Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Wiosna idzie... Polecam wszystkim wycieczkę do szkółki w Przelewicach w tamtejszym Ogrodzie Dendrologicznym. Przywieźliśmy z żoną całe auto roślin: drzewa, krzewy, byliny a za wszystko jedyne 300 zł. No i przemiła starsza Pani, która doradzi i pomoże. [ jej oczywiście nie przywieźliśmy ;)]

Mogę polecić swojego wykonawcę przyłączy wod-kan.

Wykonanie w jeden dzień i cena przystępna.

603-206-807 Pan Leszek.

dzwonię , dam znać jakie tego były efekty.

Robię też rozpoznanie w sprawie elewacji ( kompletny system) mam kilka już wycenionych wykonawców ( tylko z polecenia) podzielę się.:-)

Poszukuje kogoś do wykonania tarasu i położenia kostki.Oczywiscie nie muszę pisać ze w rozsądnej cenie ;)

Wiem, że tutaj powinno się polecać ale chciałbym Was wszystkich przestrzedz przed gościemod bruków "pawel jedrzejczak" z goleniowa OMIJAC!!!!

łachudra jakich mało, dobrze to on tylko gada nic więcej

hej hej. poraz kolejny budzę sie do tematu "okna drewniane" Czy w tym wojewodztwie są godne polecenia firmy? Żeby te okno było energooszczędne...

Znaleźć firmę to w zasadzie nie problem . Problemy zaczynają się z ceną . Generalnie okna drewniane ( dobre ) na zwykłym profilu IV68 z wkładem dwuszybowym U=1,0 mogą wyjść drożej od energooszczędnych okien pcv .

Okna drewniane energooszczędne to profil minimum IV80 , ale zalecany to IV92 ( szerokości profili ) . Wstawienie do szerokości 68 mm 3 szyb to zamówienie sobie nieustannych problemów . Tak więc w tym temacie doradzam spokojną kalkulację i dużą dozę rozsądku .

Proszę o więcej informacji, aby nie było to pomówienie.

przyjechał, ustaliliśmy cenę zrobił robotę, potem poprawki, potem jeszcze raz poprawki

skończyło się że urwałem mu 25% za robotę bo nie poprawił

norma na 4m łacie to 5mm jak się nie myle

dla niego norma to 2cm na 1.5metra

schody które wykonał na taras

pierwszy jest wyższy od pozostałych

a ostatni jest krótszy niż wszystkie inne

to tak na szybko

TO NIE POMÓWIENIE TO ZWYKŁA ŁAJZA