krecik73 31.03.2016 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 U siebie używałem tego styropianu. Nie była to jakaś zaplanowana decyzja. Koszty zakupu styropianu były dość konkurencyjne w porównaniu do producentów , którzy wydają więcej gotówki na reklamy. Na ściany używałem 20 cm Fasada Prima 032 - wykonawca nie marudził, styropian prosty, nie było problemu przy układaniu. Na podłogę w garażu i kotłowni użyłem Super Podłoga 100-038 (10 cm, 5 cm i 5 cm), a w domu Pasywna Podłoga 70-032 też 20 cm. Trochę później żałowałem że bawiłem się w ten styropian pasywna podłoga. Zamiast szaleć ze współczynnikiem przewodzenia ciepła trzeba było dać ten sam co w garażu. Czy to jest dobry styropian, pomieszkam to zobaczę. Nie są chyba najgorsi bo bardzo dużo towaru eksportują do Niemiec, co może być wskazówką że to niezgorszy producent. Kret Witam, Czy ktos zna styropian na ocieplenie firmy EUROTERMIKA ze Stargardu? Bede ogromnie widzeczny za informacje....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madopro 07.04.2016 00:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Witam, poszukuję czarnoziemu (wraz z transportem) do zagospodarowania terenu. Mój kontakt się wysypał i zostałem na lodzie. Możecie kogoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Haymon 07.04.2016 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Witam, poszukuję czarnoziemu (wraz z transportem) do zagospodarowania terenu. Mój kontakt się wysypał i zostałem na lodzie. Możecie kogoś polecić? Brałem kiedyś ponad 10 wywrotek piachu z https://artur-trans.pl Wiem że czarnoziem też ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madopro 07.04.2016 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2016 Dzięki za namiar.Jutro zadzwonię, zapytam. Przy okazji dodam, że im bliżej Goleniowa tym lepiej.Koszt transportu mocno rzutuje na cenę końcową, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 08.04.2016 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2016 Ja kilka lat temu brałem kilka razy tu http://radaczewski.prv.pl/Było ok i tanio Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madopro 12.04.2016 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Dzięki za namiary.Szczęśliwie, kiedy już całkowicie straciłem nadzieję, odezwał się "mój" kontakt, że w końcu ma mi co przywieźć.Nieszczęśliwe człowiek do rozrzucenia ziemi po działce, przestał odbierać telefon.Jak nie urok, to sr... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 13.04.2016 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Dzięki za namiary. Szczęśliwie, kiedy już całkowicie straciłem nadzieję, odezwał się "mój" kontakt, że w końcu ma mi co przywieźć. Nieszczęśliwe człowiek do rozrzucenia ziemi po działce, przestał odbierać telefon. Jak nie urok, to sr... :/ Jak się normalnie dogadasz z kierowcą, to rozciągnie ci ziemie podczas wysypywania. Dobry potrafi taka naczepę łanie rozciagnąć, że praktycznie roboty jest 10 razy mniej niż leżąca ziemia na jednej kupie. Chyba, że nie masz już wjazdu na działkę ... Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madopro 13.04.2016 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Wpierw muszę wyrównać teren pod czarnoziem.Obecnie mam na środku działki wybrzuszenie rodzimego gruntu, powyżej docelowej rzędnej terenu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuciar 15.04.2016 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 WitamJa z kolejii szukam dobrej firmy od układania kostki granitowej? Monecie kogoś polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 18.04.2016 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Ja po prosbie...muszę zrobić remont w domu..szukam fachowców od glazury...no wiecie takich co uzywają mózgu w pracy... Macie godnych polecenia fachowców??? ja mogę polecić p. Stacha 605926256. Co do ceny, to adekwatna do jakości, czyli nie są najtańsi. Mi kładli klinkier na taras i jest bardzo dobrze - zero wykwitów, równiutko, po zimie nic nie pęka. Dużo robią u Niemców, więc czasowo też mogą nie pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 18.04.2016 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2016 Elektryka szukam, ale takiego co używa nie tylko kombinerek i śrubokręta. Mój już lata temu zmienił teren działania na odległy i do tej pory nie potrzebowałem innego. Teraz drugi etap budowy mnie czeka... Kto obecnie jest na topie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysterniarz 21.04.2016 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 witam. Możecie polecić jakąś sprawdzoną firmę co wykonuje tarasy z deski kompozytowej? Chciałbym wpierw wycenić projekt i porównać z bangkirai. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuciar 21.04.2016 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 u mnie beda fachowcy z patioexotic ale dopiero po 13 maja .......wycene juz mam ,ale robie z deski modrzewiowej 128x28 ,kompozyt powala cena....za m2 polozenia pomalowania itp 80zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuciar 21.04.2016 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Witam Ja z kolejii szukam dobrej firmy od układania kostki granitowej? Monecie kogoś polecić ? No nie mowcie ze nikt nie robill u Was podjazdow??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 21.04.2016 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 No ja robiłem ale z 5 lat temu Pamiętam tylko że firma z Miodowej była (Damian Budkiewicz). Ale ich strona nie dziala wiec nie wiem ..... Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuciar 22.04.2016 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 No ja robiłem ale z 5 lat temu Pamiętam tylko że firma z Miodowej była (Damian Budkiewicz). Ale ich strona nie dziala wiec nie wiem ..... Fantom OK , a tak przy okazji czy cos sie dzieje w sprawie listy wykonawcow?? jakies nowe aktualizacje , bo moja jest chyba sprzed kilku lat chyba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 23.04.2016 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 Lista umarła od kiedy została publicznie udostępniona. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 23.04.2016 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2016 OK , a tak przy okazji czy cos sie dzieje w sprawie listy wykonawcow?? jakies nowe aktualizacje , bo moja jest chyba sprzed kilku lat chyba ... Pozostają serwisy typu Opineo, wystarczy dodać firmę i napisać opinię. Ja tak robię. Brak anonimowości więc opinie są miarodajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 25.04.2016 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Ja też robiłem podjazd jakieś 7 lat temu. Ale i tak bym nie polecił fachowca bo choć go wtedy chwaliłem to po latach niestety... brak tłucznia jedynie podsypka z piachu - zagęszczana co prawda - i są zapadnięcia od postojów aut. I to tylko osobowych. Kiedyś to trzeba będzie przełożyć, ale na razie tylko mam dwie kałuże po deszczu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysterniarz 25.04.2016 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 u mnie beda fachowcy z patioexotic ale dopiero po 13 maja .......wycene juz mam ,ale robie z deski modrzewiowej 128x28 ,kompozyt powala cena....za m2 polozenia pomalowania itp 80zl. Z nimi też jestem ustawiony na wycenę tylko cisza jeżeli chodzi o opinie klientów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts