szuby 10.08.2016 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Witam Wszystkich! Widze ze ilość osób dyskutujacych w tej grupie zmalała, jednak liczę na to iż uda mi się włączyć do dyskusji. Planujemy rozpocząć budowę pod Szczecinem, i zaczęło się od kłopotów z wykonawcą SSO, który wycofał nam się w dniu podpisania umowy, wydawało sie to nie realne a jednak. Czy możecie polecic jakies ekipy od SSO, SSZ?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 10.08.2016 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 To prawda... nasza grupa zamiera... Kto się wybudował już tu nie zagląda a ten kto się przyłączy to nic nie otrzyma - bo od kogo ? Drzewiej inaczej bywało... Swojego ci nie polecę bo to było dawno i nieprawda Może ktoś się odezwie... z tych znanych i polecanych to przypomina mi się tylko Sergiej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boncalski 10.08.2016 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Mogę polecić moją ekipę do SSO. Sprawdzili się świetnie. Bardzo dokładni i uczciwi. Zatrudniam ich teraz do dalszych prac typu deszczówka, izolacja pozioma. Pan Dariusz Kozak. tel. 602 612 434 - właściciel. Działa z synem i dwoma pomocnikami. Można wspomnieć, że od Daniela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boncalski 10.08.2016 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Mogę polecić moją ekipę do SSO. Sprawdzili się świetnie. Bardzo dokładni i uczciwi. Zatrudniam ich teraz do dalszych prac typu deszczówka, izolacja pozioma. Pan Dariusz Kozak. tel. 602 612 434 - właściciel. Działa z synem i dwoma pomocnikami. Można wspomnieć, że od Daniela. O ile wiem niebawem będą wolni i będą mogli podjąć kolejną budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabat 11.08.2016 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Co do budowy Sergiej, Pieronek i Jaworski. U mnie robił Jaworski i generalnie jestem zadowolony Ja szukam kogoś kto mi wieszaki kotwowe zamontuje na krokwiach pod przyszłe regipsy przed pianowaniem poddasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 12.08.2016 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 uff... hej od kiedy to trzeba dołączać sie do grupy? wreszcie rozgryzlam dlaczego tu nie mogłam nic pisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macek17 16.08.2016 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2016 Jesli chodzi o SSO to u mnie robi p. Andrzej Zabicki (z polecenia).Jak narazie o.k - zobaczymy na dalszych etapach budowy.Poza tym slyszalem pozytywne opinie o firmie Siergiej i Pieronek (ale chyba mniej konkurencyjni cenowo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.08.2016 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Witam Wszystkich! Widze ze ilość osób dyskutujacych w tej grupie zmalała, jednak liczę na to iż uda mi się włączyć do dyskusji. Planujemy rozpocząć budowę pod Szczecinem, i zaczęło się od kłopotów z wykonawcą SSO, który wycofał nam się w dniu podpisania umowy, wydawało sie to nie realne a jednak. Czy możecie polecic jakies ekipy od SSO, SSZ?? pozdrawiam U moich sąsiadów budował Siergiej stan surowy otwarty - widziałam dobrze budowali i sasiad zadowolony. Natomiast wykończeniówka firma z którą on współpracuje to porażka totalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 19.08.2016 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 To prawda... nasza grupa zamiera... Kto się wybudował już tu nie zagląda a ten kto się przyłączy to nic nie otrzyma - bo od kogo ? Drzewiej inaczej bywało... Swojego ci nie polecę bo to było dawno i nieprawda Może ktoś się odezwie... z tych znanych i polecanych to przypomina mi się tylko Sergiej.. Dzień dobry wszystkim, co nie zamarli i dalej tu zaglądają Pewnie i my, gdy już domy nasze staną przestaniemy tu zaglądać, jednak teraz jest wyraźny sygnał, że wspólnie potrzebujemy wsparcia i reaktywacji Grupy Szczecińskiej Miałam ten sam problem z wykonawcą SSO, który nie mógł się do końca zdecydować właściwie ile ma nasze SSO w jego wykonaniu kosztować. Po kolejnej podwyżce pt. "BO TAK MI TO WYCHODZI" zabraliśmy projekt i... siedliśmy na działce bezradnie z pytaniem: "i do cholery jasnej co dalej?" Ja przecież już kwiatki prawie ustawiałam na parapetach. Wykonawca dzwonił, projekt odzyskać chciał i budowę rozpoczynać, klepiąc się w pierś, że w sumie to on się nieco finansowo pomylił. Przeszedł nam jednak zapał do współpracy z szaleńcem... Obecnie prowadzimy rozmowy z kilkoma firmami i jeśli jakąś wybierzemy, napiszę i zaglądać będę szukając cennych rad i możliwości wymiany doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 19.08.2016 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 Na wszelki wypadek jeszcze napiszę i zadzwonię do wykonawców przez Was polecanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 19.08.2016 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2016 A może ktoś mógłby polecić rzetelnego kierownika budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.08.2016 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 dome u mnie w Koscinie jest pare całkiem dobrych ekip widze jak buduja.Nie wiem jak cenowo itp Mam dobrego elektryka, faceta od posadzek i wariata od tynków,też dobrego od instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boncalski 24.08.2016 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Witam, szukam dobrej ekipy od elewacji, podbitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macek17 24.08.2016 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 do Teska '' u mnie w Koscinie jest pare całkiem dobrych ekip widze jak buduja.Nie wiem jak cenowo itp Mam dobrego elektryka, faceta od posadzek i wariata od tynków,też dobrego od instalacji'' Byłbym bardzo wdzięczny za namiary na w/w fachowców. Właśnie ruszyłem z budowa SSO.Jeszcze daleko do konca, ale juz powoli trzeba sie rozgladac za ekipa na dalsze etapy. Z góry wielkie dzięki za każda pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macek17 24.08.2016 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 A może ktoś mógłby polecić rzetelnego kierownika budowy? do dome Witaj na forum. Jakis progres z ekipa do SSO i kierownikiem budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miodokwiaty 01.09.2016 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Witam, mam do oddania w dobrej cenie drzwi techniczne porta 90 , prawej. Kolor jasno szary. niestety pomyłka w wymiarowaniu. Drzwi nowe nie otwarte. Czas oczekiwania na takie drzwi to około 4 tygodni. U mnie od reki i taniej. Kupie czarnoziem , z dowozem w okolice szosy polskiej, osiedle bukowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 03.09.2016 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2016 Witam, szukam dobrej ekipy od elewacji, podbitki http://www.domian-bud.pl/kontakt.html Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andy126 14.09.2016 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Chciałam przestrzec przed fachowcem glazurnikiem....polecanym na liscie - nie dość ze ma muchy w nosie, zupełnie olewa klienta to jeszcze ma lepkie ręce... Teska możesz powiedzieć kto to taki bo zamówiłem fachowca z listy i jest jeszcze czas by zrezygnować ,z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabat 14.09.2016 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Wbrew pozorom zima się zbliża mam do oddania kozę z bricomana z 7 cegłami szmotowymi za 50zł + worek węgla. na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boncalski 20.09.2016 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Witam, czy robił komuś elewację Pan Zdzisław Korczakowski ? Druga sprawa to czy ma ktoś elewację w systemie Wagner ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts