szczukot 17.04.2014 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Witam, Złożyłam do ZWiKu wszystkie potrzebne papiery do odbioru przyłącza wody.Mają do mnie dzwonić z informacją kiedy przyjedzie jakiś ktoś na kontrolę. Pytanie: jak długo (od złożenia dokumentów) Wy czekaliście na końcową kontrolę pracownika ZWiKu? Zero. Montował "polecony" przez wodociągi. Wszytskie papiery były w dniu podłączenia wody. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_tomi 17.04.2014 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Kogoś godnego szukam do położenia żywicy na tarasie. też szukam. Jak znajdziesz kogoś godnego to poproszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 17.04.2014 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 A ja od tygodnia sie przymierzam 'tymi recami' do polozenia zywicy. I pogoda nie sprzyja Nie wiem kiedy to sie uda, moze pod koniec nastepnego tygodnia. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agama 17.04.2014 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Chyba muszę się pożalić: fachowiec od podbitki wystawił nas od wiatru na maxa choć wiem,że na forum jako fachowiec był chwalony. Opiszę sytuację: spotkanie ok. miesiąc temu ustalona cena -ostatecznie wysoka, ustalony termin -za miesiąc. Miał w ciągu kilkunastu dni zrobić przedmiary na materiał. Wiedział,ze bardzo nam zależy , bo od podbitki dość skomplikowanej zależy monataż rur spustowych i w dalszym etapie zrobienie dalszych prac i odebranie budowy przez Bank-dlatego zgodziliśmy się na wysoką cenę i podporządkowaliśmy temu dalsze prace. No i co -facet po ustalonym terminie przez kikanaście dni milczy, potem gdy udaje mi się do niego dodzwonić twierdzi że ostatecznie wyprostuje sprawę, potem już przez kolejne dni nie odpowiada na moje telefony a gdy dzwonimy z innego telefonu ostatecznie twierdzi że swojego ostatecznie zrzeka się zlecenia . Jak dla mnie żenujące. Gościa nie polecam. No i może ktoś poleci kogoś od podbitki drewnianej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 17.04.2014 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 A ja od tygodnia sie przymierzam 'tymi recami' do polozenia zywicy. I pogoda nie sprzyja Nie wiem kiedy to sie uda, moze pod koniec nastepnego tygodnia. Fantom Jaka żywica (firma)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 17.04.2014 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Kupiłem Hempel. Zobaczymy co z tego wyjdzie. JAk będzie ok, to poloze tez w garazu. Jak cos nie tak, to kupie inna i ... poloze w garazu Fantom ps. A za 30 kg zaplacilem chyba 350 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 18.04.2014 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 ArKaMa jak tam się mieszka? Kiedy bierzesz się za prace ogrodowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.04.2014 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 A ja od tygodnia sie przymierzam 'tymi recami' do polozenia zywicy. I pogoda nie sprzyja Nie wiem kiedy to sie uda, moze pod koniec nastepnego tygodnia. Fantom To moze od razu siła rozpędu byś i u mnie na tarasie położył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.04.2014 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Chyba muszę się pożalić: fachowiec od podbitki wystawił nas od wiatru na maxa choć wiem,że na forum jako fachowiec był chwalony. Opiszę sytuację: spotkanie ok. miesiąc temu ustalona cena -ostatecznie wysoka, ustalony termin -za miesiąc. Miał w ciągu kilkunastu dni zrobić przedmiary na materiał. Wiedział,ze bardzo nam zależy , bo od podbitki dość skomplikowanej zależy monataż rur spustowych i w dalszym etapie zrobienie dalszych prac i odebranie budowy przez Bank-dlatego zgodziliśmy się na wysoką cenę i podporządkowaliśmy temu dalsze prace. No i co -facet po ustalonym terminie przez kikanaście dni milczy, potem gdy udaje mi się do niego dodzwonić twierdzi że ostatecznie wyprostuje sprawę, potem już przez kolejne dni nie odpowiada na moje telefony a gdy dzwonimy z innego telefonu ostatecznie twierdzi że swojego ostatecznie zrzeka się zlecenia . Jak dla mnie żenujące. Gościa nie polecam. No i może ktoś poleci kogoś od podbitki drewnianej? Wiesz,jeszcze zależy kiedy był chwalony? ;)Lista która istniała jest juz mocno nieaktualna niestety.Podaj moze dane gościa tak ku przestrodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 18.04.2014 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Fajna ma rację, podaj dane, po co tos ma sie nacinac. Uprzejmie donosze ze stolarz ZROBIL W TERMINIE:jawdrop:o do dnia;-) Ja mialam zabudwy, dzrwi wahadłowe, przesuwane, stól, toaletkę. NIe mam zastrzezen, jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.04.2014 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Gosia@ ten stolarz? Bo u mnie dzisiaj był na pomiarze ,dogadalismy sie i stół tez chyba u niego zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 18.04.2014 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Gosia@ ten stolarz? Bo u mnie dzisiaj był na pomiarze ,dogadalismy sie i stół tez chyba u niego zrobię. 509 690 465 ten:-) bo miałam jeszcze od stołu dużego Malinowski się zwie, od schodów, Lukaszonek, no i ten od zabudowy, małego stołu i szafek http://www.zoominto.com/zoomapi/ZoomButt.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 18.04.2014 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 To moze od razu siła rozpędu byś i u mnie na tarasie położył? Dzisiaj udało mi się tylko zagruntować poliuretanem. Teraz czekam na pogodę (i koniec świąt) aby nałożyć żywicę. P pierwszej warstwie stwierdzę, czy dawać piasek aby było mniej ślisko czy odpuszczam. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 18.04.2014 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 509 690 465 ten:-) bo miałam jeszcze od stołu dużego Malinowski się zwie, od schodów, Lukaszonek, no i ten od zabudowy, małego stołu i szafek http://www.zoominto.com/zoomapi/ZoomButt.gif Słuchajcie, a jaki jest koszt wykonania drewnianego stołu i o jakich wymaiarch ? JEst mozliwość robienia rozkładanego ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.04.2014 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 U mnie właśnie rozkładany będzie 110x 300 W Manufakturzedrewna wycenili mi na 3 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 18.04.2014 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 110 szerokosci i maks 300 dlugosci ? A jaka dlugosc przed rozlozeniem ? I jaka metoda rozkladania ? Podporki pod spod czy na szynach kulkowych ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.04.2014 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Przed rozlozeniem 110x200 Stół rozsuwany.Jak to jest na szynach kulkowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 18.04.2014 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Przed rozlozeniem 110x200 Stół rozsuwany.Jak to jest na szynach kulkowych?to bdb cena, nie wiem jaka grubosc, bo ja mam taki 150 kg zywej wagi. Nierozkladany, olejowany, masywny, debowy. Zapłaciłam 3800, wymiary 240x100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 18.04.2014 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Czekam jeszcze na wycenę ód stolarza.Stół dąb olejowany.nie wiem dlaczego zdjęcie nie chce mi sie wstawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 18.04.2014 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2014 Przed rozlozeniem 110x200 Stół rozsuwany.Jak to jest na szynach kulkowych? Bo sie rozgladam za stolem, ale taki aby dal sie latwo rozstawiac. Te na szynach kulkowych po prostu sie ciagnie jedna reka i sie rozjezdza w dwie strony. I jedne nogi zostaja a drugie jada. Caly czas jest podpierany wiec w kilku miejscach. A ten co wybraliscie, po rozlozeniu co podpiera srodek stolu ? Dostawia sie "nozki" ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts