boncalski 12.08.2017 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Potrzebuję namiar na sprawdzoną ekipę od ocieplenia elewacji. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Macek17 16.08.2017 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2017 Dzięki serdeczne za namiary . Potrzebuje jeszcze kogoś do kompleksowego wykończenia wnętrz, włącznie z dociepleniem wełną poddasza użytkowego / nieużytkowego. Szukam solidnych i przystępnych cenowo fachowców z polecenia do domku o powierzchni użytkowej > 200m2. Prace mogą rozpocząć się po Nowym Roku, wiec nie ma pospiechu. Jeśli ma ktoś namiary na kogoś sprawdzonego to byłbym bardzo wdzięczny. pozdrawiam grupowiczów Witam. U mnie tynki i ocieplenie poddasza wraz z regipsami robiła firma pana Żelazki " Solidni Górale". Jakość prac oceniam na 4+ ( ekipa montująca drzwi była zaskoczona jakością ścian). Telefonu nie mogę podać bo zostawiłem w kraju ale łatwo jest go znaleźć w internecie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domwmiodokwiqtach 21.08.2017 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2017 drzwi porta 90 cm, nowe oddam . Pomylilismy wymiar przy budowie, i teraz nowe drzwi sie kurza i zawadzaja w garazudrzwi gospodarcze, szare jasne. takie jak na tym zdjeciuhttp://www.oknolux.com.pl/pliki/drzwi-techniczne-porta_63f42.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 21.08.2017 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2017 drzwi porta 90 cm, nowe oddam . Pomylilismy wymiar przy budowie, i teraz nowe drzwi sie kurza i zawadzaja w garazu drzwi gospodarcze, szare jasne. takie jak na tym zdjeciu http://www.oknolux.com.pl/pliki/drzwi-techniczne-porta_63f42.jpg Jeśli to prawda... biorę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 22.08.2017 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2017 Szukam kogoś kto zrobi mi oporowy mur betonowy. Możecie kogoś polecić? Podłączam się do poszukiwań i pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aztea 24.08.2017 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 My jesteśmy po adaptacji projektu, jak by ktoś potrzebował projektanta w naprawdę dobrej cenie mogę śmiało polecić, mogę tez przestrzec przed jednym, który przez 1,5 praktycznie nic nie zrobił a wiele obiecywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 24.08.2017 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2017 drzwi porta 90 cm, nowe oddam . Pomylilismy wymiar przy budowie, i teraz nowe drzwi sie kurza i zawadzaja w garazu I CUDA SIĘ ZDARZAJĄ I MIKOŁAJ W SIERPNIU Mamy drzwiiiii huraaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domwmiodokwiqtach 25.08.2017 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2017 rowniez poszukuje ekipy do lanych murow oporowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 28.08.2017 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Mój nowy sąsiad musiał podnieść teren i zbudował murek oporowy. Robiło go dwóch wykonawców - nie był zadowolony z pierwszego i murek kończył drugi. Pierwsze co zrobił to stwierdził, że jak nie chce aby murek poleciał na stronę jego sąsiada [czyli moją ] to trzeba go wzmocnić - dołożył takie zazbrojone - nie wiem jak to się nazywa - strzemiona, odciągi, podpory - które połączył z murem i zalał betonem od swojej strony. On jest wyżej a ja niżej i te jakby "łapy" trzymają ten murek pod ziemią na jego posesji. Zdobyłem dla was numer telefonu - Grzegorz 517712282. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 28.08.2017 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Mój nowy sąsiad musiał podnieść teren i zbudował murek oporowy. Robiło go dwóch wykonawców - nie był zadowolony z pierwszego i murek kończył drugi. Pierwsze co zrobił to stwierdził, że jak nie chce aby murek poleciał na stronę jego sąsiada [czyli moją ] to trzeba go wzmocnić - dołożył takie zazbrojone - nie wiem jak to się nazywa - strzemiona, odciągi, podpory - które połączył z murem i zalał betonem od swojej strony. On jest wyżej a ja niżej i te jakby "łapy" trzymają ten murek pod ziemią na jego posesji. Zdobyłem dla was numer telefonu - Grzegorz 517712282. Dziękuję Już tam dzwonię. My mamy ogrom murka, murzyska oporowego do wykonania Całą wielką skarpę musimy zabezpieczyć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 30.08.2017 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 Drodzy, ma ktoś namiary na wykonawcę rekuperacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 31.08.2017 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Ja pisałem już kilka razy na ten temat: mur oporowy zrobiłem sam. Wykop koparką, ustawienie bloczków, wstawienie zbrojenia, zalanie betonem (grucha z pompą). Nie ma tu raczej żadnej filozofii. Wszytko zgodnie ze zgłoszeniem budowlanym (pamiętajcie, że mur oporowy wymaga pozwolenia). Wysokość w najwyższym miejscu to chyba 7 bloczków x 25 cm. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 31.08.2017 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Ja pisałem już kilka razy na ten temat: mur oporowy zrobiłem sam. Wykop koparką, ustawienie bloczków, wstawienie zbrojenia, zalanie betonem (grucha z pompą). Nie ma tu raczej żadnej filozofii. Wszytko zgodnie ze zgłoszeniem budowlanym (pamiętajcie, że mur oporowy wymaga pozwolenia). Wysokość w najwyższym miejscu to chyba 7 bloczków x 25 cm. Fantom Za cholerę jasną nie zrobię sama Czy dobrze pamiętam, że pewnego czasu zajmowałaś się rekuperacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 31.08.2017 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Nie. Poi prostu mam Tylko sterowanie do niej zrobiłem sam (komputerowo, za kilka złotych na krzyż). Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 31.08.2017 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Nie. Poi prostu mam Tylko sterowanie do niej zrobiłem sam (komputerowo, za kilka złotych na krzyż). Fantom To ty przezdolny jesteś Ja moze też kiedyś, po TEJ budowie i murek postawię i rekuperację złożę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzpaszk 31.08.2017 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Witam, czy ktoś pracował z panem Piotrem Malickim - kierownikiem budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dome 31.08.2017 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2017 Witam, czy ktoś pracował z panem Piotrem Malickim - kierownikiem budowy? Ja nie. Pracuję natomiast z Panem Edgarem Mierzwą i jestm zadowolona. Wykonawca trochę mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 04.09.2017 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2017 Witam, czy ktoś pracował z panem Piotrem Malickim - kierownikiem budowy? Jeśli ten Malicki to taki XXXL to się pilnuj. Dom niedaleko mnie zbudował ale wiem, że były problemy. Już nie pamiętam o co szło bo to było kilka lat temu ale utkwiła mi postać w negatywnym świetle. Tylko, że on nie był kierownikiem budowy a szefem firmy budowlanej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domwmiodokwiqtach 11.09.2017 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2017 u mnie wentylacje wykonywała firma ecologic z wałcza. Wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.09.2017 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2017 kochani...szukam ekipy do tynku zewnetrznego....i znowu faceta od kostki brukowej ( granit) oni chyba są na wymarciu.... mam do sprzedania mieszkanie 97 m2 4 pokoje w kamienicy przy Parku Kasprowicza- obok Pomika Czynu Polaków...stan do zamieszkania, ogrzewanie gazowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts