ArKaMa 21.02.2014 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Deska dwuwarstwowa merbau, gr. 14mm (warstwa użytkowa 6mm) Powierzchnia w deskach niecałe 130m2. Ocieplenie podłogi na gruncie 24cm.Zużycie odnosiłem oczywiście do temp zewnętrznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ijcom 21.02.2014 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 A możesz podac co to za firma? tak ku przestrodze by się nikt na nich nie naciął Firma się zowie ZUB ,,AKROBUD,, Szczecin Opinia negatywna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 21.02.2014 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 Witam, czy jest ktoś grupie z domem/poddaszem mieszkalnym w SSZ o dachu kopertowym. Lokacja Police lub Dołuje, bardzo istotne by był SSZ. Szczegóły PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MH1719512115 22.02.2014 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 To mój pierwszy wpis na forum muratora więc po pierwsze wszystkich witam. Budowę w zasadzie kończę (Police), ale potrzebny mi namiar na kogoś kto postawiłby mi na przodzie działki klinkierowe ogrodzenie (słupki) w miarę rozsądnych pieniądzach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 22.02.2014 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 WitmNie polecę nikogo, ale jak stawiałem klinkiery, to pamiętam, że kosztowało mnie to 2,50 za murowanie + 0,70 za fugowanie od cegły !. Nie wiem jak mocno się ceny zminiły, ale chyba te 3 zł od cegły trzeba liczyć. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.02.2014 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2014 No ja 01.03 się wprowadzam:lol2: http://www.zoominto.com/zoomapi/ZoomButt.gif to następny weekendzik w nowym domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuska 24.02.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Witam, ponawiam propozycję sprzedaży kozy z rurami itd. oraz RB A tak poza tym szukam ekipy od ocieplenia, na razie dostałam ofertę na 60 zł (robocizna), ale chłopaki nie robią nic w drewnie, preferują bonie. Kto wam ocieplał? i jak to wyglądało cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ijcom 24.02.2014 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Poszukaj pod miastem 35-40 zł/m2 za robociznę, na końcówce zeszłego roku takie ceny chodziły. W Szczecinie 50-55 zł. Pytałem tez o ceny z materiałem 70-120 w Polsce. W Szczecinie 100-140 Robiłem rozeznanie rynku w okolicach października 2013r Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 24.02.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 to następny weekendzik w nowym domu!mam nadzieje, na razie leze z masakryczna grypa:mad: http://www.zoominto.com/zoomapi/ZoomButt.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuska 24.02.2014 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Poszukaj pod miastem 35-40 zł/m2 za robociznę, na końcówce zeszłego roku takie ceny chodziły. W Szczecinie 50-55 zł. Pytałem tez o ceny z materiałem 70-120 w Polsce. W Szczecinie 100-140 Robiłem rozeznanie rynku w okolicach października 2013r Pozdrawiam No właśnie ekipa z Nowogardu, więc hmmm... Czyżby ceny nagle podskoczyły, nie wydaje mi się... Może ktoś ma kogoś polecanego? A Pan Pieronek robi elewacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczegol 25.02.2014 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2014 To mój pierwszy wpis na forum muratora więc po pierwsze wszystkich witam. Budowę w zasadzie kończę (Police), ale potrzebny mi namiar na kogoś kto postawiłby mi na przodzie działki klinkierowe ogrodzenie (słupki) w miarę rozsądnych pieniądzach. Pozdrawiam 791181669, nie pamiętam dokładnej ceny ale było rozsądnie. Robota porządna, bardzo czysto, każdy kawałeczek poskładany. Nie pamiętam też nazwiska Generalnie niewiele pamiętam, ale płot stoi prosto Tylko trzeba wszystko mu wyrysować jak chłop krowie na rowie. Pozdr Szczegol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 26.02.2014 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Witajcie - poszukuję ekipy od wykończeniówki (kafle, biały montaż) oraz zabudowy g-k. Dzwoniłam do polecanego na forum pana Zbyszka i pana Jacka, niestety jeden jest zajęty w terminie, o który mi chodzi, drugi od 2 tygodni nie może zrobić wyceny.. Polecacie jeszcze kogoś? Termin rozpoczęcia prac- koniec maja. PozdrawiamA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasieńka i Piotr 26.02.2014 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Witajcie - poszukuję ekipy od wykończeniówki (kafle, biały montaż) oraz zabudowy g-k. Dzwoniłam do polecanego na forum pana Zbyszka i pana Jacka, niestety jeden jest zajęty w terminie, o który mi chodzi, drugi od 2 tygodni nie może zrobić wyceny.. Polecacie jeszcze kogoś? Termin rozpoczęcia prac- koniec maja. Pozdrawiam A. Ja polecę pana Krzysia tel. 509378997. U mnie robił teraz pom. techniczne i garaż (łazienki, kuchnia i zabudowy k-g w późniejszym terminie). Jestem bardzo zadowolony, widziałem inne jego prace dlatego zleciłem mu u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
connecTOMEK 26.02.2014 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 witam.....jeśli mogę pomóc w kwestiach budowy- chętnie.....mam Kierownika budowy w Szczecinie, ja zaopatruję budowę w niezbędne materiały....styropian, wełnę chemię.......z przyjemnością podzielę się rabatem..dopilnuję porządku....za dużo bałaganu się naoglądałem przy okazji inwestycji budowlanych...koszty robocizny oscylują u nas wokół 30 zł, załatwię ekipę, zapraszam....pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 26.02.2014 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Ja polecę pana Krzysia tel. 509378997. U mnie robił teraz pom. techniczne i garaż (łazienki, kuchnia i zabudowy k-g w późniejszym terminie). Jestem bardzo zadowolony, widziałem inne jego prace dlatego zleciłem mu u siebie. Dziękuję za info - pan Krzysztof był już u mnie na budowie - dostałam wycenę Czy widziałeś jego prace na żywo (oczywiście z wyjątkiem swoich łazienek;) )? Czy u kogoś jeszcze z forum pracował? Biorę poważnie pod uwagę zaproszenie tego pana do siebie;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 26.02.2014 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 witam..... jeśli mogę pomóc w kwestiach budowy- chętnie..... mam Kierownika budowy w Szczecinie, ja zaopatruję budowę w niezbędne materiały....styropian, wełnę chemię.......z przyjemnością podzielę się rabatem..dopilnuję porządku....za dużo bałaganu się naoglądałem przy okazji inwestycji budowlanych...koszty robocizny oscylują u nas wokół 30 zł, załatwię ekipę, zapraszam.... pozdrawiam... Tomek, czyli oferujesz coś a rodzaju inwestora zastępczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasieńka i Piotr 26.02.2014 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Dziękuję za info - pan Krzysztof był już u mnie na budowie - dostałam wycenę Czy widziałeś jego prace na żywo (oczywiście z wyjątkiem swoich łazienek;) )? Czy u kogoś jeszcze z forum pracował? Biorę poważnie pod uwagę zaproszenie tego pana do siebie;) pozdrawiam Tak, widziałem jego prace inne niż moje, pokazał mi jedną łazienkę i jedną kuchnię. Mam nadzieję, że jeszcze nie jest zmanierowany przez forum jak to się stało z wykonawcami ze sławnej listy, która była kiedyś dostępna tylko dla wybrańców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 27.02.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Witajcie - poszukuję ekipy od wykończeniówki (kafle, biały montaż) oraz zabudowy g-k. Dzwoniłam do polecanego na forum pana Zbyszka i pana Jacka, niestety jeden jest zajęty w terminie, o który mi chodzi, drugi od 2 tygodni nie może zrobić wyceny.. Polecacie jeszcze kogoś? Termin rozpoczęcia prac- koniec maja. Pozdrawiam A. Przypomnę wpis: http://forum.muratordom.pl/images/mdom_misc/quote_icon.png Napisał q-bis U mnie robił Robert Duber tel. 506 011 189 Solidny ale jego pracowników oczywiście należy kontrolować - jak znajdziesz błąd poprawia bez szemrania, przynajmniej tak było 5 lat temu... Tomek_Police Tak jest, potwierdzam. Dwa lata temu robił u mnie kafle i malowanie salonu i korytarza natryskowo. Świetny fachowiec i jak są jakiekolwiek poprawki to je robi bez problemu. Terminy trzeba z nim ustawiać wcześnie bo przynajmniej na pół roku zajęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 27.02.2014 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Kasieńka i Piotr, q-bis dzięki serdeczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
connecTOMEK 27.02.2014 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Tomek, czyli oferujesz coś a rodzaju inwestora zastępczego? witam..... tak się to kojarzy....po prostu handlujemy nieco inaczej.....nie by byle sprzedać....ale mając na uwadze stronę kupującego- nie ma co kryć, to działa na naszą korzyść.... dążymy do tego by sprawdzać wykonawców, szkolić ich wespół z producentami, może w ten sposób również przesieje się tych nierzetelnych..... dotąd taki sposób kojarzył się z pojęciem inwestora zastępczego..... My zdecydowaliśmy się ułatwić dostęp do produktu w dobrej cenie i do dobrego wykonawcy.......sam jestem otwarty na wszelkie sugestie..... no i myślę że mamy wielkie pole do popisu wiedząc co się dzieje na budowach......a miałem do czynienia z różnymi tematami...... pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts