sie wprowadzali wiec wszystko mozliwe!

ja jestem na etapie szukania działki, najchętniej, gdzieś w Tanowie/Trzeszczynie itp, miedzy Policami a Szczecinem, jak ktoś ma dobry namiar to poproszę o info ;]

Budował ktoś w okolicy może dom szkieletowy? Coraz bardziej nad tym się zastanawiam

Większość z nas ma domy szkieletowe. Jak już wykończysz, to zostaje z ciebie szkielet.

Znalezione na enea.pl

"Uważajmy na oszustówData publikacji: 2013-03-13

W związku z niepokojącymi sygnałami o oszustach działających na terenie Polic i Szczecina, ENEA ostrzega Klientów, prosząc o szczególną ostrożność przy dokonywaniu opłat za energię elektryczną.

Oszuści wykradają korespondencję, która już trafiła do skrzynek pocztowych. Po kilku dniach faktury trafiają z powrotem do skrzynek, ale różnią się numerem konta. Klienci realizując opłatę za prąd, zasilają konta, które nie należą do sprzedawcy prądu, a do oszustów. Do firmy trafiły sygnały związane z tym nieuczciwym procederem.

Klientów z Polic oraz Szczecina prosimy o szczególną ostrożność i sprawdzanie numerów kont na rachunkach przez porównanie ze starymi fakturami. Numer konta można również sprawdzić dzwoniąc do Call Center 91 813 56 80 lub w Biurach Obsługi Klienta. Prosimy również o przekazanie ostrzeżenia członkom rodziny, sąsiadom i innym mieszkańcom.

Wszystkie niepokojące sygnały prosimy zgłaszać na policję. Enea S.A. poinformowała już o sytuacji policję w Policach i Szczecinie."

Witam

Mam pytanie czy ktoś z Was użytkuje i może coś napisać o kotle gazowym Saunier Duval Duval Thema condens F AS 18 A. Jakieś plusy/minusy? Czy drugi raz też byście kupowali go. Myślałem nad junkersem ale hydraulik poleca właśnie ten o który pytam. Z góry dziękuje za wszystkie opinie.

Witam;

Potrzebuję wykonać kosztorys budowlany do banku całej inwestycji, poszukuję namiarów na osoby które mogą to wykonać, sprawnie i zgodnie z wytycznymi ;-)

A nie moze tego dla Ciebie zrobić Twój wykonawca, ja kiedys robiłem dla klienta na druku banku tylko bylo to raczej robione pod bank niż prawdziwie.

Pozdrawiam

A nie moze tego dla Ciebie zrobić Twój wykonawca, ja kiedys robiłem dla klienta na druku banku tylko bylo to raczej robione pod bank niż prawdziwie.

Pozdrawiam

Ja też wykorzystałem ten sposób. Przedstawiłem kosztorys jaki otrzymałem w trakcie wyboru wykonawcy. I to nawet nie musiał się podpisywać...ale to było parę lat temu...

ja jestem na etapie szukania działki, najchętniej, gdzieś w Tanowie/Trzeszczynie itp, miedzy Policami a Szczecinem, jak ktoś ma dobry namiar to poproszę o info ;]

Budował ktoś w okolicy może dom szkieletowy? Coraz bardziej nad tym się zastanawiam

hmmm a Kościno? własciciel wpełni uzbrojone działki( gaz, prąd, kanalizacja) sprzedaje za calkiem niezłe pieniądze.Gmina do końca czerwca wykona oświetlenie ulicy