kodis 28.06.2015 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Witam Koleżanki i Kolegów, czy ktoś może doradzić gdzie w Szczecinie najlepiej pozbyć się odpadków styropianu, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 29.06.2015 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Witam Koleżanki i Kolegów, czy ktoś może doradzić gdzie w Szczecinie najlepiej pozbyć się odpadków styropianu, pozdrawiam. Chyba najłatwiej to zamówić kontenter. Chyba biorą ogólnie za odpady budowalne. W Szczecinie jest sporo firm tym się zajmujących. Ciekawe ile teraz kosztuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuska 29.06.2015 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 My w Policach wrzucaliśmy właśnie do kontenera z resztą odpadów... po przeliczeniu ta opcja była po prostu najtańsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krecik73 29.06.2015 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 No właśnie mnie też interesuje ten temat. Jestem po wylaniu posadzek i mam trochę śmieci (worki, gruz, styropian itp). Ktoś ma jakieś namiary na firmy ze Szczecina, oczywiście można wpisać w przeglądarkę, ale chodzi o wasze doświadczenia. A co do posadzek, to w polecam Arka Przybylskiego. Fachowo, szybko i dokładnie.Pozdrawiam Witek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 29.06.2015 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Za moich czasów najtaniej wychodził gruz-mix.I mieli małe kontenery po 2m3 jak dobrze pamiętam a nie np 5m3. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TycjanJ 02.07.2015 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Witam. Wykanczam dom w Szczecinie i jestem na etapie ocieplenia budynku. Gdzie najtaniej kupic styropian? A moze na internecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 03.07.2015 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 witam, szukam w okolicy kogos kto zrobi mi schody drewniane, kogo mozecie polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TycjanJ 07.07.2015 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 witam, szukam w okolicy kogos kto zrobi mi schody drewniane, kogo mozecie polecic? witam, moj sasiad ma warsztat i robi schody na zamowienie. numer do niego 609649962 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 10.07.2015 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Witam forumowiczow Jestem nowy na tym forum. Budujemy z zona dom na terenie PARKU BEZZRZECZE. W chwili obecnej wyszlismy ze stanu zero i powstaja juz sciany nosne. Powoli zbieram oferty na okna. Dostalem oferty od WINTECH, Framexu i Vetrexu. Cenowo oferty sa zblizone dlatego czcialbym zapytac forumowiczow czy maja jakies pozytywne lub negatywne doswiadczenia z tymi firmami. Za wszelakie uwagi z gory dziekuje jesli ceny są zbliżone to znaczy że żaden nie starał się dać korzystnej ceny... świeżo jestem po wycenach wszędzie gdzie sie da. ostatecznie cenowo wygrał nowogard i pcv (inna firma ale z nowogardu) i drewno. mało tego firma od drewna była tak miła że w cenie sosny litej mam mahoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiu26 10.07.2015 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Witam Pewnie to już padło ale na dziś ponawiam zapytanie - poszukuję wykonawcy przyłącza kanalizacyjnego oczywiście z odbiorami. Będę wdzięczna za namiary. Ze swojej strony co już proponowałam mam do polecenia sprawdzonych: - wykonawcę stanu surowego ( górale) - kierownika budowy -tapicera Pozdrawiam Tapicera jeszcze nie potrzebuję ale poproszę o namiar na ekipę do stanu surowego. A tak w ogóle to można jeszcze uzyskać listę polecanych / nie polecanych wykonawców ? Czy temat już umarł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 13.07.2015 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Tapicera jeszcze nie potrzebuję ale poproszę o namiar na ekipę do stanu surowego. A tak w ogóle to można jeszcze uzyskać listę polecanych / nie polecanych wykonawców ? Czy temat już umarł ? Umarł, bo z listy polecanych zrobiła się w części lista niepolecanych... i brak było aktualizacji. Chyba już od dwóch lat nikt się ją nie wymienia, więc tym bardziej się zdezaktualizowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiu26 13.07.2015 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 No to szkoda. Może więc ktoś poleci kogoś do SSO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniKasia 13.07.2015 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 grzesiu26 my wybieraliśmy między firmami Dejbud a Nowy dom, obie zrobiły dobre wrażenie byliśmy u nich na budowach i efekty były ok. Ostatecznie budujemy z nowym domem, póki co wszystko dobrze, choć ostateczną opinię pozwolę sobie wyrazić za 2 tyg kiedy to SSO będzie gotowy:) W razie czego namiary znajdziesz w googlu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madopro 13.07.2015 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 To ja do SSO polecę Pana Ryszarda.Murarkę robią sami, dach podwykonawcy.Cenię człowieka przede wszystkim za to, że zawsze służy dobrą radą, wynikającą z jakiś 25-30 lat doświadczenia.Tel. 601762611 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiu26 13.07.2015 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 [PaniKasia] - Nowy Dom z Żelisławca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniKasia 13.07.2015 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 13.07.2015 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 chętnie przyjmę taczkę na budowę, jakiś pojemnik na gruz (będzie czekał na przekruszenie) i kosę czy podkaszarkę. w zamian oferuję zbiór drewna kominkowego wysokiej jakości. właśnie ścięto 1/3 lasu koło mnie i pozwolono mi to wszystko sobie darmo zabrać. drewna jest masa a robotników tylko dwóch... liściaste oczywiscie. do zimy akurat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wężykiem Jasiu... 15.07.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Witam,Poszukuję firmy do montażu systemu alarmowego. Kilka czujek, kontaktrony, sterowanie bramą wjazdową, garażową, jakieś podstawowe oświetlenie.z góry dziękuję za odwiedzi.daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lekrol 02.08.2015 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2015 Witajcie Czy ktoś mógłby polecić jakąś firmę do docieplenia i elewacji?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuska 03.08.2015 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2015 Witajcie Czy ktoś mógłby polecić jakąś firmę do docieplenia i elewacji? Pozdrawiam ja polecam i zawsze będę polecać moją ekipę p. Sławka tel. 731-783-276 oraz forumowego Fighter'a i Astrobud jako dostawce materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts