Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

Witam Wszystkich!

Widze ze ilość osób dyskutujacych w tej grupie zmalała, jednak liczę na to iż uda mi się włączyć do dyskusji.

Planujemy rozpocząć budowę pod Szczecinem, i zaczęło się od kłopotów z wykonawcą SSO, który wycofał nam się w dniu podpisania umowy, wydawało sie to nie realne a jednak.

Czy możecie polecic jakies ekipy od SSO, SSZ??

pozdrawiam

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

To prawda... nasza grupa zamiera...

Kto się wybudował już tu nie zagląda a ten kto się przyłączy to nic nie otrzyma - bo od kogo ?

Drzewiej inaczej bywało...

Swojego ci nie polecę bo to było dawno i nieprawda :)

Może ktoś się odezwie... z tych znanych i polecanych to przypomina mi się tylko Sergiej..

Mogę polecić moją ekipę do SSO. Sprawdzili się świetnie. Bardzo dokładni i uczciwi. Zatrudniam ich teraz do dalszych prac typu deszczówka, izolacja pozioma. Pan Dariusz Kozak. tel. 602 612 434 - właściciel. Działa z synem i dwoma pomocnikami. Można wspomnieć, że od Daniela.

O ile wiem niebawem będą wolni i będą mogli podjąć kolejną budowę.

Witam Wszystkich!

Widze ze ilość osób dyskutujacych w tej grupie zmalała, jednak liczę na to iż uda mi się włączyć do dyskusji.

Planujemy rozpocząć budowę pod Szczecinem, i zaczęło się od kłopotów z wykonawcą SSO, który wycofał nam się w dniu podpisania umowy, wydawało sie to nie realne a jednak.

Czy możecie polecic jakies ekipy od SSO, SSZ??

pozdrawiam

U moich sąsiadów budował Siergiej stan surowy otwarty - widziałam dobrze budowali i sasiad zadowolony. Natomiast wykończeniówka firma z którą on współpracuje to porażka totalna

To prawda... nasza grupa zamiera...

Kto się wybudował już tu nie zagląda a ten kto się przyłączy to nic nie otrzyma - bo od kogo ?

Drzewiej inaczej bywało...

Swojego ci nie polecę bo to było dawno i nieprawda :)

Może ktoś się odezwie... z tych znanych i polecanych to przypomina mi się tylko Sergiej..

Dzień dobry wszystkim, co nie zamarli i dalej tu zaglądają :) Pewnie i my, gdy już domy nasze staną przestaniemy tu zaglądać, jednak teraz jest wyraźny sygnał, że wspólnie potrzebujemy wsparcia i reaktywacji Grupy Szczecińskiej :)

Miałam ten sam problem z wykonawcą SSO, który nie mógł się do końca zdecydować właściwie ile ma nasze SSO w jego wykonaniu kosztować. Po kolejnej podwyżce pt. "BO TAK MI TO WYCHODZI" zabraliśmy projekt i... siedliśmy na działce bezradnie z pytaniem: "i do cholery jasnej co dalej?" Ja przecież już kwiatki prawie ustawiałam na parapetach. Wykonawca dzwonił, projekt odzyskać chciał i budowę rozpoczynać, klepiąc się w pierś, że w sumie to on się nieco finansowo pomylił. Przeszedł nam jednak zapał do współpracy z szaleńcem... ;)

Obecnie prowadzimy rozmowy z kilkoma firmami i jeśli jakąś wybierzemy, napiszę i zaglądać będę szukając cennych rad i możliwości wymiany doświadczeń.

do Teska

'' u mnie w Koscinie jest pare całkiem dobrych ekip widze jak buduja.Nie wiem jak cenowo itp Mam dobrego elektryka, faceta od posadzek i wariata od tynków,też dobrego od instalacji''

Byłbym bardzo wdzięczny za namiary na w/w fachowców.

Właśnie ruszyłem z budowa SSO.Jeszcze daleko do konca, ale juz powoli trzeba sie rozgladac za ekipa na dalsze etapy.

Z góry wielkie dzięki za każda pomoc :).

Witam, mam do oddania w dobrej cenie drzwi techniczne porta 90 , prawej. Kolor jasno szary. niestety pomyłka w wymiarowaniu. Drzwi nowe nie otwarte. Czas oczekiwania na takie drzwi to około 4 tygodni. U mnie od reki i taniej.

Kupie czarnoziem , z dowozem w okolice szosy polskiej, osiedle bukowo.

• 2 weeks później...