Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

dzwonię , dam znać jakie tego były efekty.

Robię też rozpoznanie w sprawie elewacji ( kompletny system) mam kilka już wycenionych wykonawców ( tylko z polecenia) podzielę się.:-)

dodam że na razie p. Leszek niechętny chyba, obiecuje wycenę potem brak kontaktu....ale jeszcze daję szansę i podbijam zapytanie o wykonawcę przyłącza wody z odbiorem przez wodociągi goleniowskie.Będę wdzięczna.

Dzien dobry!!! Czy tu się jeszcze ktos buduje?:D Jakby ktoś potrzebował służę namiarem na: tani piasek zasypowy (u nas poszło 725ton), sprawną ekipę do płyt fundamentowych, oraz koparkę- tu najpierw szukaliśmy najtaniej i okazało się, że pan nam 2 koparki zakopał, odkopywał się łopatą i w ogóle cuda na kiju, potem udało nam się załatwić chłopaka, którego ekipa nie mogła się nachwalić.

Jak ktos ma namiar na firmę od rekuperacji będę wdzięczna.

Witam.

Buduję dom w okolicach Szczecina i poszukuję sprawdzonego, uczciwego i dobrego fachowca od elektryki i hydrauliki.

Chcę zlecić kompleksowe wykonanie instalacji elektrycznej, wodnej, kanalizacyjnej i ogrzewania.

Może możecie polecić kogoś z czystym sumieniem.

Pozdrawiam.

masz juz namiary? bo jak nie to mam fachowca

witam grupę po długiej nieobecności....

mam zapytanie- poszukuję architekta, potrzebuję poprzestawiać ściany - zmienic układ pomieszczeń itp.

no i szukam firmy od rolet zewnętrznych....okna mam z firmy Drutex.

w zamian mam fachowca od mebli - solidnego bardzo i faceta od instalacji

Witajcie , jednak mam pecha puki co ani p. Leszek nie odpowiada ani polecany Stargard....

Ponawiam w takim razie zapytanie o wykonawcę przyłącza wody i potem kanalizacji.

Rozsądny cenowo i z układami w wodociągach goleniowskich.

Będę wdzięczna

Mogę polecić swojego wykonawcę przyłączy wod-kan.

Wykonanie w jeden dzień i cena przystępna.

603-206-807 Pan Leszek.

witam grupę po długiej nieobecności....

mam zapytanie- poszukuję architekta, potrzebuję poprzestawiać ściany - zmienic układ pomieszczeń itp.

no i szukam firmy od rolet zewnętrznych....okna mam z firmy Drutex.

w zamian mam fachowca od mebli - solidnego bardzo i faceta od instalacji

trzeba zmienić pozwolenie na budowę?

Temat powraca u mnie jak bumerang, więc spróbuję jeszcze raz zapytać - możecie polecieć jakiegoś super-tynkarza, co by tynk gipsowy położył perfekcyjnie, bez potrzeby gładzenia? :confused:

Hej będę mógł się wypowiedzieć za dwa tygodnie. W tym tygodniu wchodzą do mnie tynkarze. Mają do położenia 750 m tynków. Większość robię gipsowe maszynowe Nida Zeta.

Powiem jednak szczerze nie wierzę aby położyli tak tynki, że nie trzeba będzie potem kłaść gładzi. A już na pewno moja żona :) nie zaakceptuje faktury tynku. No może uda się to w jakiś mniej reprezentacyjnych pomieszczeniach.

Podsumowując jak skończą robotę to dam znać.

Pozdrawiam.

Witek

mamy dziś 13 kwietnia. 1 kwietnia zaczęłam wysyłać zestawienie stolarki bo dorosłam do zamówniea okien. Tylko jedna z osmiu firm podjęła rozmowy w sprawie oferty okien drewnianych co i tak mnie nie urządza bo reszta olała mnie całkowicie, czyli: sokółka, rodan, elit line, Gmplast, , bracia nowaccy i stolan. rozesłałam dzis do nich prosbę coby wiecej już nie głowili sie nad wycena dla mnie, rezygnuje. znalazłam 7 nowych adresów ,grrrrrrr w międzyszacie nanioslam w tabelke oferty na moje okna złożone pół roku temu i i tak jestem zdołowana bo mam wrażenie że ceny maja się nijak do faktycznego okna, takie z sufitu czy ze złego programu... ja naprawde chce żeby juz sie te okna robiły... :-( gotowa jestem odpuścic okna drewniane. nigdy nie spotkało mnie cos takiego gdy dotychczas brałam pcv...