studio45 12.04.2014 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Poszukuje wykonawcy szklanej balustrady na schody.Czy ktoś coś moze? Hej , mogę pomoc Balustrada ma byc samonośna , na słupkach , na punktach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 12.04.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2014 Na rotulach.:)Szklo bez żadnych podchwytow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agama 13.04.2014 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Poszukuje wykonawcy szklanej balustrady na schody.Czy ktoś coś moze? Podciągam się pod prośbę. Balustrada taka jak u "fajnej kobiety". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agama 13.04.2014 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Witam, przerabialiście wybór agencji ochrony dla domku? Chodzi mi o zwykły monitoring i interwencję jeśli alarm wykryje złodziejaszków .. Pozdrawiam U mnie Juventus . Resztę piszę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agama 13.04.2014 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Witam, wiem że już była o tym mowa ale podrzucił by ktoś namiar na w miarę rozsądnego cenowo geologa? Napisałam Ci na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agama 13.04.2014 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Słuchajcie no i poległam na płocie... Czy u kogoś robił fachowiec godny polecenia -płot z paneli Betafence ale problemem jest zrobienie w rozsądnej cenie ławy i podmurówki, lane z gruszki ale trzeba zrobić wykop, deskowanie i małe zbrojenie. No i oczywiście żeby było równo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 13.04.2014 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Chyba liczę na za duże szczęscie, ale może ktoś kiedyś kładł na dachu dachówkę Roben Monza kasztanową, i zostało mu coś do odsprzedania po budowie ? Nie udało mi sie jej znaleźć już dzisiaj w ofercie a potrzebuję kilkanaście/kilkadziesiąt sztuk podstawowej i krańcowej. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
online 14.04.2014 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Fajnakobieta, masz fotę nie moge zrobic całosci bo jest rozległa. @Online, nie udało mi sie na priva:-) Gosi@! Twoja kuchnia robi wrażenie. Efekt przerasta moje najśmielsze oczekiwania. Gratuluję! No i wielka jest. Tego zazdroszczę. Na priv też się udało, dzięki! (jako link, nie załącznik) tylko mnie tu nie było. Mam pytania Jakie kafle masz na podłodze, kto robi takie wypasione "kuchenki", czy zegar zostanie tam gdzie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
online 14.04.2014 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Chyba liczę na za duże szczęscie, ale może ktoś kiedyś kładł na dachu dachówkę Roben Monza kasztanową, i zostało mu coś do odsprzedania po budowie ? Nie udało mi sie jej znaleźć już dzisiaj w ofercie a potrzebuję kilkanaście/kilkadziesiąt sztuk podstawowej i krańcowej. Fantom A tu byłeś ? http://allegro.pl/dachowka-ceramiczna-roben-monza-kasztanowa-angoba-i4133947421.html Kurier pewnie trochę zakosztuje, ale jak mus to mus. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.04.2014 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Gosi@! Twoja kuchnia robi wrażenie. Efekt przerasta moje najśmielsze oczekiwania. Gratuluję! No i wielka jest. Tego zazdroszczę. Na priv też się udało, dzięki! (jako link, nie załącznik) tylko mnie tu nie było. Mam pytania Jakie kafle masz na podłodze, kto robi takie wypasione "kuchenki", czy zegar zostanie tam gdzie jest? Nie, zegar lezy sobie ot tak, na razie szukam miejsca docelowego dla niego. Kuchnie robi firma Falcon, do wyboru do koloru. :-)Na podłodze mam kafle http://www.banyo.pl/product-pol-1687-Genesis-Loft-Zinc-plytka-gresowa-60-x-60-cm.html http://www.zoominto.com/zoomapi/ZoomButt.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
online 14.04.2014 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 Nie, zegar lezy sobie ot tak, na razie szukam miejsca docelowego dla niego. Kuchnie robi firma Falcon, do wyboru do koloru. :-)Na podłodze mam kafle http://www.banyo.pl/product-pol-1687-Genesis-Loft-Zinc-plytka-gresowa-60-x-60-cm.html O, jesteś! Dzięki za odpowiedzi. Kafle na Twoim zdjęciu wyglądają ZUPEŁNIE inaczej niż w linku. Duuuuuużo lepiej! A masz już szafy/zabudowy? Wyszło jak chciałaś? Nie do końca wiemy czego chcemy. Twój wykonawca da radę takim klientom?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.04.2014 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 O, jesteś! Dzięki za odpowiedzi. Kafle na Twoim zdjęciu wyglądają ZUPEŁNIE inaczej niż w linku. Duuuuuużo lepiej! A masz już szafy/zabudowy? Wyszło jak chciałaś? Nie do końca wiemy czego chcemy. Twój wykonawca da radę takim klientom?...zabudowy mi własnie robi, na razie bez zarzutu ale i proste rzeczy. Czekam na lakierowana toaletkę, to dam znac wtedy. Na razie mnie zaskoczył, tfu, tfu terminowoscia i sensownymi rozwiazaniami http://www.zoominto.com/zoomapi/ZoomButt.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
online 14.04.2014 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 > Na razie mnie zaskoczył, tfu, tfu terminowoscia i sensownymi rozwiazaniami W takim razie czekam i tfu, tfu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 14.04.2014 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2014 A tu byłeś ? http://allegro.pl/dachowka-ceramiczna-roben-monza-kasztanowa-angoba-i4133947421.html Kurier pewnie trochę zakosztuje, ale jak mus to mus. Powodzenia! Niesttey, ale to model Monza PLUS. Mozna poznać po wymiarach. Monza była o kilka cm mniejsza. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
źrebak 15.04.2014 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2014 Juwentus zaoferował dokładnie tyle co Solid - czyli 40 zł netto za miesiąc Niestety nawaliła mi ekipa od tynków gipsowych - będę wdzięczny za namiary na sprawdzoną ekipę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 16.04.2014 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 chcę okna drewniane. Gdzie u nas warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 16.04.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2014 Kogoś godnego szukam do położenia żywicy na tarasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata.kmisti 17.04.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Witam,Złożyłam do ZWiKu wszystkie potrzebne papiery do odbioru przyłącza wody.Mają do mnie dzwonić z informacją kiedy przyjedzie jakiś ktoś na kontrolę. Pytanie: jak długo (od złożenia dokumentów) Wy czekaliście na końcową kontrolę pracownika ZWiKu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 17.04.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Witam, Złożyłam do ZWiKu wszystkie potrzebne papiery do odbioru przyłącza wody.Mają do mnie dzwonić z informacją kiedy przyjedzie jakiś ktoś na kontrolę. Pytanie: jak długo (od złożenia dokumentów) Wy czekaliście na końcową kontrolę pracownika ZWiKu? ok tygodnia, dzwon do nich i się pytaj, wtedy ruszaja sie szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata.kmisti 17.04.2014 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 ok tygodnia, dzwon do nich i się pytaj, wtedy ruszaja sie szybciej Jutro się do nich przejadę, bo u mnie też za chwilę minie tydzień. Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts