Aga J.G 30.06.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Ja to jeszcze nic nie zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.06.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Ja to jeszcze nic nie zrobiłam a goście już tuż, tuż.....za rogiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.06.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 ...Kaska pojechała do Gdyni na Opener Festiwal Jak ja bardzo chciałam na to jechać..... I jeszcze na RHCP 3 lipca... No ale mam Leloka, który niekiedy robi tyle wrzasku co Open'er i RedHoci razem wzięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.06.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 I już troche sobotnio porobiła sobie. Już mam 20 kompotów czeresniowych a jeszcze wiadereczko czereśni zostało. Super ta moja sąsiadka Ja dziś w czasie zakupów na rynku zobaczyłam w skrzynce piękne, czerwone czereśnie. Myslałam, ze mnie skręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.06.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 ...Kaska pojechała do Gdyni na Opener Festiwal Jak ja bardzo chciałam na to jechać..... I jeszcze na RHCP 3 lipca... No ale mam Leloka, który niekiedy robi tyle wrzasku co Open'er i RedHoci razem wzięci eh, aż się łezka w oku kręci, jak sobie przypomnę te czasy a na czereśnie to masz szlaban kochana potem sobie odbijesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.06.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 I już troche sobotnio porobiła sobie. Już mam 20 kompotów czeresniowych a jeszcze wiadereczko czereśni zostało. Super ta moja sąsiadka Ja dziś w czasie zakupów na rynku zobaczyłam w skrzynce piękne, czerwone czereśnie. Myslałam, ze mnie skręci to zapraszam do mnie na czerwone czereśnie bo duzo dostałam to moge sie podzielic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.06.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 I już troche sobotnio porobiła sobie. Już mam 20 kompotów czeresniowych a jeszcze wiadereczko czereśni zostało. Super ta moja sąsiadka Ja dziś w czasie zakupów na rynku zobaczyłam w skrzynce piękne, czerwone czereśnie. Myslałam, ze mnie skręci to zapraszam do mnie na czerwone czereśnie bo duzo dostałam to moge sie podzielic ullerowa-matka karmiąca ma szlaban na niektóre produkty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.06.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 I już troche sobotnio porobiła sobie. Już mam 20 kompotów czeresniowych a jeszcze wiadereczko czereśni zostało. Super ta moja sąsiadka Ja dziś w czasie zakupów na rynku zobaczyłam w skrzynce piękne, czerwone czereśnie. Myslałam, ze mnie skręci to zapraszam do mnie na czerwone czereśnie bo duzo dostałam to moge sie podzielic Gdybym mogła jeść czereśnie, to bym sobie ich kupiła całą torbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.06.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 I już troche sobotnio porobiła sobie. Już mam 20 kompotów czeresniowych a jeszcze wiadereczko czereśni zostało. Super ta moja sąsiadka Ja dziś w czasie zakupów na rynku zobaczyłam w skrzynce piękne, czerwone czereśnie. Myslałam, ze mnie skręci to zapraszam do mnie na czerwone czereśnie bo duzo dostałam to moge sie podzielic ullerowa-matka karmiąca ma szlaban na niektóre produkty Ja też jestem matka karmiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 30.06.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 dziekuje slicznie za gacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 30.06.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 to dla Was kochane http://img222.imageshack.us/img222/8108/kwiaty2mk5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 30.06.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 ullerowa kompoty z samych czereśni robisz? Czy dodajesz jakies inne owoce? Bo same to niedobre... albo ja nie potrafie robić. Jutro jadę z wiaderkiem na działkę i wszystkie czereśnie na wińsko nastawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 30.06.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 ullerowa kompoty z samych czereśni robisz? Czy dodajesz jakies inne owoce? Bo same to niedobre... albo ja nie potrafie robić. Jutro jadę z wiaderkiem na działkę i wszystkie czereśnie na wińsko nastawię. tylko nie z samych czeresni .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.06.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 ullerowa kompoty z samych czereśni robisz? Czy dodajesz jakies inne owoce? Bo same to niedobre... albo ja nie potrafie robić. Jutro jadę z wiaderkiem na działkę i wszystkie czereśnie na wińsko nastawię. Ja te kompoty to pierwszy raz w zyciu robię, ale tesciowa mi powiedziała jak. Z samych czereśni tylko do zalewy trzeba dodać goździki. Chłopaki już próbowali i im smakowało. A te kompoty to z jednego wiaderka z drugiego zrobie soki i dzem jak mi drylownice mąż przywiezie. Ciekawe co wyjdzie bo ja czereśnie to pierwszy raz na zime zamykam tak to tylko jadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.06.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 ullerowa kompoty z samych czereśni robisz? Czy dodajesz jakies inne owoce? Bo same to niedobre... albo ja nie potrafie robić. Jutro jadę z wiaderkiem na działkę i wszystkie czereśnie na wińsko nastawię. A co jeszcze można dodawać??? Ja to się dopiero uczę robić takie rózne rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.06.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 to dla Was kochane http://img222.imageshack.us/img222/8108/kwiaty2mk5.gif SUPER To z twojego ogródka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 30.06.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 To z twojego ogródka? haha ja nie wiem co mam w ogrodku pare dni temu podnioslem jablko i bylem pewien , ze bedzie kwasne ... a bylo taaaakiee slodziutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.06.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 to dla Was kochane http://img222.imageshack.us/img222/8108/kwiaty2mk5.gif O jakie piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 30.06.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 I już troche sobotnio porobiła sobie. Już mam 20 kompotów czeresniowych a jeszcze wiadereczko czereśni zostało. Super ta moja sąsiadka Ja dziś w czasie zakupów na rynku zobaczyłam w skrzynce piękne, czerwone czereśnie. Myslałam, ze mnie skręci to zapraszam do mnie na czerwone czereśnie bo duzo dostałam to moge sie podzielic ullerowa-matka karmiąca ma szlaban na niektóre produkty Ja też jestem matka karmiąca I wcinasz czereśnie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.06.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 To z twojego ogródka? haha ja nie wiem co mam w ogrodku pare dni temu podnioslem jablko i bylem pewien , ze bedzie kwasne ... a bylo taaaakiee slodziutkie To tak jak ktos powiedział cudze chwalicie swego nie znacie... a jabłka tez mam w ogródku papierówki ale trzeba jeszcze troszeczkę poczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts