Nasz Domek 13.09.2017 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2017 Szanowni, macie godnego polecenia dekarza? Mój sfiksował. Miał wejść na budowę za dwa tygodnie i... przestał odbierać telefon. Makabra jakaś Dobrzy dekarze pewnie teraz mają pełne ręce roboty... Chociaż może zdarzy się jakiś cud i uda się znaleźć kogoś od dachu? Pomóżcie, jeśli tylko możecie. dekarza mogę polecić z czystym sumieniem. Sumienny i dokładny , zrobi trudne dachy w tym tzw "odwrócony" a tu potrzeba fachowca p. Paweł 664901867 potrzebuję instalatora,sprawdzonego, który zrobi wod-kan, grzewcze instalacje w domku ( podłogówka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 13.09.2017 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2017 zna ktoś godną zaufania osobę do obrobek blacharskich? mogę polecić swojego wykonawcę, też wziętego z polecenia p. Lewandowski 502 238 402 a ja poszukuję instalatora , wod-kan , podłogówka do domku - sprawdzonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 14.09.2017 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2017 Hey organizuję festyn w ramach budżetu obywatelskiego w Dobrej. Zapraszam wszystkich chętnych:stereo: https://naforum.zapodaj.net/3c0fad939f93.jpg.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 14.09.2017 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2017 Właśnie to samo chciałem zrobić na swojej ulicy, ale jakoś się nie wyrobiłem ze złożeniem papierów.Zastanawiałem się, na jakim terenie będzie taka impreza - czy gmina np wypcha nas na stadion czy jak. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 14.09.2017 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2017 To zależy jak napiszesz we wniosku. To jest festyn z BO z ubiegłego roku a realizacja w tym. Przez sito i głosowanie przeszły obydwa moje wnioski - inwestycyjny [budowa parkingu dla rowerów w Dobrej - nie udało się znaleźć wykonawcy ! - będą robić w przyszłym roku ] i nieinwestycyjny właśnie festyn. Ja organizuję wszystko sam z sąsiadami i robimy tam gdzie wskazaliśmy - na naszej ulicy. Ulica JEST GMINY. Zawsze była bo ma MPZP. Ale na kilka festynów na które ludzie zagłosowali w sołectwach to gmina ogłosiła przetarg na organizację i w końcu robił to GCKiB z Dobrej. Dla mnie to słabe jest... najpierw zgłaszają projekt a potem Gmina im wszystko organizuje.... Ale w zasadach BO jest, że projekty muszą być na działkach gminnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 14.09.2017 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2017 No właśnie - tego się bałem. A nasza droga jest prywatna Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 14.09.2017 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2017 Dokładnie jest o tym poniżej https://dobraszczecinska.budzet-obywatelski.org/wszystko-o-budzecie/zasady-ogolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 15.09.2017 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2017 Podbijam swoje poszukiwania poszukuję instalatora , wod-kan , podłogówka do domku - sprawdzonego również do instalacji elektrycznych mogę polecić swojego wykonawcę, też wziętego z polecenia p. Lewandowski 502 238 402 a ja poszukuję instalatora , wod-kan , podłogówka do domku - sprawdzonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justcav 17.09.2017 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2017 Podbijam swoje poszukiwania poszukuję instalatora , wod-kan , podłogówka do domku - sprawdzonego również do instalacji elektrycznych zadzwoń do p. Grzegorza 609 740 462 u mnie robił wszystko w miedzi, grzejniki, podłogówka kuchnia łazienki, regulatory lcd w każdym pom, Buderus itd. montaż kominka z płaszczem wodnym, możesz powołać się na mnie Zbigniew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justcav 17.09.2017 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2017 zadzwoń do p. Grzegorza 609 740 462 u mnie robił wszystko w miedzi, grzejniki, podłogówka kuchnia łazienki, regulatory lcd w każdym pom, Buderus itd. montaż kominka z płaszczem wodnym, możesz powołać się na mnie Zbigniew elektryk p. Tadeusz - 501 037 553, u mnie robił oraz u sąsiadki - zadowolona, (z polecenia dostałem namiar) zb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justcav 17.09.2017 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2017 Kto poleci ekipę od podłóg drewnianych? 1. teak/iroko/czeresnia deska lita, 60 m22. dąb lity 100 m2 dz. za namiary zb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justcav 17.09.2017 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2017 Jakby ktoś potrzebował namiary na gościa, który handluje wełną - to proszę o priv dobra cena a co najważniejsze mają towar... W innych firmach wiem, że jest problem - dawali mi termin koniec roku... na 25 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 18.09.2017 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2017 elektryk p. Tadeusz - 501 037 553, u mnie robił oraz u sąsiadki - zadowolona, (z polecenia dostałem namiar) zb. Możesz podać jaka cena za jaki zakres robót ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justcav 18.09.2017 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Możesz podać jaka cena za jaki zakres robót ? Fantom poszlo na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 18.09.2017 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Witam, czy ktoś pracował z panem Piotrem Malickim - kierownikiem budowy? Pracować to pracowała ekipa Ja mu płaciłem. W zasadzie nie było się czego przyczepić, może tylko jak na mój gust to mógł częściej się pokazywać na budowie. Z ekipą dogadywał się bez problemu. Tyle, że to dane sprzed 10 lat i może to być już zupełnie inny człowiek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 18.09.2017 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2017 Jeśli ten Malicki to taki XXXL to się pilnuj. Dom niedaleko mnie zbudował ale wiem, że były problemy. Już nie pamiętam o co szło bo to było kilka lat temu ale utkwiła mi postać w negatywnym świetle. Tylko, że on nie był kierownikiem budowy a szefem firmy budowlanej.... Jest ich dwóch - zupełnie niespokrewnieni ludzie. Jeden to kierownik budowy, drugi to wsłaściciel firmy budowlanej - 10 lat temu był drogi i zarozumiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzpaszk 23.09.2017 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2017 Jest ich dwóch - zupełnie niespokrewnieni ludzie. Jeden to kierownik budowy, drugi to wsłaściciel firmy budowlanej - 10 lat temu był drogi i zarozumiały. Dzięki za informacje o Panu Malickim. Robota ruszyła, kierownik wybrany i pierwsza kasa wydana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorzpaszk 23.09.2017 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2017 elektryk p. Tadeusz - 501 037 553, u mnie robił oraz u sąsiadki - zadowolona, (z polecenia dostałem namiar) zb. Czy mogę też otrzymać wycenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justcav 24.09.2017 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2017 podbijam, bo w tym tyg. muszę zamówić... Kto poleci ekipę od podłóg drewnianych? 1. teak/iroko/czeresnia deska lita, 60 m22. dąb lity 100 m2 dz. za namiary zb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 27.09.2017 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2017 witam poszukuję wykonawcy docieplenia poddasza + regipsy- sprawdzony kontakt, do poleceniaz góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts