kju 26.09.2016 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 CześćJeśli ktoś jeszcze zagląda na grupę i może pomóc to poproszę o namiary na ekipę od elewacji (puc, płytki klinkierowe), może ktoś ostatnio robił i może polecić, dokładną fachową i przede wszystkim myślącą. Miałem ekipę kiedyś polecaną na forum a teraz okazało się że straszni partacze no i musieli grzecznie opuścić plac budowy. Szef ten sam ale pracownicy juz inni niestety. Z góry dzięki.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 26.09.2016 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 No ja polecę tą samą co zwykle http://www.domian-bud.pl/kontakt.html Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 04.10.2016 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 ratunku, nikt nie chce pomoc. już od lipca co chwila ktoś od instalacji obiecuje że pomoze jak tylko odwiedzi budowę, miesiac jedzie na te moja budowę, po czym bierze papiery i znika na zawsze... Potrzebuję kompetentną osobę która dobierze i zainstaluje kociol gazowy i pompę i podłączy ze sterownikami panele grzewcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabat 04.10.2016 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 ratunku, nikt nie chce pomoc. już od lipca co chwila ktoś od instalacji obiecuje że pomoze jak tylko odwiedzi budowę, miesiac jedzie na te moja budowę, po czym bierze papiery i znika na zawsze... Potrzebuję kompetentną osobę która dobierze i zainstaluje kociol gazowy i pompę i podłączy ze sterownikami panele grzewcze... Spróbuj Tomasz Sulej, http://www.cieplydom.szczecin.pl/ , tylko zawalony robotą jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 04.10.2016 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 04.10.2016 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 i jeszcze rozpaczliwie szukam profili elewacyjnych, sztukaterie. Może gdzieś w któryms markecie budowlanym są od ręki? styropianowe powlekane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 04.10.2016 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 w zamian informuję, że jeśli ktoś musi wybrać kolor tynku to stoi u mnie walizka wzorów tynku Foveotech (Śnieżka), plac grunwaldzki Szczecin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boncalski 05.10.2016 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 ratunku, nikt nie chce pomoc. już od lipca co chwila ktoś od instalacji obiecuje że pomoze jak tylko odwiedzi budowę, miesiac jedzie na te moja budowę, po czym bierze papiery i znika na zawsze... Potrzebuję kompetentną osobę która dobierze i zainstaluje kociol gazowy i pompę i podłączy ze sterownikami panele grzewcze... witam, z czystym sumieniem mogę polecić jeden z najjaśniejszych punktów mojego placu boju ACE SYSTEM - Jacek Skórski. W zasadzie pracuje sam (a nie prezes z podwykonawcami). Świetny fachowiec i osoba z którą aż chce się współpracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 07.10.2016 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 dzięki. zaraz zamejluję jeszcze szukam znow wykonawcy schodów betonowych. bo znow po miesiacu czekania na dogadanego fachowca, nikt nie odbiera telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macek17 07.10.2016 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2016 Witam, Do tych co już zbudowali lub są w trakcie - gdzie zamawialiście (w jakiej firmie w Szczecinie) instalacje CO (gaz), wodno kanalizacyjne. Czy firma wykonawcza robi projekt instalacji w cenie??? Przymierzam się właśnie do wyboru instalacji.Będę bardzo wdzięczny za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.10.2016 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2016 ratunku, nikt nie chce pomoc. już od lipca co chwila ktoś od instalacji obiecuje że pomoze jak tylko odwiedzi budowę, miesiac jedzie na te moja budowę, po czym bierze papiery i znika na zawsze... Potrzebuję kompetentną osobę która dobierze i zainstaluje kociol gazowy i pompę i podłączy ze sterownikami panele grzewcze... a ten co polecałam też tak zrobił???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 10.10.2016 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Witam, Do tych co już zbudowali lub są w trakcie - gdzie zamawialiście (w jakiej firmie w Szczecinie) instalacje CO (gaz), wodno kanalizacyjne. Czy firma wykonawcza robi projekt instalacji w cenie??? Przymierzam się właśnie do wyboru instalacji. Będę bardzo wdzięczny za wszelkie informacje. Ja robiłem w firmie VERSO z Mierzyna. Dużo robią, mają doświadczenie. Tylko muszę zastrzec, że ja robiłem kilka lat temu - ale ciągle istnieją, ostatnio widziałem ich na Targach rolnych w Barzkowicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macek17 10.10.2016 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Dzieki q-bis za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 17.10.2016 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2016 a ten co polecałam też tak zrobił???? dzięki za przypomnienie, nawet nadal mam notatke z danymi od ciebie. Zadzwoniłam, ale on jest za granicą. Dzwonilam wczesniej nie do tych co trzeba. Nie jestem jasnowidzem ((( Ale nadal nie jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabat 17.10.2016 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2016 Ma ktoś może kontakt do jakiegoś fachury który porządnie postawił komin systemowy Brata Turbo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olga03 18.10.2016 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2016 Jesli chodzi o SSO to u mnie robi p. Andrzej Zabicki (z polecenia). Jak narazie o.k - zobaczymy na dalszych etapach budowy. Poza tym slyszalem pozytywne opinie o firmie Siergiej i Pieronek (ale chyba mniej konkurencyjni cenowo). A mógłbyś podac jakieś namiary na Żabickiego - w necie jest kilku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 19.10.2016 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2016 WitamPilnie potrzebuję blacharza, który wykona obróbki na ściankach attyki nad garażem.Podzielę się za to namiarem na b. solidnego dekarza. Sprawnie i estetycznie wykonał stropodach nad garażem, wykona na pewno solidnie i trwale tzw. "dach odwrócony" ( Ostatnio często w projektach występuje a kłopotliwy jest)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 19.10.2016 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Z innej beczki oddam ziemię ( humus ) z budowy w Kościnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 19.10.2016 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2016 ratunku, nikt nie chce pomoc. już od lipca co chwila ktoś od instalacji obiecuje że pomoze jak tylko odwiedzi budowę, miesiac jedzie na te moja budowę, po czym bierze papiery i znika na zawsze... Potrzebuję kompetentną osobę która dobierze i zainstaluje kociol gazowy i pompę i podłączy ze sterownikami panele grzewcze... Marek Bergiel - robi wszystkie instalacje 506869812 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasieńka i Piotr 19.10.2016 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2016 Z innej beczki oddam ziemię ( humus ) z budowy w Kościnie. Nie oddawaj, będziesz później kupował do zagospodarowaniu terenu. Miałem swój humus i jeszcze dokupiłem 4 wywrotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts