Domwmiodokwiqtach 31.01.2019 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Zwykle tego nie robię ( bo nie chce robić nikomu czarnego piar'u) ale chce ostrzec wszystkich przed stolarzem, ul pokoju 2/4 Szczecin. Firma domart. Niestety nie mogę napisać nic na temat produktu, bo go nie otrzymałem. Zamówione łóżko, które miało być w październiku do dzisiaj nie jest gotowe. Różne wymówki, przeciąganie terminu itd. ostatecznie mam dosyć , zrezygnowałem. Jeżeli szukasz stolarza, osoby słownej i terminowej , no to w tym przypadku masz duże szanse na to że się nie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabat 31.01.2019 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 o p. Ryszarda przy Elektrowni w Szczecinie (ul. Ustowska jak pamiętam), ma 40 lat doświadczenia, zrobi korekty (oszczędnościowych projektów, na które panuje moda...) powodzenia Również polecam, fachowiec wszystko wyliczy na papierze co i jak zbrojenie na fundamenty on mi skręcał. na strop już chłopaki na budowie, ale twierdził że stal przeszacowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomeekk 12.02.2019 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2019 Witam,po przebojach ze starostwem w Policach w końcu mam pozwolenie na budowę. Stoję*teraz przed wyborem wykonawcy do SSO/SSZ/Developerki. Czy ktoś z grupowiczów jest w stanie polecić sprawdzone ekipy? Dostałem wycenę*od Siergieja, ale cenowo dosyć sporo (330tys SSZ bez okien) za dom 156m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.02.2019 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2019 Witajcie w Nowym Roku:):) widzę ,że parę osób na tej naszej grupie się udziela....reszta chyba się nie obudziła ze snu zimowego:) Kochani- kto ma rolety zewnetrzne? potzrebuję takich fachowców żeby mi wycenę zrobili...i na tym etapie powiedzieli co potrzebuja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domwmiodokwiqtach 26.02.2019 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2019 Mam rolety, screeny od Fakro, wmz. Mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.02.2019 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2019 Mam rolety, screeny od Fakro, wmz. Mogę polecić. sorry ze zapytam....screeny? to sa materiałowe? Ja szukam kosgoś od zwykłych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.03.2019 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2019 Kochani- kto ma rolety zewnetrzne? potzrebuję takich fachowców żeby mi wycenę zrobili...i na tym etapie powiedzieli co potrzebuja... My mamy. Robił Spin - nie polecam: drogo i z przebojami (opisywałem na liście wykonawców). Wprawdzie minęło 12 lat, ale chyba nic się nie zmieniło - serwis wychodzi 3x drożej niz u (sprawdzonej) konkurencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.04.2019 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2019 My mamy. Robił Spin - nie polecam: drogo i z przebojami (opisywałem na liście wykonawców). Wprawdzie minęło 12 lat, ale chyba nic się nie zmieniło - serwis wychodzi 3x drożej niz u (sprawdzonej) konkurencji. sprawdzona konkurencja.....podasz kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 22.04.2019 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2019 Zostało może u kogoś na budowie kilka/kilkanaście bloczków betonowych w dowolnej postaci (bloczki, krawężniki, jumbo itp) ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 23.04.2019 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2019 Zostało może u kogoś na budowie kilka/kilkanaście bloczków betonowych w dowolnej postaci (bloczki, krawężniki, jumbo itp) ? Fantom Spóźniłeś się o tydzień - sąsiad oddał całą przyczepkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 23.04.2019 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2019 Spóźniłeś się o tydzień - sąsiad oddał całą przyczepkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.04.2019 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2019 Zostało może u kogoś na budowie kilka/kilkanaście bloczków betonowych w dowolnej postaci (bloczki, krawężniki, jumbo itp) ? Fantom W Kościnie leża krawęzniki chyba z 5 sztuk grube, na polu. Ktoś je tam chyba wyrzucił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2019 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2019 Od kwietnia nikogo tutaj nie było?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 20.05.2019 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2019 Ja byłem ... ale tylko sprawdzałem, czy nikogo nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 20.05.2019 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2019 A ja tu tylko moderuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabat 21.05.2019 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2019 Pobudowali się i juz nie potrzebują pomocy Ma ktoś dobrego dekarza, komin mi cieknie, a gość który mi budował dom przestał odbierać telefony :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 21.05.2019 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2019 Mam w kontaktach namiar Jacek Dekarz 505 088 501 - chyba dostałem go od sąsiada, który budował niedawno. Jeszcze nie skorzystałem, gdybyś go wziął to daj znać jak tam z jego robotą. Ten sąsiad to Piotrek i mieszka w Dobrej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabat 21.05.2019 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2019 Umówiłem się z roofem z prawobrzeża, zobaczymy jak będzie. Dobrze że jestem w trakcie zabudowy poddadsza, bo tak to bym się jeszcze mocniej wkurzył :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysterniarz 09.06.2019 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Cześć.Szukam sprawdzonej / polecanej firmy zakładającej instalacje odgromowe. Chodzi o zabezpieczenie 10-letniego domu jednorodzinnego. Ktoś coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sabat 09.06.2019 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2019 Umówiłem się z roofem z prawobrzeża, zobaczymy jak będzie. Dobrze że jestem w trakcie zabudowy poddadsza, bo tak to bym się jeszcze mocniej wkurzył :/ Półtora tygodnia oczekiwania na wizytę, z Roofa, obiecywanki w stylu jutro podjadę. W końcu sobie darowałem, nie polecam. Jakby powiedział nie mam czasu to ok, a tak zmarnowany czas. Przedzwoniłem do Geronimo. Był po dwóch dniach. Zrobił, po ostatnich opadach spokój czekam na większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts