boby 19.05.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Witajcie,Potrzebuję dużo ziemi do podniesienia działki na Warszewie. Chętnych do oddania z tego rejonu zapraszam do kontaktu.tel 507068600.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hm.projekt 20.05.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Witajcie, Potrzebuję dużo ziemi do podniesienia działki na Warszewie. Chętnych do oddania z tego rejonu zapraszam do kontaktu. tel 507068600. Pozdrawiam reklamuję sie tu na forum z gruzem betonowym do zabrania....z Kościna ok. 10 m3...bez prętów....może się nada .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 21.05.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Witajcie. Ja dziaij w kontekście naszej nowej ustawy śmieciowej. Do 31 maja trzeba złożyc deklarację dotyczącailosci smieci. I podobno średniailość metrów zuzytej wody bierze siezzeszłego roku. Ja sie z tym nie zgadziam. W 2012 to ja miałam jeszcze częściowa budowęi wudy lało się u mnie mnustwo i teraz co ja noby mam wpisać w tej deklaracji???? (nie mam podlicznika na ogród bo do tej pory nie był mi potrzebny - mam szambo (zresztą jak wiele osób w Dobrej). A zeby było śmieszniej próbowałam sie dowiedzieć kto mi taki podlicznik załorzy i wyda na niego zgodę. I oczywiscie okazuje sie że to taki czeski film - nikt nic nie wie. Wodos=ciągi w Goleniowei tajiej zgody nie wydają, Poldek nie bo nie mam kanalizacji a do tego jeszcze Pani z poldka powiedziała ze problem jest w tym kto takie liczniki będzie odczytywał i zakładał bo tego nie wie nikt. W gminie to juz kompletnie nic nie umieją mi powiedzieć i tylko taka spychologia jest stosowana. Więc moze ktos z Was ma tu jakąś informację na temat podliczników i co w takiej sytaucji w deklaracji wpisać.Magda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 21.05.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Mozesz podac cokolwiek. To nie ma znaczenia. To i tak tylko zaliczkowo - potem Cie rozlicza dokladnie. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jahhoo2 21.05.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Witam. ma ktoś na zbyciu jakiś barak/ kemping który ma posluzyć jako lokum dla stróża na budowie? z checia odkupie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataKo 23.05.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Witajcie. Bardzo proszę Was o pomoc. Czy miał ktoś może do czynienia z firmą KB Okna ze Szczecina ? Mam od nich wycenę na okna i nie wiem czy się w to angażować czy może szukać dalej. Pozdrawiam. Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiu26 23.05.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2013 Witajcie. Bardzo proszę Was o pomoc. Czy miał ktoś może do czynienia z firmą KB Okna ze Szczecina ? Mam od nich wycenę na okna i nie wiem czy się w to angażować czy może szukać dalej. Pozdrawiam. Beata Miałem z nimi do czynienia jakieś 6 lat temu. Właściciel firmy - Pan Krzysztof B. był wtedy rzeczowy i słowny. Nie wiem jak jest teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.05.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Drodzy forumowicze, wiem , że gdzieś te cenne informacje są w przestrzeni forumowej...ale teraz takie urwanie d....z budową,że na przeszukiwanie zwyczajnie brak czasu Pytanie skąd braliście okna?...polecony dostawca wraz z montażem. Pozdrawiam:) Ostatnio posżłam na spacer zerknąć w końcu gdzie się budujesz....no i już wiem - czy ten upierdliwy mocno sąsiad to ten facet po twojej lewej stronie? Ja od 9 lat mam okna MS i sprawują się bardzo dobrze podpowiedzi szukam:):) dobra kobieta czy Ty się budujesz w Kościnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 24.05.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Pudło!!!:DSzczecin-Gumience.Tez mam okna z M&S póki co jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataKo 24.05.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2013 Miałem z nimi do czynienia jakieś 6 lat temu. Właściciel firmy - Pan Krzysztof B. był wtedy rzeczowy i słowny. Nie wiem jak jest teraz. Dzięki za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickey30 25.05.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Witam, Czy ktoś może polecić jakiś namiar na firmę/firmy od bram garażowych?Za info z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 27.05.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Witam, Czy ktoś może polecić jakiś namiar na firmę/firmy od bram garażowych? Za info z góry dziękuje i pozdrawiam Możesz pogadać z moim wykonawcą Pan Robert 601 712 885 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.05.2013 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Pudło!!!:DSzczecin-Gumience.Tez mam okna z M&S póki co jest ok. hihihi już dosżłam która:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 28.05.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 29.05.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Własnie gazowania zmienila mi taryfe. Z W-3.x na W-2.x Jeszcze nie wiem czy to dobrze czy zle Musze sobie to przeliczyc przy zuzyciu rzedu 1200 m3/rok (czyli takim jak zmieniaja taryfe). Stawiam, ze wyjdzie tyle samo. Ale dobra wiesc dla mnie : z tego wynika,ze rocznie zuzylem mniej niz 1200 m3 gazu Fantom ps. Podliczylem : Warto lapac sie na W-2.x - przy tych 1200 m3 jest taniej o jakies 320 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 01.06.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Czy ktoś moze coś ciekawego powiedzieć w temacie drenazu? Po wczorajszej ulewie mamy masakre na działce-woda stoi po kostki Mąż rozmysla nad kregami ale moze jest jeszcze coś innego co można zastosować? Praktycznie całe podłoże to glina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 01.06.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Czy ktoś moze coś ciekawego powiedzieć w temacie drenazu? Po wczorajszej ulewie mamy masakre na działce-woda stoi po kostki Mąż rozmysla nad kregami ale moze jest jeszcze coś innego co można zastosować? Praktycznie całe podłoże to glina. na tekie problemy tylko Pan Piotr Pachuta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 01.06.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Własnie gazowania zmienila mi taryfe. Z W-3.x na W-2.x Jeszcze nie wiem czy to dobrze czy zle Musze sobie to przeliczyc przy zuzyciu rzedu 1200 m3/rok (czyli takim jak zmieniaja taryfe). Stawiam, ze wyjdzie tyle samo. Ale dobra wiesc dla mnie : z tego wynika,ze rocznie zuzylem mniej niz 1200 m3 gazu Fantom ps. Podliczylem : Warto lapac sie na W-2.x - przy tych 1200 m3 jest taniej o jakies 320 zl. mi zmienili już rok temu z uwagi na małe zużycie, teraz mam rachunek szacunkowy na cały rok jak w bloku, jest dużo taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 01.06.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 na tekie problemy tylko Pan Piotr Pachuta. A czy coś wiecej możesz napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 01.06.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Słuchajcie z innej beczki, jak zamontowaliscie okna, to od razu podłaczaliscie alarm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts