dome 03.04.2017 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 ooo, zazdroszczę kontenera... Ja bardzo niemiłe wrażenie zrobiłam na Wykonawcy, gdy zobaczyłam, że nasz malutki kosz na śmieci jest pusty, (na budowie śmieci milion) a właśnie podjeżdża cotygodniowy wywoz śmieci.... Rzecz jasna okazało się że już kilka razy panowie wywozili powietrze z naszego kosza. To nie wykonawcy wina oczywiście, bo nikt mu nie zdążyl powiedzieć, że śmieci wyrzuca się do kosza... tego się już nawet nie chce opowiadac... na budowie trzeba być cały czas... Zgadzam się z Tobą. Ja napisałam instrukcję użytkowania kosza na śmieci na... codzienne odpady K O N S UM P C Y J N E. Ciekawe, czy będą je wrzucać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 04.04.2017 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Witam: Potrzebuję: wykonawcy do ocieplenia poddasza, wszystkie warstwy solidny i rozsądny cenowo. Mogę Polecić dekarza - dachy płaskie, dach nad garażem, tarasy Mogę też polecić kogoś do obróbek blacharskich , chętni niech napiszą. Podbijam post, nadal poszukuję fachowca od poddaszy ( wełna regips) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.04.2017 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Podbijam post, nadal poszukuję fachowca od poddaszy ( wełna regips) Pozdrawiam ja mam.....wariat jest....cenowo oki, jak robi to bardzo dobrze,ale niesłowny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 09.04.2017 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 a drewniane barierki balkonów, balustrady to kto robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 09.04.2017 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Szukam informacji od Inwestorów stawiających z Porotherm Dryfix. Właśnie z nim zaczynamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.04.2017 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Absolutnie omijajecie firmę KROM Pana Romana K robią kostkę brukową i jakieś ocieplenia piankowe poddaszy.......porażka, mieli u mnie zrobić w tydzień od dziś mieli inna większą robotę to jak pojechałam panowie się spakowali i bye..... Przez 6 dni ułożyli 27 m kostki....trójka pseudo brukarzy była...faceci są z tzw łapanki.... SZukam brukarzy do skończenia tego wszystkiego...POMOCY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.04.2017 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Teska Polece ekipę Jarka ze Stargardu, chłopaki na razie mi zrobili podjazd w listopadzie i czekam na kostkę z Pozbruku bo zabrakło 15m a fabryka stoi :/ Jak chcesz zobaczyć ich pracę to zapraszam do mnie telefon do Jarka 505250851 Powołaj się na Heńka z Darniowej Zadzwoniłam,dzięki. Ma Pan Jarek wieczorem oddzwonić....ale cieżko mają pracy sporo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 10.04.2017 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Absolutnie omijajecie firmę KROM Pana Romana K robią kostkę brukową i jakieś ocieplenia piankowe poddaszy.......porażka, mieli u mnie zrobić w tydzień od dziś mieli inna większą robotę to jak pojechałam panowie się spakowali i bye..... Przez 6 dni ułożyli 27 m kostki....trójka pseudo brukarzy była...faceci są z tzw łapanki.... SZukam brukarzy do skończenia tego wszystkiego...POMOCY! |U mnie robili kiedyś goście z Miodowej : 882-559-940 Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.04.2017 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Gdzie kupujecie piasek ? muszę zamówić 6 ton...a wszędzie wozą od 25 ton.... Śnieg pada...porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 11.04.2017 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Gdzie kupujecie piasek ? muszę zamówić 6 ton...a wszędzie wozą od 25 ton.... Śnieg pada...porażka Kilka razy brałem małe ilości tu http://radaczewski.prv.pl/ Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2017 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Teraz coś pozytywnego.... POLECAM fachowców....porządne chłopaki nawet bardzo i dobrze robią... Niwelują tereny,Układają kostkę granitową i betonową....Instalacje też robią... Narazie....przedobrzyłam......czy ktos już sie z tymi Panami może umóił????? tzn z Danielem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 12.04.2017 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 hejniektórzy z was pewnie mają budowy domów w okolicy obwodnicy zachodniej Szczecina, planowanej. to te osoby informuję, że wydana została w piątek decyzja srodowiskowa dla tego obwodnicy i jest 14 dni na skargi. Byłam dziś na spotkaniu gdzie było kilku poszkodowanych przez najnowsze pomysły tej decyzji. Ona jest inna niż ustalenia parę lat temu robione. i jednemu panu droga centralnie jedzie przez środek domu, pan uzyskał pozwolenie na budowę rok temu. okolice Bartoszewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 12.04.2017 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Jejciu. A ja właśnie na tą drogę czekam od wielu lat i jeszcze dziesiąt przed nami aby w końcu powstała.I wkurzają mnie włąsnie takie protesty kilku osób, przez które nie powstaje coś co będą używały miliony (i na pewno oni sami też).Ja rozumiem, że nie wolno tak zupełnie człowieka wyrolować, ale jak dadzą kasę na CO NAJMNIEJ tak samo dobrą lokalizację (patrząc od strony wywłaszczanego) to nie ma co marudzić. A tak przy okazji, bądźmy realistami. Ta droga nigdy nie powstanie właśnie przez tego typu "skargi" Bo jak był okazja aby ją budować, to jakieś Górnośląskie Towarzystwo Ekologiczne (!) ją zablokowało, wtedy gdy była szansa na unijną kasę. Teraz już tej szansy nie będzie, a państwo nigdy jej tyle od nas z kieszeni nie wyciągnie aby tą drogę sfinansować. A przecież te płazy nie zniknęły - nadal są i nadal droga ma być w tym samym miejscu praktycznie. Więc te protesty to bzdura, aby podnosić ego "ekologów". A powinny być po porstu wprowadzane jakieś zmainy do projektu (tunele dla zwierząt itp) któe nie blokują inwestycji. Fantomps. Tu temat od 2004 roku chyba i zawsze świeże dane: http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=467101A sam projek tobwodnicy to chyba z lat 80-tych jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 13.04.2017 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 zgadzam sie z Tobą. Przyznam, że Pan od rozjechanego drogą domu to mnie trochę rozbawił. Pytałam go, czy dom będzie stał na kurzej łapce, może zmieści sie wtedy między pasem lewym a prawym. Inny pan naiwnie chciał przepustu bo on nie chce naokoło jechać z lewej połówki pola na prawą. droga mu idzie środkiem. i jeszcze chciałby jednak posprzedawać ludziom pod domki pole tuż przy drodze... pamiętam, gdy sama poszukiwałam ziemi i natychmiast rezygnowałam gdy dowiadywałam się o obwodnicy na tej ziemi. nie kusiła mnie niska cena, nie mydliłam sobie oczu nadzieją, że nigdy nie powstanie. sam strach wystarczy... ale szansa jest. bo jak patrzyłam na szanse dotacji do gospodarstw rolnych, to ich nie ma, bo bieząca sześciolatka to dotacje tylko pod drogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 14.04.2017 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Kwestia planowania ZOSki jest znana od lat. Jak w 2006 roku rozglądałem się za działką to odrzuciłem fajną w Sławoszewie bo nie chciałem, żeby mi na emeryturze obok mojej "ostoi" zamiast brzóz szumiały auta...To czy ona powstanie i kiedy to osobny temat. Plany są i administracyjnie sprawa posuwa się w kierunku budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 14.04.2017 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Dokładnie. Jak kupowałem działkę w Dobrej też sprawdzałem dokładny przebieg aby wiedzieć czy mnie ta działka interesuje.A jak ktoś kupuje bez orientowania się, to niech się nie dziwi rok później, że droga mu leci. Przecież tego typu budowy dróg to są naprawdę na wiele lat rozpisane. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 14.04.2017 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 i, jak się okazuje, nie ma co przywiązywać wagi do odległości planowanego domu do planowanej drogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mecjen 18.04.2017 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Witam Czy możecie polecić Pracownię Architektoniczną, która bez problemu dokona adaptacji gotowego projektu lub wykona projekt indywidualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
semiramida 19.04.2017 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Lucyna Wierzbicka tel 730 603 800, wszystko robią jak klient zechce, nawet najdrobniejsze tematy, a ja im to podpisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabat 21.04.2017 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 Witam Czy możecie polecić Pracownię Architektoniczną, która bez problemu dokona adaptacji gotowego projektu lub wykona projekt indywidualny. Natalia Poniewiera 888837811 Bardzo zgrabnie i szybko adoptowała nam projekt z muratora. Dalej szukam ekipy do podbitki , w/w niestety dopiero na zimę bo robia ocieplenia. Następny miał przyjechać i umowić się na montaz i nie odbiera tel :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts