TycjanJ 04.08.2015 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 ja polecam i zawsze będę polecać moją ekipę p. Sławka tel. 731-783-276 oraz forumowego Fighter'a i Astrobud jako dostawce materiałów. zadowolony jestes z tego Astrobud-u? nie było problemu z transportem do szczecina? jesli mozna zapytac co brałes unich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brzuska 04.08.2015 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 zadowolony jestes z tego Astrobud-u? nie było problemu z transportem do szczecina? jesli mozna zapytac co brałes unich? bardzo zadowolona brałam od nich WSZYSTKO do ocieplenia domu. W Szczecinie był problem nawet ze styropianem (termoorganiki) już nie mówiąc o tynku Caparola. U nich wszystko - bez problemu, nawet ściągnęli mi jakiś kosmiczny produkt do obłożenia wieńca nad wejściem do domu, bo nie chciałam tam styropianu. Z transportem bez problemu. Albo HDS albo kurier. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PaniKasia 05.08.2015 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2015 Halo, potrzebuję zamówić bramę hormanna, polecicie kogoś sensownego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mickey30 08.08.2015 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2015 Witam, Poszukuje namiarów na sklep/hurtownia z duzym wyborem wykładzin w Sz-nie lub okolicach.Komforty, L.M i Castoramy już sprawdzone.Z góry dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sturmowikwaw 13.08.2015 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 jesli ceny są zbliżone to znaczy że żaden nie starał się dać korzystnej ceny... świeżo jestem po wycenach wszędzie gdzie sie da. ostatecznie cenowo wygrał nowogard i pcv (inna firma ale z nowogardu) i drewno. mało tego firma od drewna była tak miła że w cenie sosny litej mam mahoń Poproszę namiary na firmę z oknami z Nowogardu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.08.2015 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 witajcie poszukuję stolarza, firmę -którą polecacie do zrobienia mebli kuchennych.Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TycjanJ 13.08.2015 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 witajcie poszukuję stolarza, firmę -którą polecacie do zrobienia mebli kuchennych. Dzięki:) Podaje numer do osoby która u mnie robiła i wszystkim moim znajomym. 792 632 104 Mebel Best , p.Michał. Porszę powiedzieć że dostała Pani numer od Tycjana. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madopro 13.08.2015 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2015 witajcie poszukuję stolarza, firmę -którą polecacie do zrobienia mebli kuchennych. Dzięki:) Nam mebelki będzie robić AMdeco z Załomia. Namiary do znalezienia w googlu. Dopowiem tylko, że do poniedziałku są bodajże na urlopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielony91 14.08.2015 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Witam, nie było mnie jakiś czas związku z tym iż planowana działka którą miałem kupić nie wypaliło. Wiem ze zawsze jesteście w stanie pomóc, dlatego mam pytanie, czy widzieliście może ciekawe ogłoszenia sprzedaży działek w waszej okolicy? W grę wchodzi lewy brzeg : Kościno, Dobra, Grzepnica, Dołuje i inne nieodkryte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.08.2015 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Są działeczki w Kościnie - kołomnie tzn naprzeciwko jest wolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.08.2015 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 Podaje numer do osoby która u mnie robiła i wszystkim moim znajomym. 792 632 104 Mebel Best , p.Michał. Porszę powiedzieć że dostała Pani numer od Tycjana. Pozdrawiam Rozumiem,że jesteś zadowolony amożna poprosić np pare fotek kuchni na maila??? i napisz oni są w jakiej półeczce cenowej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TycjanJ 17.08.2015 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Rozumiem,że jesteś zadowolony amożna poprosić np pare fotek kuchni na maila??? i napisz oni są w jakiej półeczce cenowej?? jestem i planuje dalszą współpracę. półka cenowa jest zależna od tego co kto sobie zażyczy. nie istnieje coś takiego jak dobrze zrobione, dobre jakościowo a tanio niestety kuchnia na wymiar w dobrym guście i z porządnych materiałów to luksus. Zdjęć niestety nie wyślę bo moja kuchnia to unikat i chce żeby taka pozostała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.08.2015 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 jestem i planuje dalszą współpracę. półka cenowa jest zależna od tego co kto sobie zażyczy. nie istnieje coś takiego jak dobrze zrobione, dobre jakościowo a tanio niestety kuchnia na wymiar w dobrym guście i z porządnych materiałów to luksus. Zdjęć niestety nie wyślę bo moja kuchnia to unikat i chce żeby taka pozostała Luksus pojęcie względne.:) Nie zwalę projektu od Ciebie po prostu chciałam zobaczyć jaki jest facet pomysłowy i jak robi...Mtślałam że jak polecasz to i pokazesz co polecany robi, tym bardziej że facet nie ma żadnego biura ,żadnej wystawki itp... Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.08.2015 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Nam mebelki będzie robić AMdeco z Załomia. Namiary do znalezienia w googlu. Dopowiem tylko, że do poniedziałku są bodajże na urlopie. widzieliście gdzieś ich pacę??? jak coś mogę namiar? Mam do zrobienia 3 kuchnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
macintoo 18.08.2015 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Znalazłem dzisiaj forum i spadło mi jak z nieba.Czy zna ktoś i poleci:1. stolarza do zrobienia schodów – jest sporo w internecie, ale ciężko znaleźć jakieś opinie,2. firmę do zrobienia kanalizacji deszczowej i sanitarnej na zewnątrz – szambo betonowe, drenaż itp.3. kogoś od ogrodzenia z bramą samonośną, przesuwną. Za wszelkie sugestie byłbym wdzięczny, ponieważ ciężko mi coś znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 18.08.2015 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 Witamy Nawet nie dałeś znać jaka okolica. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 19.08.2015 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Znalazłem dzisiaj forum i spadło mi jak z nieba. Czy zna ktoś i poleci: 1. stolarza do zrobienia schodów – jest sporo w internecie, ale ciężko znaleźć jakieś opinie, 2. firmę do zrobienia kanalizacji deszczowej i sanitarnej na zewnątrz – szambo betonowe, drenaż itp. 3. kogoś od ogrodzenia z bramą samonośną, przesuwną. Za wszelkie sugestie byłbym wdzięczny, ponieważ ciężko mi coś znaleźć. Witaj, od razu odpowiadam, że nie polecę, bo potem będziesz pisał, że nikt nie odpowiada A nie polecę pkt 1-2 bo już 6-7 lat minęło i nie wiem co i jak oni teraz robią. Chyba, że naprawdę nie będziesz miał z kogo wybierać... Pkt 3 - jeszcze nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 19.08.2015 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Co do pkt 3 to ja bramę i ogrodzenie sam montowałem. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekowca 19.08.2015 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 ... A nie polecę pkt 1-2 bo już 6-7 lat minęło i nie wiem co i jak oni teraz robią. Chyba, że naprawdę nie będziesz miał z kogo wybierać... Pkt 3 - jeszcze nie mam A toś mnie pocieszył , znaczy że nie ja jeden na prowizorce siedzę. Wiadomo, najtrwalsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.08.2015 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Ja mam ogrodzenie i bramę wjazdową Wiśniowskiego - 12 lat i jak nowa. Nie działo się z tym nic. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts