gosia1719499730 09.05.2014 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Gosia@, a możesz podać firmę która u Ciebie robiła? Tak by omijać ją dalekim łukiem. Powoli przymierzam się do wentylacjiU mnie problem jest złożony bo..merytorycznie facet jest przygotowany doskonale, wykonanie tez bez zarzutu, ale słownośc, terminowosc, skandaliczna po prostu. Nie moge sie dodzwonic, doprosić, przestaje odbierac telefony itd. Ale...jak napisałam, do wykonania nie moge sie doczepić. Zalezy jak silne masz nerwy:D Szczukot, a TY zadowolony jestes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 09.05.2014 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 Szczukot, a TY zadowolony jestes? Ja osobiscie na BDB. Może na BDB- (ale nie wiem czemu - moze aby nie przesladzac) Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
źrebak 09.05.2014 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 my też robiliśmy z PRO_OGRZEWANIE, ekipa pana Grzegorza, kolejny raz (wcześniej u wielu znajomych) świetnie się sprawdził tel 505 139 146 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 09.05.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 my też robiliśmy z PRO_OGRZEWANIE, ekipa pana Grzegorza, kolejny raz (wcześniej u wielu znajomych) świetnie się sprawdził tel 505 139 146dziekowac, podam kolezance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 09.05.2014 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 O Cieplej chacie słyszałam wiele dobrego.Znajomi robili u nich i bardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kju 09.05.2014 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2014 U mnie problem jest złożony bo..merytorycznie facet jest przygotowany doskonale, wykonanie tez bez zarzutu, ale słownośc, terminowosc, skandaliczna po prostu. Nie moge sie dodzwonic, doprosić, przestaje odbierac telefony itd. Ale...jak napisałam, do wykonania nie moge sie doczepić. Zalezy jak silne masz nerwy:D Szczukot, a TY zadowolony jestes? a wyślesz mi Gosiu namiary na tego gościa na priva? nie chciałbym się natknąc na takiego typa bo takich "kocham" najbardziej. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_tomi 10.05.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Jakie są ceny za elewację i za podbitkę. Chciałbym skonfrontować z ceną jaką otrzymałem. Chodzi głównie o robociznę, bo cena materiału jest różna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasieńka i Piotr 10.05.2014 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2014 Jakie są ceny za elewację i za podbitkę. Chciałbym skonfrontować z ceną jaką otrzymałem. Chodzi głównie o robociznę, bo cena materiału jest różna. Do mnie za 2 tygodnie wchodzi ociepleniowiec, jestem z nim umówiony na 55zł/m2 netto elewacja na gotowo z pucem i z parapetami bez innych okładzin typu płytki, kamień, cokół. N/t podbitki nic nie powiem , bo mam nabitkę w cenie SSO z dachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_tomi 12.05.2014 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 gdzie w Szczecinie jest duży wybór frontów do mebli? Szukam czegoś w połysku lub półpołysku z przystepną cenę. Ewentualnie może macie namiar na sprawdzonego stolarza/lakiernika do wykonania frontów lakierowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 12.05.2014 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 gdzie w Szczecinie jest duży wybór frontów do mebli? Szukam czegoś w połysku lub półpołysku z przystepną cenę. Ewentualnie może macie namiar na sprawdzonego stolarza/lakiernika do wykonania frontów lakierowanych 509 690 465 stolarz robił mi drzwi przesuwane, szafy, toaletke, tez lakierowane. Terminowosc i wykonanie bez zarzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kju 12.05.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2014 cześć jesienią ubiegłego roku płaciłem 40zł m2 bez pucu (puc mają zrobić za dychę.) Jakie są ceny za elewację i za podbitkę. Chciałbym skonfrontować z ceną jaką otrzymałem. Chodzi głównie o robociznę, bo cena materiału jest różna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekowca 13.05.2014 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Kiedyś wałkowany był temat wyszukiwania postów z naszej grupy, bo wyszukiwarka forum działała tak sobie. Były proponowane specjalnie preparowane wyszukiwania z użyciem google, jednak co pewien czas po zmianach forum od podszewki ten sposób trzeba było modyfikować. Ponieważ właśnie jestem na etapie poszukiwań wykonawcy ocieplenia, chciałem zweryfikować czy nie ma jakiś opinii o firmie Krzysztof Urbański (wołają po 40 zł/m2 za robociznę z pucem - podejrzanie tanio) więc wróciłem do tematu wyszukiwania i znalazłem sposób. W zaawansowanym wyszukiwaniu można sobie ustawić szukanie w wiadomościach w grupach z zachodniopomorskiego, ustawić wyświetlanie jako wiadomości, a nawet te preferencje wyszukiwania zapisać. Bezpośredni link do tak spreparowanej wyszukiwarki zapisałem sobie w zakładkach przeglądarki i teraz to po prostu działa jak należy. Bezpośredni link do wyszukiwarki to http://forum.muratordom.pl/search.php?search_type=1#ads=5, tylko za pierwszym razem to co na zielono napisałem musicie sobie ustawić sami. A gdyby ktoś znał jakąś opinię o Urbańskim, to byłbym wdzięczny, cena kusi, tylko jak z jakością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
platini 13.05.2014 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Witam . Czy buduje ktoś dom z płaskim dachem?.... Pytam bo potrzebuje ekipy/dekarza do wykonania takiego dachu( stropodachu). Za wszelkie info z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuciar 14.05.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 A czy ktoś z Was ma sposób na utylizacje/wywóz korzeni (firma), dodam ze nie można ich pociąć ,są strasznie zbrylone ziemia i lezą już 2 rok.....i nie sa to korzenie po drzewach owocowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuciar 14.05.2014 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Jakie są ceny za elewację i za podbitkę. Chciałbym skonfrontować z ceną jaką otrzymałem. Chodzi głównie o robociznę, bo cena materiału jest różna. 50 zl za metr za elewacje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 14.05.2014 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Mozna gdzies u nas kupic prety zbrojeniowe ale krotkie ? np 2-4 m ? Tak abym mogl do auta wpakowac.Niestety sklad budowlany ktory mialem z 300 m od domu mi sie zawinal i juz nie "przyciagne" sobie 6m pretow. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekowca 14.05.2014 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 W wodkanie chyba ci przytną na wymiar - mi chyba kiedyś przycinali i nie było problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 14.05.2014 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Dzieki.Wlasnie z wodkanu kiedys przyciagalem. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 14.05.2014 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2014 Witam . Czy buduje ktoś dom z płaskim dachem?.... Pytam bo potrzebuje ekipy/dekarza do wykonania takiego dachu( stropodachu). Za wszelkie info z góry dziękuję.ja mam, ale ja nie polece swoich za zadne skarby, załuje ze nie wziełam faceta na K, wział go Kiju chyba? Tak czy siak, płaskie dachy to mina z opoznionym zapłonem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_tomi 18.05.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2014 Witam. Czy słyszeliście coś o tynkach zewn. akrylowych czy silikonowych Proma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts