Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

W takim razie, mam pytanie, czy mógłbym podjechać i zawrócić gitarę na 10 min? Sam się do tego przymierzam od roku, miałbym kilka pytań, a szybciej będzie, jak organoleptycznie zbadam temat ;) Oczywiście dopasuję się czasowo i organizacyjnie: [email protected]

Pozdrawiam

Piotrek

Nie ma problemu.

Jak coś cała sobotę powinienem coś robić na ogródku. A wczoraj uruchomiłem wstepnie drugi obwód. Tak, że już tylko regulacje, obłożenie zraszaczy i sterowanie elektrozaworami zostało (bo teraz to tylko ręczne odkrecanie).

Fantom

Dobra

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

A jesteś zadowolony z tego systemu? I jaki tynk silikonowy brałeś: Thermosan czy Amphisilan? Jeśli mogę wiedzieć to ile płaciłeś za bruk i kostkę? a tak poza tym to chłopaki jeszcze pracują u ciebie tak? jesteś ze Szczecina?

Fajna kobieto a w jakiej firmie w Kliniskach, bo mi wyskakuje tylko firma Rodeo ze Szczecina. Pozdrawiam

Tynk Amphisilan FP K15 barwienie Schiefer 15 ,kolor wyszedl zajeb.....co do zadowolenia to jeszcze nie wiem ale dlataego wybralem Caparola aby nie miec takich dylematow, kostka brukowa 360 zl z transportem 8/11 swiatgranitu.eu z polic,jestem ze Szczecina buduje sie w Tanowie.

Chlopaki jeszcze robia ale maja juz nagrana fuche w Jasienicy , zreszta skontaktuj sie z nimi .

http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/834/vkdcb.jpg

http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/823/yqavv.jpg

Dziekuje

chyba moze ,bo wszystko zalezy od producenta i wielkosci/wysokosci takiego komina,czy izolowany czy nie itp itp ,najlepiej wpisz w googlach jego rodzja i sprawdz

Ja patrząc z perspektywy 3 lat mieszkania, komin bym murował a nie stawiał systemowego.

Nie czaje co w tym systemowym jest lepsze - wszyscy tak mówią, ale zadnego konkretu.

A dla mnie to bzdura. Po co cale cieplo z kominka oddawac w powietrze ? Powinno sie je magazynowac a anie wyrzucac.

Fantom

Ma ktos namairy na kogos od murowania klinkieru ?

Zabralem sie za ogrodzenie, cos tam zaczalem, ale widze, ze sie nie wyrobie.

Musze wiec znalezc kogos kto wymuruje i zafuguje mi z 300 cegiel.

Fantom

Waldemar Nowakowski

Telefon: 603 71 66 71

U mnie robił ogrodzenie oraz elewację z klinkieru

Ma ktos namairy na kogos od murowania klinkieru ?

[...]

Fantom

Nie wiem jak to napisać/powiedzieć... Mam gościa, który zrobił mi 30 m klinkieru ale nie wiem jak się nazywa ;) Wpisane mam fachowiec od płotu ;) 791 181 669.

Robota bez zarzutu. Skuł przy okazji kawał betonu, którym okazała się mała podmurówka. Dokładny bardzo, czysto, posłuszny, można obejrzeć jak zrobił. Minus: wszystko trzeba tłumaczyć i pytać czy zrozumiał, i ciężko go ściągnąć znowu, a mam parę innych robótek dla niego, wiec jak się z nim dogadasz daj znać, przyjadę i porwę go po robocie ;)

• 2 weeks później...

Witam,

przeczytałem wczoraj ostatnie półtora roku forum w poszukiwaniu godnych polecenia fachowców.

Niestety większość, a przynajmniej znaczna część polecanych wg Waszych opinii z biegiem czasu zmienia się na gorsze.

Nie będę więc ryzykował i zostanę przy tych których mam w tej chwili, bowiem lepszy diabeł znany.

Jeśli będę mógł kogoś polecić to oczywiście dam znać - to chyba jeden z największych plusów tego fora.

A na razie mam pytanie: balustrady na balkon - z czego zrobić by było trwale i względnie niedrogo.

Jeśli chodzi o fachowców to myślę, że lepiej zostać przy tych co się zna. Znam to z własnego doświadczenia. Poza hydraulikiem reszta nowych "fachowców" średni się sprawiła. A tak na marginesie za tydzień przeprowadzka do nowego domu po dwóch latach od kupienia działki. Wracam na Dołuje :) hurrrra

Jeśli chodzi o fachowców to myślę, że lepiej zostać przy tych co się zna. Znam to z własnego doświadczenia. Poza hydraulikiem reszta nowych "fachowców" średni się sprawiła. A tak na marginesie za tydzień przeprowadzka do nowego domu po dwóch latach od kupienia działki. Wracam na Dołuje :) hurrrra

Gratulacje - nie poznasz miasta :)