fajna kobieta 01.06.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 My nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 01.06.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 A czy coś wiecej możesz napisać? no fachura od wody i odwodnienia ale działa tylko w gminie Dobra, nie wiem gdzie się budujesz, ja miałem podobny problem jak Ty, zdrenażował mi teren zrobił studnie i jest suchutko od 2 lat. zresztą chyba połowa forumowiczów korzystała z jego usług. Nie wiem czy istnieje jeszczecoś takiego jak lista wykonawców, jeżeli nie to mogę podać Ci tel. do Pana Piotra na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 01.06.2013 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Poproszę w takim razie namiar na pana Piotra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 01.06.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 fajna kobieta, a nie bałas sie ze Ci wybija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 01.06.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 A alarm pomaga ? wtedy okien nie wybijaja ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 01.06.2013 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 My mieliśmy wstawiane okna zima kiedy na budowie był zastój wiec mieliśmy opuszczone rolety. Od marca ruszylismy z pracami wiec rolety poszły do góry i póki co okna całe.Z drugiej strony skąd przeświadczenie ze po montażu okien ktoś je powybija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 01.06.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Fantom, alarm odstrasza, od wybicia reszty. Fajna Kobieta, skad? bo widziałam wybite u sasiada. Ja mam wielkie okna na zamowienie, wybicie takiego okna, to dla mnie ogromny koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_tomi 01.06.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Słuchajcie z innej beczki, jak zamontowaliscie okna, to od razu podłaczaliscie alarm? Instalacje alarmową położyłem sobie kilka dni wcześniej, a w dzień montażu okien uruchomiony został alarm i podpisana umowa w firmą ochroniarską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 01.06.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Do budowanego domu nie wlamuja sie fachowcy a pijaczki, przechodni zlodziejaszki itp. A tacy maja alarm gdzies. Ich idea jest prosta : wybic szybe i wyniesc czajnik Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 01.06.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Fantom, ale alarm powiadomi sasiadów, mam takich na ktorych moge liczyc. Jedyna kwestia jest taka ze elektryk uwaza ze bez sensu jest robic 2 razy instalację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 02.06.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Kurcze...póki co na szczęście nie mam takich doświadczeń.Tfu Tfu...Tez mam wielkie okna właśnie i narazie mamy położona elektryke i rozprowadzona instalacje alarmowa ale nie podłączona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 03.06.2013 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Fantom, ale alarm powiadomi sasiadów, mam takich na ktorych moge liczyc. Jedyna kwestia jest taka ze elektryk uwaza ze bez sensu jest robic 2 razy instalację A czemu ma niby robić dwa razy? My alarm założyliśmy praktycznie w dzień założenia okien, może dzień po, ale nie po to by chronić przed pijaczkami czy wybitymi oknami. Na to nie masz specjalnie wpływu. Poza tym zbyt często wzbudzany alarm będzie tylko denerwować sąsiadów i przestaną w ogóle reagować. Zaraz weszły kable od elektryki i to były te rzeczy które chciałem powiedzmy zabezpieczać. Potem tynki to zakryły ale znowu kolejne instalacje. Wszystkie czujki brudne po budowie poszły do pomieszczeń gdzie nie przeszkadza mi specjalnie ich wygląd. Oczywiście część dało radę wyczyścić i te poszły do pokojów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 03.06.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Tomek nie wiem dlaczego:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuska 05.06.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Witam, drodzy Forumowicze firma "Wesa" z Tanowa czy ktoś coś o nich słyszał bo w Internecie nie ma o nich informacji, a zaproponowali mi fajną cenę na okna Veki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 05.06.2013 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Wiecie gdzie można kupić najtaniej otoczaki 16-32 ? Jedynym wyznacznikiem chyba jest cena - bo cała reszta to co najwyżej inne odcienie mogą być. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 05.06.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Z innej beczki, ma ktos stare dzrwi do sprzedania? Zakłądaliscie od razu nowe, docelowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 05.06.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 gosia@ a potrzebujesz na juz? Będę miała do odsprzedania te które mamy obecnie zamontowane.Czekam na drzwi docelowe zamowilismy jakieś dwa tygodnie temu więc myśle ze za dwa góra trzy tygodnie dotrą wtedy będę mogła pozbyć sie tych założonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 05.06.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 fajna kobieta, nie, potrzebuje tak własnie za ok 4 tyg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fergson 05.06.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Z innej beczki, ma ktos stare dzrwi do sprzedania? Zakłądaliscie od razu nowe, docelowe? Mam założone wypożyczone. Wynegocjowałem przy zakupie okien/drzwi w wiadomej firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fergson 05.06.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2013 Pytanie z innej beczki. Gdzie kupowaliście szambo i czy jeżeli mam w projekcie zbiornik z tworzywa sztucznego to mogę założyć szambo betonowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts