semiramida 19.05.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 gdzie w Szczecinie kupię betonowe kolumny do ganku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 20.05.2014 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Z tego co widzialem, to sie kupuje takie "papierowe" zawijane szalunki i sammemu sie robi takie kolumny dopasowane. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 21.05.2014 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2014 Witam "po latach". Życie mi się tak potoczyło, że musiałem sprzedać po kolei dwa domy z których każdy miał być "do końca życia". Obecnie stałem się właścicielem mieszkania z możliwością adaptacji strychu. Szukam "rigipsiarzy" godnych polecenia z dużym doświadczeniem. Chodzi o to że strych to obecnie jedna wielka przestrzeń nad trzema mieszkaniami. Na jętkach położono płytę osb i tyle. Musimy wybudować ścianki dzielące nas od sąsiadów, ścianki działowe sufit, ocieplić to wszystko, zrobić wyłaz na stryszek i jeszcze obudować płytami schody oraz postawić dwie ściany na niższej kondygnacji. Miałem ekipę ale niesety jest tak zarobiona, że nie znajdzie dla mnie czasu. Jeżeli ktoś może podesłać namiar będę wdzięczny. Można od razu na numer tel. 511 741-903 Wojtek Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.05.2014 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Witam "po latach". Życie mi się tak potoczyło, że musiałem sprzedać po kolei dwa domy z których każdy miał być "do końca życia". Obecnie stałem się właścicielem mieszkania z możliwością adaptacji strychu. Szukam "rigipsiarzy" godnych polecenia z dużym doświadczeniem. Chodzi o to że strych to obecnie jedna wielka przestrzeń nad trzema mieszkaniami. Na jętkach położono płytę osb i tyle. Musimy wybudować ścianki dzielące nas od sąsiadów, ścianki działowe sufit, ocieplić to wszystko, zrobić wyłaz na stryszek i jeszcze obudować płytami schody oraz postawić dwie ściany na niższej kondygnacji. Miałem ekipę ale niesety jest tak zarobiona, że nie znajdzie dla mnie czasu. Jeżeli ktoś może podesłać namiar będę wdzięczny. Można od razu na numer tel. 511 741-903 Wojtek Dzięki Z czystym sumieniem moge swoich polecić, ocieplali mi, robili karton g, malowanie, kafle. Sławek 501 129 554 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 22.05.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Witam "po latach". Życie mi się tak potoczyło, że musiałem sprzedać po kolei dwa domy z których każdy miał być "do końca życia". Obecnie stałem się właścicielem mieszkania z możliwością adaptacji strychu. Szukam "rigipsiarzy" godnych polecenia z dużym doświadczeniem. Chodzi o to że strych to obecnie jedna wielka przestrzeń nad trzema mieszkaniami. Na jętkach położono płytę osb i tyle. Musimy wybudować ścianki dzielące nas od sąsiadów, ścianki działowe sufit, ocieplić to wszystko, zrobić wyłaz na stryszek i jeszcze obudować płytami schody oraz postawić dwie ściany na niższej kondygnacji. Miałem ekipę ale niesety jest tak zarobiona, że nie znajdzie dla mnie czasu. Jeżeli ktoś może podesłać namiar będę wdzięczny. Można od razu na numer tel. 511 741-903 Wojtek Dziękimaja zadzwonić do Ciebie, dałam numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kju 22.05.2014 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 ja mam, ale ja nie polece swoich za zadne skarby, załuje ze nie wziełam faceta na K, wział go Kiju chyba? Tak czy siak, płaskie dachy to mina z opoznionym zapłonem:( Wpis zw google Karwowski Dachy to wyskoczy namiar. Jak do tej pory dach nie cieknie, podobno jest fachowcem jeśli chodzi o dachy ale mega drogim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kju 22.05.2014 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2014 Robiła może komuś instalacje (podłogówka) firma Ciepły Dom? proszę o opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 23.05.2014 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Wpis zw google Karwowski Dachy to wyskoczy namiar. Jak do tej pory dach nie cieknie, podobno jest fachowcem jeśli chodzi o dachy ale mega drogim.Drogim, nie drogim. Mi wuje od dachów płaskich zniszczyli okno, bo jednemu na kacu spadla cegła. Teraz dyskusja ile okno jest warte i chamskie teksty, ze nam da 1000 i mamy sie odczepić. A Powiedz on w koncu Ci robił ten dach czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 23.05.2014 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Właśnie...drogi to pojęcie względne.O swoim wujku od elektryki juz sie nawet nie będę wypowiadała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
platini 23.05.2014 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2014 Wpis zw google Karwowski Dachy to wyskoczy namiar. Jak do tej pory dach nie cieknie, podobno jest fachowcem jeśli chodzi o dachy ale mega drogim. jestem umowiony wstepnie w czerwcu wiec sie wtedy dowiem co oznacza stwierdzenie ''mega drogi'' a mozesz zdradzic ile Cie kosztowal m2 dachu i kiedy miales robiony?.... i czy J. Karwowski pracuje ze swoimi ludzmi na tych dachach ,czy moze sporadycznie bywa na budowach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boby 25.05.2014 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2014 Szukam ekipy do wykonania drenażu opaskowego oraz instalacji deszczówki z odzyskiem ( ogród+ dom) Czy możecie kogoś polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 26.05.2014 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2014 Tez szukam.Podlaczam sie do pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
źrebak 29.05.2014 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Witam . Czy buduje ktoś dom z płaskim dachem?.... Pytam bo potrzebuje ekipy/dekarza do wykonania takiego dachu( stropodachu). Za wszelkie info z góry dziękuję. Polecam dekarza który pracował u mnie, 100% zadowolenia 501 142 801 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
źrebak 29.05.2014 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 Tez szukam.Podlaczam sie do pytania. Ja również się podłączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 29.05.2014 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 maja zadzwonić do Ciebie, dałam numer Bardzo dziękuję dzwonili, jesteśmy umówieni na spotkanie. Jak ktoś może jeszcze polecić jakąś ekipę do rigipsów i ociepleń to poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 30.05.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Tez szukam.Podlaczam sie do pytania. Ja mam faceta, za chwile dam znaka czy dobry http://www.zoominto.com/zoomapi/ZoomButt.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 30.05.2014 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 jestem umowiony wstepnie w czerwcu wiec sie wtedy dowiem co oznacza stwierdzenie ''mega drogi'' a mozesz zdradzic ile Cie kosztowal m2 dachu i kiedy miales robiony?.... i czy J. Karwowski pracuje ze swoimi ludzmi na tych dachach ,czy moze sporadycznie bywa na budowach? Z tego co ja rozmawiałam, to pracuje, ale..dopytaj. Moj gwiazdor nie pracował, ba, nie miał pojęcia co się dzieje. Jak wywaliłam jednego pijaka, to na drugi dzien miałam moze nie pijaka, ale kolesia na takim kacu, ze mi cegłe na okno spuścił http://www.zoominto.com/zoomapi/ZoomButt.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasieńka i Piotr 05.06.2014 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 WitamMa ktoś może do odsprzedania płyty z pianki PIR o grubości 50 mm? Potrzebuję 3 szt o wym. 1200X600 liub ekwiwalent w innym wymiarze. Znalazłem tylko w Realbudzie, ale sprzedają tylko na paczki, w której jest 10 szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lekrol 07.06.2014 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Witam Wszystkich Serdecznie Zakosztowałem już smaku budowania domu - właśnie wykonawca poinformował mnie że ludzie wyjechali mu do Norwegi i zrywa kontrakt.A wiec muszę szukać następnego wykonawcy. Mam pytanie czy może ktoś korzystał z usług firmy Rendu II Alicja Borkowska maja dokańczać mi SSO.Proszę o opinie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barnich 09.06.2014 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Szukam ekipy do wykonania drenażu opaskowego oraz instalacji deszczówki z odzyskiem ( ogród+ dom) Czy możecie kogoś polecic? Cześć, jeżeli budujesz się w Gminie Dobra to zdecydowanie polecam Pana Piotra Pachutę tel.509 368 134 pzdr Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts