kuciar 05.10.2014 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2014 Kolejna prosba do forumowiczow , szukam kogos kto zajmuje sie metoda hydrosiewu ,nie mogę znalesc żadnej firmy w Szczecinie.Druga sprawa gdzie mozna wyporzyczyc koparkę łańcuchowa do kopania rowów pod nawadnianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 06.10.2014 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Druga sprawa gdzie mozna wyporzyczyc koparkę łańcuchowa do kopania rowów pod nawadnianie? Ja brałem normalną koparkę - tylko poprosiłem o zabranie ze sobą łyzki 30 cm. W 1-2 godzinę cały ogród przekopie wszerz i wzdłuż. Tanio i szybko. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawellod 06.10.2014 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Czy ktoś na forum szczecińskim korzystał z szalunków firmy Hunnebeck? Firma (wcześniej nazywała się Harsco) z wieloletnim doświadczeniem i sporo pozytywnych opinii wśród osób z branży krąży ale pomyślałem że może tu zaciągnę informacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aLien01 06.10.2014 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Witam Ma ktoś może od odsprzedania deskę elewacyjną, podbitkę - może komuś została jakaś mała ilość po budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuciar 07.10.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2014 Ja brałem normalną koparkę - tylko poprosiłem o zabranie ze sobą łyzki 30 cm. W 1-2 godzinę cały ogród przekopie wszerz i wzdłuż. Tanio i szybko. Fantom Dzieki za podpowiedz , a co do hydrosiewu znalazlem firme w Mierzynie http://www.biom.com.pl a nie potrzebuje ktos styropianu na docieplenie podlogi? tanio oddam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuciar 08.10.2014 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 no i raczej odpuszczę sobie ten hydrosiew 9zl za m2 łącznie z przygotowaniem powierzchni (w moim przypadku odchwaszczenie i wyrównanie terenu) ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dszczecin 08.10.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Witam, Szukam taniej działki w okolicach Dobrej, Dołuje, Kościno może wiece czy ktoś po sąsiedzku nie chce sprzedać. Często bywa tak że ktoś chce sprzedać, ale nie wystawia na allegro. pzdr Do sprzedania na dniach bedzie 13 działek na zamknietym osiedlu w wołczkowie - lipowa 124 - głowna ulica - uzbrojone z drogami wewnetrznymi - powierzchnie od 800 do 1200 m2 - cena ok 160 zł m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dszczecin 08.10.2014 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Szukam opinii o rekuperacji - ktos z mieszkajacych moze sie wypowiedziec na temat - moze tez ktos ma system dgp.Jak koszt i zadowolenie?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 08.10.2014 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 No ja mam. Reku nie najtansza sprawa. NA dzien dzisiejszy zastanowilbym sie czy nie zrobic po prostu GWC i tyle. Co do uzywania reku - super.Co do dgp, to mam "hybryde" tymi recyma :http://forum.muratordom.pl/showthread.php?152431-hybryda-WM-i-DGP Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
platini 08.10.2014 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Witam.Szukam ekipy do wykonania balustrady tarasu (aluminium lub nierdzewka)... Czy ktoś ma kogoś do polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczegol 09.10.2014 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Szukam opinii o rekuperacji - ktos z mieszkajacych moze sie wypowiedziec na temat - moze tez ktos ma system dgp. Jak koszt i zadowolenie? Pozdrawiam U mnie pracuje czwarty rok. Berluf 500 albo 550. Najgorsza rzecz to czyszczenie filtrów, muszę w tym celu wejść na strych Cena filtra też była zabójcza, ale kupiłem na metry i teraz docinam. Ciężko wycenić oszczędności, nie wiem, ile kosztowałoby ogrzewanie bez reku, ale na pewno mniej się kurzy, powietrze bardziej świeże, choć teraz przesadziłem i za mocno skręciłem, przez co potrafiło się zrobić duszno a że system jest nieco skomplikowany to nie chce mi się tego przestawiać Instalacja prosta jak drut. Dziś sam bym to zrobił, wcześniej się bałem i oczywiście parę rzeczy spartolili. DGP nie powinno się włączac do reku z tego co słyszałem bo będzie bardzo szybko zabijało filtry -> spadnie przepyw i anie będzie ani wentylacji ani odzysku ciepła. Jest tez trochę biegania przy regulacji anemostatów, żeby to jakoś chodziło bo najlepiej cięgnie i tłoczy to pomieszczeń najbliżej. łazienka, która jest pod reku ma praktycznie skręcone anemostaty a i tak wentyluje tam najszybciej i tez słychać najbardziej. Generealnie pozytywne doświadczenia. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
studio45 09.10.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Witam , proszę o informacje jaki okna polaciowe polecicie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuciar 10.10.2014 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Fakro,velux .......zalezy co chcesz i jaka kwotą operujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dszczecin 11.10.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 DGP nie powinno się włączac do reku z tego co słyszałem bo będzie bardzo szybko zabijało filtry -> spadnie przepyw i anie będzie ani wentylacji ani odzysku ciepła. Pozdr Dgp nie chce łączyc z reku tylko jako odrebny system - jako ze dom dwurodzinny i dwa kominki to warto wykorzystac ciepło przy okazji korzystania z kominka - dodatkowy system wspomagajacy czasem podłogówke. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 11.10.2014 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 Wie ktos gdzie można kupic( dostać) zerwany asfalt? Potrzebuje drogę dojazdowa utwardzić i tak pomyśleliśmy ze taki materiał byłby dobry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 12.10.2014 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Frezy ? Raczej nie ma szans. My rok temu szukalismy w roznych miejscach- nie ma. Wszystko idzie do powtornego uzycia.Gdzies w koncu kupilismy. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 13.10.2014 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Kurcze to czym najlepiej utwardzić drogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 14.10.2014 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Moim zdaniem ... frezami asfaltowymi Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 14.10.2014 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 Kolega szczukot sugeruje, jak mniemam, żeby spróbować starych metod - jeszcze z komuny Parę lat temu firma z Irlandii asfaltowała jedną z ulic w Szczecinie. Menadżer, Irlandczyk ale taki pracujący nie w krawacie:) chodził po okolicznych firmach i pytał czy nie chcą aby im położyć nową nawierzchnię na placach, dojazdach czy gdzie chcą - za garść Euro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 14.10.2014 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2014 A gdzie to kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts