Kasieńka i Piotr 14.08.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Teraz to juz totalnie zglupialam.Kuzyn fachowiec twierdzi ze tylko wełna! Co sądzicie bo ja jestem juz zbita z tropu kompletnie? Mi też wykonawca SSO proponował wełnę, bo dużo w niej robi ale jak się dowiedział, że będzie WM to stwierdził, że styro też jest dobre. Ponadto styro jest tańszy i ma lepszą lambdę. Nie znalazłem wełny o lambdzie 0,032. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadekO 15.08.2013 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 WitamMoże ktoś ma pod ręką link do listy wykonawców? Jeśli tak, to proszę o nadesłanie.PS. Dziękuję za rady typu "Czytaj forum". Czas na wertowanie obszernej dyskusji na grupie wolę spędzić z rodziną i liczę na zrozumienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 15.08.2013 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 RadekO, juz Cię lubię, lista jest strzezona przez dwugłowegosmoka:D ok, jaja sobie. Było na jej temat juz wielokrotnie, plus naprawde wiekszosc opinii jest zwyczajnie nieaktualna, vide mój przypadek i elektryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kju 15.08.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Mialem ?? To juz nie pamietaqm Wydawalo mi sie, ze tylko szukalem dobrego rozwiazania. Fantom Więc jak szukałeś dobrego rozwiązania to,zwał jak zwał ale stanowiło to pewien problem do rozpatrzenia A jak znalazłeś rowiązanie to może byś się podzielił swoim doświadczeniem na forum... pozdrófka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 15.08.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Jak zroniłem to napisałem Z trzy lata temu chyba. Dzisiaj co mogę pamiętać : 1) dałem dwie warstwy "dysperbitu". Znalalzem taki, ktory nie byl zakazany do wnetrz 2) papa SBS zgrzana z papa pod murami 3) folia 4) styropian 5) folia 6) jastrych (z dylatacja z 1 cm styropianu od scian). Lepiej dac pianke czy cos cieszego chyba. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 15.08.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Kurcze, ponawiam prośbe o ceny jakie mieliście. Idę jutro na spotkanie z wykonawca i nei wiem czy poda mi ceny ok, czy targować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kju 15.08.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Jak zroniłem to napisałem Z trzy lata temu chyba. Dzisiaj co mogę pamiętać : 1) dałem dwie warstwy "dysperbitu". Znalalzem taki, ktory nie byl zakazany do wnetrz 2) papa SBS zgrzana z papa pod murami 3) folia 4) styropian 5) folia 6) jastrych (z dylatacja z 1 cm styropianu od scian). Lepiej dac pianke czy cos cieszego chyba. Fantom O, dzięki szczukot, też tak chyba zrobię. Dysperbit który kiedyś miał atest, ale dziś jeszcze podają na stronie internetowej że można stosowac we wnętrzach to z "izolacji jarocin" (tylko nigdzie go w Szczecinie nie mogę dostać) lub grunt Ceresita. A papa i tek żadna nie ma atestu więc wezmę jakąś modyfikowaną SBSem. Zresztą te bitumy to i tak będą przykryte jeszcze innymi materiałami węc chyba za bardzo nie będą szkodzić naszemu zdrowiu. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dara22 16.08.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 witam jestem nowy na forum. Mam zamiar rozpoczac budowe w przyszlym roku domku d03 z garazem w Kliniskach.http://www.mgprojekt.com.pl/d03-z-garazemCzy mozecie przeslac mi polecane firmy ktore zbuduja dom od a do z najlepiej pod klucz. Wyslalem zapytanie o liste firm na forum ale niestety lista jest dostepna dla forumowiczow ktorzy sie udzielaja na forum. Ja jestem narazie zielony i nie moge pomoc. Napewno bede pomagal gdy zaczne budowe. Z gory dziekuje za wszelkie rady i namiary na firmy. Moj mail to [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 16.08.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Poczytaj forum z ostatnich dwoch dni przynajmniej ... a dowiesz sie na temat listy Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dara22 16.08.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 szczukow ok lista jest nieaktualna wiec prosze o namiar na dobra firme budowlana ktora wam budowala dom. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 16.08.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 Nie polece swojej ekipy od budowy domu, niestety. Ale mam rewelacyjnego elektryka, dla mnei za pozno, ale może ktoś skorzysta i od wentylacji mechanicznej. Elektryk 501 535283 robi tez przyłącza, zyczliwy, dobre ceny. Wentylacja mechaniczna, pompy ciepła, domy pasywne. Architekt z wykształcenia 508 221 801 futhurehouse, odkurzacz chyba też, ale to powiem po zamontowaniu jednostki. Kierownika budowy jakby co też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 17.08.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 dara22 gratuluje rozpoczęcia budowy! Teraz to juz życzę dużo cierpliwości i spokoju.Bedzie ci potrzebne.Lista faktycznie mocno nieaktualna telefony tez.Pytaj tutaj zawsze w miarę możliwości ktoś pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dara22 17.08.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 dzieki serdeczne. Narazie napisalem zapytanie o przyblizona wycene domu do kilku znalezionych w internecie firm i czekam. Pozatym czekam na poprowadzenie pradu do dzialki. Caly czas prosze o namiary do dobrej firmy ktora postawila wam dom. Dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 17.08.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Widzę, że sezon budowlany w pełni i zaczęły się ostrzeżenia to i ja się dołączę. Firma ANTA Sp. z o.o. (pełna nazwa Przedsiębiorstwo Produkcji Drzewnej ANTA Sp. z o.o.) ogłosiła upadłość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szef firmy to Tadeusz Idziak. Firma wykonywała i montowała ogrody zimowe, drzwi i okna. Współczuję tym, którzy wpłacili zaliczki. Jak będę wiedział coś więcej na temat zgłaszania wierzytelności to dam znać. Ewentualnych poszkodowanych zapraszam na priva. Oczywiście pojawił się "klon" - firma nazywa się Wintergarden Robi dokładnie to samo - ale nic sama nie wykonuje, nie zatrudnia żadnych ludzi - wszystko jest zlecane na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 17.08.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Doprowadzenie w dobrej cenie robi elektryk polecany przeze mnie własnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
online 20.08.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Tomek_Police dzięki za namiary na Anpol! Kupiliśmy u nich materiały, skorzystaliśmy też z ekipy montażowej z którą współpracują. Usługa cenowo całkiem OK. Ogrodzenie stoi. Jeden temat z głowy Ukłony, online Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kju 22.08.2013 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 cześćMożecie kogoś polecić od elewacji, ocieplam styropianem, jak najwięcej namiarów mile widziana:) z góry dziękipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 22.08.2013 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 U mnie wlasnie trwa akcja ocieplanie wiec polecac lub nie bede mogla dopiero po robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 22.08.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 cześć Możecie kogoś polecić od elewacji, ocieplam styropianem, jak najwięcej namiarów mile widziana:) z góry dzięki pozdrawiam Mogę polecić swoich wykonawców Piotr Wrona 695 023 009 (pracuje razem z polecanym przeze mnie posadzkarzem Arkiem Przybylskim) podzielili biznes i teraz jeden zajmuje się posadzkami, drugi elewacjami. Cenowo na poziomie naszym szczecińskim, robią prosto, tynk bez łączeń. Ja polecam zarówno do posadzek jak i elewacji. Kołki zakrywają styropianowymi zaślepkami więc nie ma później problemu "biedronki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kju 22.08.2013 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 U mnie wlasnie trwa akcja ocieplanie wiec polecac lub nie bede mogla dopiero po robocie no to przypomne się za ok 3 tyg. , bo pewnie do tego momentu już skończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts