PIOEL 21.03.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Witam. Pozwolenie na budowe otrzymalismy 23 stycznia bieżącego roku. Poszukujemy solidnej ekipy do SSO - Projekt domu w tamaryszkach 2N, okolice Dobrej Szcz. Pozdrawiam Agata Buduję się na Warszewie, ul. Fińska. Też zaczynałem wiosną, Jesienią właśnie skończyłem SSO. Mój dom jest podpiwniczony, budowany na niewielkiej skarpie. Nie było więc lekko, ale teraz wiosną zamontuję okna i mam nadzieję, że przed zimą się wprowadzę. Polecam mojego wykonawcę ROBERT JUSIŃSKI ZAKŁAD OGÓLNOBUDOWLANY tel. 608 020 352. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 21.03.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Witamy PIOEL. Nie obraź się, ale jestem w stanie się założyć o skrzyneczkę piwa, że nie wprowadzisz się przed świętami .... Wielkiej Nocy za rok ... Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 22.03.2013 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 My planujemy Venetia w kolorze verno.Planujemy...ale obawiam sie ze cena za to cudo zweryfikuje nasze plany. Tak, mi też chodziło o ten kamień. Ja zamknę się w około tysiącu złotych, bo tylko przed wejściem i dwa schodki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 22.03.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Ja przymierza sie do polozenia zwyklych kafli - bez kapinosow. A mam jakies 15 m2. Za kafle maks 800 zl z klejem. Za inne rozwiazania juz sporo wiecej.A ze schodow wejsciowych korzystam srednio raz w miesiacu - jak listonosz cos przyniesie. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.03.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Witamy PIOEL. Nie obraź się, ale jestem w stanie się założyć o skrzyneczkę piwa, że nie wprowadzisz się przed świętami .... Wielkiej Nocy za rok ... Fantom A co tak pesymistycznie?Czyzbys nie wierzyl w kolege?Moi znajomi w zeszlym roku rozpoczeli budowe w marcu a na Sylwestra sie wprowadzali wiec wszystko mozliwe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.03.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Tak, mi też chodziło o ten kamień. Ja zamknę się w około tysiącu złotych, bo tylko przed wejściem i dwa schodki... Mozna wiedziec skad masz oferte na Libet?Jedynie znalazlam w Epatio na Pomorzanach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomeekk 22.03.2013 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 ja jestem na etapie szukania działki, najchętniej, gdzieś w Tanowie/Trzeszczynie itp, miedzy Policami a Szczecinem, jak ktoś ma dobry namiar to poproszę o info ;] Budował ktoś w okolicy może dom szkieletowy? Coraz bardziej nad tym się zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Micmisio 22.03.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 ja jestem na etapie szukania działki, najchętniej, gdzieś w Tanowie/Trzeszczynie itp, miedzy Policami a Szczecinem, jak ktoś ma dobry namiar to poproszę o info ;] Budował ktoś w okolicy może dom szkieletowy? Coraz bardziej nad tym się zastanawiam Większość z nas ma domy szkieletowe. Jak już wykończysz, to zostaje z ciebie szkielet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 22.03.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Znalezione na enea.pl "Uważajmy na oszustówData publikacji: 2013-03-13W związku z niepokojącymi sygnałami o oszustach działających na terenie Polic i Szczecina, ENEA ostrzega Klientów, prosząc o szczególną ostrożność przy dokonywaniu opłat za energię elektryczną.Oszuści wykradają korespondencję, która już trafiła do skrzynek pocztowych. Po kilku dniach faktury trafiają z powrotem do skrzynek, ale różnią się numerem konta. Klienci realizując opłatę za prąd, zasilają konta, które nie należą do sprzedawcy prądu, a do oszustów. Do firmy trafiły sygnały związane z tym nieuczciwym procederem. Klientów z Polic oraz Szczecina prosimy o szczególną ostrożność i sprawdzanie numerów kont na rachunkach przez porównanie ze starymi fakturami. Numer konta można również sprawdzić dzwoniąc do Call Center 91 813 56 80 lub w Biurach Obsługi Klienta. Prosimy również o przekazanie ostrzeżenia członkom rodziny, sąsiadom i innym mieszkańcom. Wszystkie niepokojące sygnały prosimy zgłaszać na policję. Enea S.A. poinformowała już o sytuacji policję w Policach i Szczecinie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.03.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2013 Większość z nas ma domy szkieletowe. Jak już wykończysz, to zostaje z ciebie szkielet. Święta prawda!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 23.03.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Witam; Potrzebuję wykonać kosztorys budowlany do banku całej inwestycji, poszukuję namiarów na osoby które mogą to wykonać, sprawnie i zgodnie z wytycznymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafiks 23.03.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Mozna wiedziec skad masz oferte na Libet?Jedynie znalazlam w Epatio na Pomorzanach. libet ma nowe ceny od 1 kwietnia.tansze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_tomi 24.03.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Potrzebuję zastosować u siebie drzwi przesuwne chowane w ścianę GK. Czy ktoś z Was stosował system drzwi przesuwnych chowanych w ścianę GK? Jeżeli tak to jaki to był system i ile kosztował? Czy braliście kasetę osobno i drzwi osobno czy jako komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 24.03.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 system np eclisse jedno lub dwu skrzydłowe, skrzydła z systemu lub dorabiane. koszty zależą od wersji proste, łukowe, z oświetleniem, skrzydła szkło, stal, drewno itp..te kasety sa w casto sam zmontujesz a jak chcesz taniej to skrzydła szklarz lub stolarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 25.03.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Mozna wiedziec skad masz oferte na Libet?Jedynie znalazlam w Epatio na Pomorzanach. W Szczecinie tylko oni mają LIBET, (jak sądzę) dokładnie na Szczawiowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 25.03.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 libet ma nowe ceny od 1 kwietnia.tansze Bardzo optymistyczna informacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 27.03.2013 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Witam Mam pytanie czy ktoś z Was użytkuje i może coś napisać o kotle gazowym Saunier Duval Duval Thema condens F AS 18 A. Jakieś plusy/minusy? Czy drugi raz też byście kupowali go. Myślałem nad junkersem ale hydraulik poleca właśnie ten o który pytam. Z góry dziękuje za wszystkie opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dszczecin 27.03.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Witam; Potrzebuję wykonać kosztorys budowlany do banku całej inwestycji, poszukuję namiarów na osoby które mogą to wykonać, sprawnie i zgodnie z wytycznymi A nie moze tego dla Ciebie zrobić Twój wykonawca, ja kiedys robiłem dla klienta na druku banku tylko bylo to raczej robione pod bank niż prawdziwie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 28.03.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 A nie moze tego dla Ciebie zrobić Twój wykonawca, ja kiedys robiłem dla klienta na druku banku tylko bylo to raczej robione pod bank niż prawdziwie. Pozdrawiam Ja też wykorzystałem ten sposób. Przedstawiłem kosztorys jaki otrzymałem w trakcie wyboru wykonawcy. I to nawet nie musiał się podpisywać...ale to było parę lat temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.03.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 ja jestem na etapie szukania działki, najchętniej, gdzieś w Tanowie/Trzeszczynie itp, miedzy Policami a Szczecinem, jak ktoś ma dobry namiar to poproszę o info ;] Budował ktoś w okolicy może dom szkieletowy? Coraz bardziej nad tym się zastanawiam hmmm a Kościno? własciciel wpełni uzbrojone działki( gaz, prąd, kanalizacja) sprzedaje za calkiem niezłe pieniądze.Gmina do końca czerwca wykona oświetlenie ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts