gosia1719499730 13.03.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2014 No wiesz, to pytanie czemu wszelkiego rodzaju hale, gdzie ruch jest bardzo duży, markety, warsztaty, garaze itd. sa robione zywica a nie kaflami. Bo zywica jest 100 razy lepsza. I dlatego 'na cale zycie' robi sie zywica. Fantom bo zywica jest tansza, oto jest odpowiedz:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 14.03.2014 03:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 bo zywica jest tansza, oto jest odpowiedz:-) Prawda, płytki średnio są do naprawy co 3-5lat, a żywica jak szczukot napisał na całe życie domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 14.03.2014 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 bo zywica jest tansza, oto jest odpowiedz:-) Haha. Czyli wlasnie firmy, ktore buduja swoje hale za miliardy, na dluuugie lata, inwestuja w tansza zywice Zabawne. Tak swoja droga, 1m2 dobrej zywicy kladziony przez firme, to chyba tak od 120 zl w gore. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.03.2014 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Haha. Czyli wlasnie firmy, ktore buduja swoje hale za miliardy, na dluuugie lata, inwestuja w tansza zywice Zabawne. Tak swoja droga, 1m2 dobrej zywicy kladziony przez firme, to chyba tak od 120 zl w gore. Fantom Mam kolege, który ma firme która kładzie zywicę w Trojmiescie. Zgadnij co ma w domu? W halach moze i owszem, tam uwalona podłoga to norma, nikt z tego nie robi afery. W domu kazda osoba która drugi raz buduje, rezydnuje z zywicu. Dla mnie to jest istotna info. Ale jak juz mowiłam, kazdy robi pod siebie. Ja z zywicy zrezygnowałam, robie gres http://www.zoominto.com/zoomapi/ZoomButt.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.03.2014 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Prawda, płytki średnio są do naprawy co 3-5lat, a żywica jak szczukot napisał na całe życie domu.o jakich płytkach TY mowisz? bo moje maja juz 10 i trzymaja sie nadal bez zarzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 14.03.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Mam kolege, który ma firme która kładzie zywicę w Trojmiescie. Zgadnij co ma w domu? W halach moze i owszem, tam uwalona podłoga to norma, nikt z tego nie robi afery. W domu kazda osoba która drugi raz buduje, rezydnuje z zywicu. Dla mnie to jest istotna info. Ale jak juz mowiłam, kazdy robi pod siebie. Ja z zywicy zrezygnowałam, robie gres http://www.zoominto.com/zoomapi/ZoomButt.gif Drugi raz też dał bym żywicę. Po pierwsze tańsza, po drugie jak się gdzieś wytrze czy zabrudzi to za 10 lat położę nową warstwę, bez żalu i tak będę dużo do przodu finansowo. Czy wy będziecie myły garaż mopem co tydzień, że się tak upieracie na kafle? Jestem przekonany, że nie. Sam garaż sprzątnąłem może dwa razy w zeszłym roku i mogę cały czas w kapciach wchodzić bez wycierania. Brud od kół na kaflach i tak będzie i jestem przekonany, że z żadnego gresu nie dacie rady go zetrzeć, chyba że szlifierką. A jak tani klej dacie czy fugi to zacznie się kruszyć i kafle odkleją się czy pękną i więcej roboty będzie.... Oczywiście zrobicie jak uważacie, ale do domu gdzie parkuje się ze dwa razy na dzień (wyjazd rano i wjazd popołudniu) żywica zdaje swój rezultat w 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 14.03.2014 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Ja właśnie w drugim domu ponownie kładę żywicę tak więc polecam w 100%. Tak to dokładnie wyglądało poprzednio: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 14.03.2014 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 Sam kładłeś czy jakaś firma ? Jaka żywica ? Kupiłem na próbę bardzo tanio żywicę dobrej firmy (Hempel). Dla testu położę ją sam na zewnątrz za jakiś czas i zobaczę co wyszło. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.03.2014 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2014 W dalszym ciagu wiem ze nic nie wiem....( w temacie żywicy oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 15.03.2014 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Sam kładłeś czy jakaś firma ? Jaka żywica ? Kupiłem na próbę bardzo tanio żywicę dobrej firmy (Hempel). Dla testu położę ją sam na zewnątrz za jakiś czas i zobaczę co wyszło. Fantom Sami kładziemy. Żywica Stonhard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
online 15.03.2014 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Podnoszę prośbę o wykonawców na drewnianą podbitkę Zerknij na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
online 15.03.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Ja właśnie w drugim domu ponownie kładę żywicę tak więc polecam w 100%. aLien, podłoga wygląda super! Czy zdjęcie było zrobione zaraz po położeniu czy już w trakcie użytkowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
online 15.03.2014 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Mieszka super, mimo grypy, kartonów, piasku w ilosci na tony;-) i ekipy od rana do 16:wiggle: Gosi@, a jednak! Gratulacje! Powiedz jak kuchnia? Wszystko poszło OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 15.03.2014 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Gosi@, a jednak! Gratulacje! Powiedz jak kuchnia? Wszystko poszło OK?Kuchnia wyszła rewelacyjnie, kazdy jest w szoku. A ja pod wrazeniem serwisu, montazu http://www.zoominto.com/zoomapi/ZoomButt.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
online 15.03.2014 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2014 Kuchnia wyszła rewelacyjnie, kazdy jest w szoku. A ja pod wrazeniem serwisu, montazu To tak na osłodę po dekarzu itd Skoro aż rewalacyjnie to może pochwalisz się jakąś fotką na priv?... A ile ostatecznie skasowali za montaż? Będziesz może robić (robiłaś już) szafy? Potrzebuję namiarów na solidnego wykonawcę z "ludzkimi" cenami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 16.03.2014 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 aLien, podłoga wygląda super! Czy zdjęcie było zrobione zaraz po położeniu czy już w trakcie użytkowania? Miała już za sobą kilka miesięcy użytkowania. Zdjęcie przedstawia garaż po umyciu i posprzątaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 16.03.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 To tak na osłodę po dekarzu itd Skoro aż rewalacyjnie to może pochwalisz się jakąś fotką na priv?... A ile ostatecznie skasowali za montaż? Będziesz może robić (robiłaś już) szafy? Potrzebuję namiarów na solidnego wykonawcę z "ludzkimi" cenami.za montaz skasowali ok 1200 zł, ale juz mi wymieli szafkę w cenie, bo ja uszkodziłam sama:rolleyes: i jeszcze raz przyjada regulować amortyzatory. Obecnie facet mi robi zabudowę własnie i szafke pod umywalkę. Mam mieć wszystko do świat. Dam znaka, na razie wrazenie robi dobre..ale niejeden robił dobre i na koniec ch..bombki strzelił Daniela Twojego kocham jedynie miłością niezmienną http://www.zoominto.com/zoomapi/ZoomButt.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agama 16.03.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 bo zywica jest tansza, oto jest odpowiedz:-) Dokładnie tak i moim zdaniem tylko to za nią przemawia. Natomiast przy niewielkich pow. tak jak w garażu czy nawet domu ta różnica nie jest specjalnie duża, więc zaważywszy cena do jakości wybór dla mnie był oczywisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agama 16.03.2014 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Zerknij na priv. Dzięki WIELKIE:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agama 16.03.2014 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2014 Prawda, płytki średnio są do naprawy co 3-5lat, a żywica jak szczukot napisał na całe życie domu. Mam inne doświadczenia. W poprzednim mieszkaniu w ciągu komunikacyjnym gres 15 lat -przy wyprowadzce stan idealny. A ostatnim domu w garażu gres techniczny 8 lat-praktycznie bez śladu zużycia. Niestety nie sfotografuję , bo właśnie sprzedałam i opuściłam swój pierwszy dom. Smutno trochę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts