fajna kobieta 17.04.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 proszę: Alicja Wesołowska INTRO PRACOWNIA PROJEKTOWA projektowanie wnętrz i ogrodów www.pracowniaintro.pl a co do namiarów na COBASCO to podeślij, bo google znajdują taką nazwę, ale nie w branży ogrodniczej Dziękować dziękować.Jutro dzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.04.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Pytanie za 100 punktów.Ile sie teraz płaci u nas za położenie tynkow?Moj wykonawca chce de mnie 24 zł za metr a jak pochwaliłam sie znajomemu to stwierdził ze za dużo? !Mowi ze max 15 zł.Teraz juz są,a nie wiem bo spora rozbieżność cenowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.04.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Teraz juz sama nie wiem bo spora rozbieżność cenowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 18.04.2013 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Ja tam, nie wiem, ale niech mi pokaże ten znajomy tych co zrobia to za 15 zl z materialem. Jakos watpie Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fergson 18.04.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Pytanie za 100 punktów.Ile sie teraz płaci u nas za położenie tynkow?Moj wykonawca chce de mnie 24 zł za metr a jak pochwaliłam sie znajomemu to stwierdził ze za dużo? !Mowi ze max 15 zł.Teraz juz są,a nie wiem bo spora rozbieżność cenowa Cena brutto z materiałem (w tym zaprawy, narożniki) 22 gips 25 cement-wap. Posadzka 25 - zwykly 27 - z wółknami 29 - z siatką i włoknami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.04.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Wiesz jak to jest...zawsze kiedy mówi sie ze zapłaciło sie za coś tyle i tyle znajdzie sie ktoś kto powie ci ze jesteś frajer i przeplaciles bo on zna kogoś kto by ci to sprzedał/ zrobił za polowe tego.Czyli rozumiem ze cena 24 zł jest do przyjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fergson 18.04.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Wiesz jak to jest...zawsze kiedy mówi sie ze zapłaciło sie za coś tyle i tyle znajdzie sie ktoś kto powie ci ze jesteś frajer i przeplaciles bo on zna kogoś kto by ci to sprzedał/ zrobił za polowe tego.Czyli rozumiem ze cena 24 zł jest do przyjęcia? Oczywiście zawsze sie znajdzie ktoś kto zrobi to taniej. Ja po zrobieniu tynków mogłem praktycznie jeść z podłogi, gdzie zwykle "po zrobieniu tynków" to jest dopiero bajzel w domu. Nie musiałem się martwić że po ułożeniu styropianu będę miał fale Dunaju. Kilka razy obszedłem dom. Przygładałem się bardzo mocno. W dwóch miejscach ewentualnie mógłbym się przyczepić. 24 brutto z materiałami wykonawcy jest do przyjęcia. To chyba taki "standard" obecnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 18.04.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Oczywiście zawsze sie znajdzie ktoś kto zrobi to taniej. Ja po zrobieniu tynków mogłem praktycznie jeść z podłogi, gdzie zwykle "po zrobieniu tynków" to jest dopiero bajzel w domu. Nie musiałem się martwić że po ułożeniu styropianu będę miał fale Dunaju. Kilka razy obszedłem dom. Przygładałem się bardzo mocno. W dwóch miejscach ewentualnie mógłbym się przyczepić. 24 brutto z materiałami wykonawcy jest do przyjęcia. To chyba taki "standard" obecnie. Hej a możesz podać namiary na swoich tynkarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek_K 19.04.2013 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Pytanie za 100 punktów.Ile sie teraz płaci u nas za położenie tynkow?Moj wykonawca chce de mnie 24 zł za metr a jak pochwaliłam sie znajomemu to stwierdził ze za dużo? !Mowi ze max 15 zł.Teraz juz są,a nie wiem bo spora rozbieżność cenowa 15 to albo sama robocizna albo sam materiał, ja płaciłem 23 zł, ale to było jakieś 1,5-2 lata już temu (rany jak ten czas leci, niedawno siedziałem tu na forum codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 19.04.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Witam Znacie może ceny studni wierconych w okolicach Szczecina? Najtańszą firmę jaką znalazłem to 220 zł za metr (cena z materiałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Maciejowy_ 21.04.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Witam wszystkich forumowiczow. Mam na imie Maciej i wlasnie zaczynam budowe w szczecienie na osiedlu bukowo Pozwolenie zapal no i pieniazki sa takze nic wiecej nie trzeba. Pozdrawiam wszystkich tych juz wybudowanych jak i tych co planuja i sa w trakcie. PS za brak polskich znakow przepraszam gdyz nie mam polskiej klawiatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 21.04.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Witamy W końcu ktoś kto ma pieniądze na budowę domu Albo tak myśli .... Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Maciejowy_ 21.04.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Witamy W końcu ktoś kto ma pieniądze na budowę domu Albo tak myśli .... Fantom Hehe narazie sa, z czasem sie okaze jak sprawy sie potocza A tak nawiasem mowiac to czy ktos ma moze jakies swieze info odnosnie hurtowni EXTRADACH ? Firma miesci sie na gumiencach, a dokladniej na ulicy krakowskiej. Z tego co wyczytalem wczesniej to dosc solidna firma, jednak chcialem sie zapytac czy moze ma ktos z nia do czynienia albo mial w ostatnim czasie? Wzialem wlasnie pierwsza partie materialu z tejze wlasnie hurtowni stad tez moje pytanie. Za wszelkie info z gory dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 21.04.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Hehe narazie sa, z czasem sie okaze jak sprawy sie potocza A tak nawiasem mowiac to czy ktos ma moze jakies swieze info odnosnie hurtowni EXTRADACH ? Firma miesci sie na gumiencach, a dokladniej na ulicy krakowskiej. Z tego co wyczytalem wczesniej to dosc solidna firma, jednak chcialem sie zapytac czy moze ma ktos z nia do czynienia albo mial w ostatnim czasie? Wzialem wlasnie pierwsza partie materialu z tejze wlasnie hurtowni stad tez moje pytanie. Za wszelkie info z gory dzieki. Ja mam chyba dość świeże doświadczenie z EXTRADACHEM bo z piatku( brałam od nich cegłę)Hurtownia jak najbardziej w porządku braliśmy od nich dachowke cegłę teraz negocjujemy cenę styropianu.Wszystko takie jak w zamówieniu inaczej zadnych problemów a i cenowo bardzo konkurencyjni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasieńka i Piotr 21.04.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Hehe narazie sa, z czasem sie okaze jak sprawy sie potocza A tak nawiasem mowiac to czy ktos ma moze jakies swieze info odnosnie hurtowni EXTRADACH ? Firma miesci sie na gumiencach, a dokladniej na ulicy krakowskiej. Z tego co wyczytalem wczesniej to dosc solidna firma, jednak chcialem sie zapytac czy moze ma ktos z nia do czynienia albo mial w ostatnim czasie? Wzialem wlasnie pierwsza partie materialu z tejze wlasnie hurtowni stad tez moje pytanie. Za wszelkie info z gory dzieki. Właśnie robi się mój dach i komin z klinkieru, a na to materiały z Extradachu. Było potłuczonych kilka dachówek to dali dodatkowo pół palety w związku z tym polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Maciejowy_ 21.04.2013 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Opinie widze ze sa calkiem spoko. Pan w biurze rowniez bardzo rzeczowy i konkretnie wytlumaczyl co, jak i ile bedzie potrzebne bez zbednych ogrodek. Pozostaje tylko kwestia transportu, ale to juz insza inszosc. Musze przeladowac wszystko z tira na hds-a poniewaz zestaw czytaj tir z naczepa nie wjedzie na dzialke, a jedynie pozostaje hds. Usluga platna w wysokosci ok. 300 pln wraz z rozladunkiem za caly samochod. Pozostaje jejeszcze kwestia wiezby dachowej... W EXTRADACHU polecili mi sklad drzewny ELGERON. Firma z tego co wyczytalem dobrze znana na forum. Opinie na jej temat natomiast bardzo podzielone.W projekcie mam dach czterospadowy, trzy lukarny 288m2 . Obdzwonilem kilka firm z okolicy szczecina i ceny wygladaja roznie.W jednej z firm nazwy dokladnie nia pamietam, ale w kazdym razie z polecenia ( sklad znajduje sie w kostrzyniu ) cena jaka mi zaoferowali to od 70 do 75pln za m2. Nie wiem czy to duzo czy malo biorac pod uwage ze jest to juz kompletna wiezba, podbitka itd.W przyszlym tygodniu , a w zasadzie juz tym ide do elgeronu z projektem na wstepna wycene. Zabaczymy co zaproponuja.Czy orientuje sie ktos moze ile czasu czeka sie na drzewo z powiedzmy elgeronu od chwili przyjecia zlecenia ( zebrania pomiarow itp) do samego dostarczenia materialu juz na budowe? Z gory dziekuje za info w sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dark01 22.04.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Witam Znacie może ceny studni wierconych w okolicach Szczecina? Najtańszą firmę jaką znalazłem to 220 zł za metr (cena z materiałem) spróbuj tutaj: 692743298 co prawda facet z Międzyzdrojów, ale podobno dojeżdża do Szczecina... Znajoma robiła studnie w Świnoujściu i była bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ofcbur 22.04.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Witajcie,Dawno nas tu nie było i juz mieszkamy ponad 2 lata:) nadszedł w końcu czas na podbitkę i tu potrzebuję pomocy. Czy macie namiary na fajną ekipę do drewnianej podbitki? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.04.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Opinie widze ze sa calkiem spoko. Pan w biurze rowniez bardzo rzeczowy i konkretnie wytlumaczyl co, jak i ile bedzie potrzebne bez zbednych ogrodek. Pozostaje tylko kwestia transportu, ale to juz insza inszosc. Musze przeladowac wszystko z tira na hds-a poniewaz zestaw czytaj tir z naczepa nie wjedzie na dzialke, a jedynie pozostaje hds. Usluga platna w wysokosci ok. 300 pln wraz z rozladunkiem za caly samochod. Pozostaje jejeszcze kwestia wiezby dachowej... W EXTRADACHU polecili mi sklad drzewny ELGERON. Firma z tego co wyczytalem dobrze znana na forum. Opinie na jej temat natomiast bardzo podzielone. W projekcie mam dach czterospadowy, trzy lukarny 288m2 . Obdzwonilem kilka firm z okolicy szczecina i ceny wygladaja roznie. W jednej z firm nazwy dokladnie nia pamietam, ale w kazdym razie z polecenia ( sklad znajduje sie w kostrzyniu ) cena jaka mi zaoferowali to od 70 do 75pln za m2. Nie wiem czy to duzo czy malo biorac pod uwage ze jest to juz kompletna wiezba, podbitka itd. W przyszlym tygodniu , a w zasadzie juz tym ide do elgeronu z projektem na wstepna wycene. Zabaczymy co zaproponuja. Czy orientuje sie ktos moze ile czasu czeka sie na drzewo z powiedzmy elgeronu od chwili przyjecia zlecenia ( zebrania pomiarow itp) do samego dostarczenia materialu juz na budowe? Z gory dziekuje za info w sprawie. Znowu stracę swoje trzy grosze.My braliśmy wiezbe w Elgeronie właśnie i powiem Ci ze opinie na temat tej firmy były rożne.Jedni byli zadowoleni drudzy mniej.U nas wszystko przebiegało w najlepszym porządku wiezba ok suchutka przywieziona zgodnie z umowa i na czas.Czekalismy około tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dszczecin 22.04.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Nie wiem jak w elegeronie traktują klienta indywidualnego, ja jako firma nigdy nie narzekałem na współprace z nimi a biore u nich całe drewno. Co do wiezby to tak naprawde z wiekszosci tartaków wieźba jest podobna - raz lepsza raz gorsza, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts