Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Nieporozumienie kompletne.:mad:

O mnie mówisz? jak dla mnie nie ma nieporozumienia jak ktoś w trakcie wykonywanej pracy wyjezdza na kolejny urlop i zostawia inwestora, mimo wczesniejszych, innych uzgodnien. Jak na budowe przyjezdza po swojej pracy, po godzinie 17 jak nikogo na niej nie ma. Jak ktoś potrzebuje pieczatkę, prosze bardzo, ja mam i miałam większe oczekiwania

http://www.zoominto.com/zoomapi/ZoomButt.gif

Hahaha....nie zrozumialysmy sie.Ten pan to kompletne nieporozumienie.Ze mną było dokładnie tak jak piszesz-wielka łaska ze w ogóle sie raczy zjawić na budowie jak nie urlop to wyjazd nagły.
AAAAA, zrozumiałam, ze go bronisz. A ja mam ciarki na samo wspomnienie:bash:wyobaz sobie, ze on pozniej ze mnie zrobił wariatkę, że za duzo wymagam i wymyslam

Kierownik budowy 601 774 452 p Szewczyk. Ogolnie rozdarta jestem opiniowsko;-) ale na plus, czeste wizyty, nie unika odpowiedzialności. Patrzac na fakt, ze przerabiałam w swoim zyciu 3 kierowników, w tym osławionego z listy pana na M, który chciał odbierac zbrojenie sms, to pan Zbigniew jest najlogiczniejszy.

Dzieki za namiar i opinie . W tym tygodniu spróbuję się z nim skontaktować i porozmawiać

Pozdrawiam

Hej,

Na dniach będę zamawiał materiały na SSO, zaczynam od porothermu. W extradach dostałem Porotherm 25 P+W kl.15 250X373X238 w cenie 3,93 netto - jakie inne hurtownie polecacie jako sprawdzone i warte uwagi jeśli chodzi o dobre ceny?

Pozdrawiam

Mogę mowić jedynie za siebie ale my właśnie w Extradachu dostaliśmy najlepsze ceny na większość materiałów.W miarę konkurencyjna była jeszcze hurtownia na Tamie Pomorzanskiej ale zapomniałam jak sie nazywa....:(