fajna kobieta 26.03.2015 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 bad69boy nie przejmuj sie ....ja jak jakis czas temu ostrzeglam przed gościem od kuchni ktory nas oszukał na materiale na kasie zostawił nas z rozgrzebana niekompletna kuchnia to moje ostrzeżenie zostało potraktowane jako pomówienie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 30.03.2015 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 dzwonię , dam znać jakie tego były efekty. Robię też rozpoznanie w sprawie elewacji ( kompletny system) mam kilka już wycenionych wykonawców ( tylko z polecenia) podzielę się. dodam że na razie p. Leszek niechętny chyba, obiecuje wycenę potem brak kontaktu....ale jeszcze daję szansę i podbijam zapytanie o wykonawcę przyłącza wody z odbiorem przez wodociągi goleniowskie.Będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 30.03.2015 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Witam Poszukuje namiarow na Geodete-ow, ale takich ktorzy po umowieniu faktycznie przyjada, i wykonaja swoja prace... za wszelkie info dziekuje pozdraiwam podaję w takim razie Zenon Szkudlarek 601709608 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szara_39 31.03.2015 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2015 Przystępna cenę uzyskałam jeszcze w firmie Starkan bodajże. To firma ze Stargardu, nie wiem jak z oceną wykonania, ale otrzymałam wycenę dość szybko. Spytać zawsze można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniKasia 07.04.2015 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Dzien dobry!!! Czy tu się jeszcze ktos buduje? Jakby ktoś potrzebował służę namiarem na: tani piasek zasypowy (u nas poszło 725ton), sprawną ekipę do płyt fundamentowych, oraz koparkę- tu najpierw szukaliśmy najtaniej i okazało się, że pan nam 2 koparki zakopał, odkopywał się łopatą i w ogóle cuda na kiju, potem udało nam się załatwić chłopaka, którego ekipa nie mogła się nachwalić. Jak ktos ma namiar na firmę od rekuperacji będę wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.04.2015 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Witam. Buduję dom w okolicach Szczecina i poszukuję sprawdzonego, uczciwego i dobrego fachowca od elektryki i hydrauliki. Chcę zlecić kompleksowe wykonanie instalacji elektrycznej, wodnej, kanalizacyjnej i ogrzewania. Może możecie polecić kogoś z czystym sumieniem. Pozdrawiam. masz juz namiary? bo jak nie to mam fachowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.04.2015 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Witam wszystkich. U kogo w Szczecinie zamówić meble łazienkowe na wymiar? Znacie jakieś firmy godne polecenia? Zależy mi na wysokiej jakości wykonania. Z góry dziękuje za info. tu był polecany fachowiec - Ruciński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.04.2015 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 witam grupę po długiej nieobecności.... mam zapytanie- poszukuję architekta, potrzebuję poprzestawiać ściany - zmienic układ pomieszczeń itp.no i szukam firmy od rolet zewnętrznych....okna mam z firmy Drutex. w zamian mam fachowca od mebli - solidnego bardzo i faceta od instalacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 09.04.2015 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Witajcie , jednak mam pecha puki co ani p. Leszek nie odpowiada ani polecany Stargard.... Ponawiam w takim razie zapytanie o wykonawcę przyłącza wody i potem kanalizacji. Rozsądny cenowo i z układami w wodociągach goleniowskich. Będę wdzięczna Mogę polecić swojego wykonawcę przyłączy wod-kan. Wykonanie w jeden dzień i cena przystępna. 603-206-807 Pan Leszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniKasia 09.04.2015 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 Nasz domek, a próbowałaś w ogóle załatwić to przyłącze przez wodociągi goleniowskie? Mi przyłącze zrobił szczeciński ZWiK i sami sobie zrobili odbiór, wszystko oficjalnie z fakturą, cenowo byli przystępniejsi niż fachowiec z polecenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 09.04.2015 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 witam grupę po długiej nieobecności.... mam zapytanie- poszukuję architekta, potrzebuję poprzestawiać ściany - zmienic układ pomieszczeń itp. no i szukam firmy od rolet zewnętrznych....okna mam z firmy Drutex. w zamian mam fachowca od mebli - solidnego bardzo i faceta od instalacji trzeba zmienić pozwolenie na budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 09.04.2015 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 możecie polecic kogos od schodów? najchętniej betonowe zabiegowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.04.2015 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2015 trzeba zmienić pozwolenie na budowę? nie...developer wszystko robi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madopro 10.04.2015 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2015 Temat powraca u mnie jak bumerang, więc spróbuję jeszcze raz zapytać - możecie polecieć jakiegoś super-tynkarza, co by tynk gipsowy położył perfekcyjnie, bez potrzeby gładzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krecik73 13.04.2015 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 Temat powraca u mnie jak bumerang, więc spróbuję jeszcze raz zapytać - możecie polecieć jakiegoś super-tynkarza, co by tynk gipsowy położył perfekcyjnie, bez potrzeby gładzenia? Hej będę mógł się wypowiedzieć za dwa tygodnie. W tym tygodniu wchodzą do mnie tynkarze. Mają do położenia 750 m tynków. Większość robię gipsowe maszynowe Nida Zeta. Powiem jednak szczerze nie wierzę aby położyli tak tynki, że nie trzeba będzie potem kłaść gładzi. A już na pewno moja żona nie zaakceptuje faktury tynku. No może uda się to w jakiś mniej reprezentacyjnych pomieszczeniach. Podsumowując jak skończą robotę to dam znać. Pozdrawiam. Witek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 13.04.2015 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 mamy dziś 13 kwietnia. 1 kwietnia zaczęłam wysyłać zestawienie stolarki bo dorosłam do zamówniea okien. Tylko jedna z osmiu firm podjęła rozmowy w sprawie oferty okien drewnianych co i tak mnie nie urządza bo reszta olała mnie całkowicie, czyli: sokółka, rodan, elit line, Gmplast, , bracia nowaccy i stolan. rozesłałam dzis do nich prosbę coby wiecej już nie głowili sie nad wycena dla mnie, rezygnuje. znalazłam 7 nowych adresów ,grrrrrrr w międzyszacie nanioslam w tabelke oferty na moje okna złożone pół roku temu i i tak jestem zdołowana bo mam wrażenie że ceny maja się nijak do faktycznego okna, takie z sufitu czy ze złego programu... ja naprawde chce żeby juz sie te okna robiły... gotowa jestem odpuścic okna drewniane. nigdy nie spotkało mnie cos takiego gdy dotychczas brałam pcv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madopro 13.04.2015 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2015 @semiramida, kontaktowałaś się z producentem bezpośrednio czy z przedstawicielami?Szukałem zimą dystrybutora firmy Cal (lub Porta, nie pamiętam).W Szczecinie jest na Struga i zajmuje się tym przedstawiciel Sokółki.Może warto podjechać tam osobiście? @krecik73, wysłałem PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 15.04.2015 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 W naszej okolicy zaginęła dziewczynka. http://www.dobraszczecinska.pl/images/zdjecia/2015/4/maja01_700.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 15.04.2015 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 No dzisiaj po 6 rano helikopter mnie obudził.Jakby co więcej info np tu : http://www.24kurier.pl/Goracy-temat/Dziewczynka-zaginela-na-Bezrzeczu--Trwaja-poszukiw Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 15.04.2015 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2015 a jest jakaś osobna firma od drzwi wejściowych do domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts