szczukot 27.06.2014 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2014 W takim razie, mam pytanie, czy mógłbym podjechać i zawrócić gitarę na 10 min? Sam się do tego przymierzam od roku, miałbym kilka pytań, a szybciej będzie, jak organoleptycznie zbadam temat Oczywiście dopasuję się czasowo i organizacyjnie: [email protected] Pozdrawiam Piotrek Nie ma problemu. Jak coś cała sobotę powinienem coś robić na ogródku. A wczoraj uruchomiłem wstepnie drugi obwód. Tak, że już tylko regulacje, obłożenie zraszaczy i sterowanie elektrozaworami zostało (bo teraz to tylko ręczne odkrecanie). Fantom Dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuciar 28.06.2014 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2014 A jesteś zadowolony z tego systemu? I jaki tynk silikonowy brałeś: Thermosan czy Amphisilan? Jeśli mogę wiedzieć to ile płaciłeś za bruk i kostkę? a tak poza tym to chłopaki jeszcze pracują u ciebie tak? jesteś ze Szczecina? Fajna kobieto a w jakiej firmie w Kliniskach, bo mi wyskakuje tylko firma Rodeo ze Szczecina. Pozdrawiam Tynk Amphisilan FP K15 barwienie Schiefer 15 ,kolor wyszedl zajeb.....co do zadowolenia to jeszcze nie wiem ale dlataego wybralem Caparola aby nie miec takich dylematow, kostka brukowa 360 zl z transportem 8/11 swiatgranitu.eu z polic,jestem ze Szczecina buduje sie w Tanowie. Chlopaki jeszcze robia ale maja juz nagrana fuche w Jasienicy , zreszta skontaktuj sie z nimi . http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/834/vkdcb.jpg http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/823/yqavv.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 29.06.2014 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 sliczna ścieżka...czy komin systemowy do kominka może kosztować ponad 4000 zł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuciar 29.06.2014 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2014 Dziekujechyba moze ,bo wszystko zalezy od producenta i wielkosci/wysokosci takiego komina,czy izolowany czy nie itp itp ,najlepiej wpisz w googlach jego rodzja i sprawdz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczegol 30.06.2014 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2014 Nie ma problemu. Jak coś cała sobotę powinienem coś robić na ogródku.[...] Dopiero zaglądnąłem, a czy mógłbyś podesłać jakieś namiary - podaję maila [email protected] ? Nie dałem rady w weekend, może w tygodniu bym wpadł na chwilkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 02.07.2014 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Dziekuje chyba moze ,bo wszystko zalezy od producenta i wielkosci/wysokosci takiego komina,czy izolowany czy nie itp itp ,najlepiej wpisz w googlach jego rodzja i sprawdz Ja patrząc z perspektywy 3 lat mieszkania, komin bym murował a nie stawiał systemowego. Nie czaje co w tym systemowym jest lepsze - wszyscy tak mówią, ale zadnego konkretu. A dla mnie to bzdura. Po co cale cieplo z kominka oddawac w powietrze ? Powinno sie je magazynowac a anie wyrzucac. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 02.07.2014 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Ma ktos namairy na kogos od murowania klinkieru ? Zabralem sie za ogrodzenie, cos tam zaczalem, ale widze, ze sie nie wyrobie. Musze wiec znalezc kogos kto wymuruje i zafuguje mi z 300 cegiel. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
źrebak 02.07.2014 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Ma ktos namairy na kogos od murowania klinkieru ? Zabralem sie za ogrodzenie, cos tam zaczalem, ale widze, ze sie nie wyrobie. Musze wiec znalezc kogos kto wymuruje i zafuguje mi z 300 cegiel. Fantom Waldemar Nowakowski Telefon: 603 71 66 71 U mnie robił ogrodzenie oraz elewację z klinkieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 02.07.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 tez bym murowała komin, ale do tego trzeba porzadnego murarza, pełnej cegły i braku zaprawy wapiennej;-)Słuchajcie szukam kogos kto postawi mi antene wzmacniajaca sygnał tmobile, rozprowadzi go po domu i doradzi router lepszy niz to g, które mam. Ktoś, coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 02.07.2014 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 aaaa, mam już skończony podjazd i zrobione odwodnienie, robił facet tak porządny, że tfu, tfu nie wierzę, że tacy istnieją, w sumie jestem w szoku do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczegol 02.07.2014 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2014 Ma ktos namairy na kogos od murowania klinkieru ? [...] Fantom Nie wiem jak to napisać/powiedzieć... Mam gościa, który zrobił mi 30 m klinkieru ale nie wiem jak się nazywa Wpisane mam fachowiec od płotu 791 181 669. Robota bez zarzutu. Skuł przy okazji kawał betonu, którym okazała się mała podmurówka. Dokładny bardzo, czysto, posłuszny, można obejrzeć jak zrobił. Minus: wszystko trzeba tłumaczyć i pytać czy zrozumiał, i ciężko go ściągnąć znowu, a mam parę innych robótek dla niego, wiec jak się z nim dogadasz daj znać, przyjadę i porwę go po robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_Police 10.07.2014 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 Tak na rozluźnienie i w naszym temaciehttp://demotywatory.pl/4364122/40-zlotych-za-metr--Pani-ja-to-zrobie-za-25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekowca 11.07.2014 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Tak na rozluźnienie i w naszym temacie http://demotywatory.pl/4364122/40-zlotych-za-metr--Pani-ja-to-zrobie-za-25 No i wylądował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dae 16.07.2014 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Witam,przeczytałem wczoraj ostatnie półtora roku forum w poszukiwaniu godnych polecenia fachowców.Niestety większość, a przynajmniej znaczna część polecanych wg Waszych opinii z biegiem czasu zmienia się na gorsze.Nie będę więc ryzykował i zostanę przy tych których mam w tej chwili, bowiem lepszy diabeł znany.Jeśli będę mógł kogoś polecić to oczywiście dam znać - to chyba jeden z największych plusów tego fora.A na razie mam pytanie: balustrady na balkon - z czego zrobić by było trwale i względnie niedrogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 17.07.2014 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2014 szukam okien drewnianych. czy ktoś mógłby polecić jakąs firme? latam i latam po firmach ale wspólpraca wypada mizernie dotychczas. Nikt nawet do tej pory nie pokazał mi kawałka okna swojego pomalowanego na biało tak, żeby było widać ze okno jest drewniane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 18.07.2014 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Jeśli chodzi o fachowców to myślę, że lepiej zostać przy tych co się zna. Znam to z własnego doświadczenia. Poza hydraulikiem reszta nowych "fachowców" średni się sprawiła. A tak na marginesie za tydzień przeprowadzka do nowego domu po dwóch latach od kupienia działki. Wracam na Dołuje hurrrra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 18.07.2014 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 oj to prędziutko! zazdraszczam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lekrol 18.07.2014 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2014 Witam Mam pytanie czy ktoś z grupy kupował drewno na więźbę dachową w Mat-bud z Dąbia, jeśli tak to jaka była jakość wykonania i samego drewna. Pytam bo dostałem od nich dobrą ofertę cenowo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 19.07.2014 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 Jeśli chodzi o fachowców to myślę, że lepiej zostać przy tych co się zna. Znam to z własnego doświadczenia. Poza hydraulikiem reszta nowych "fachowców" średni się sprawiła. A tak na marginesie za tydzień przeprowadzka do nowego domu po dwóch latach od kupienia działki. Wracam na Dołuje hurrrra Gratulacje - nie poznasz miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
źrebak 21.07.2014 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Hej, poszukuje fachowca, który przymocuje do elewacji płyty HPL - macie kogoś godnego polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts