marjucha 19.02.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 To ja się nie chwaliłem!!!! 21 listopada urodziła się Antonina Cecylia. Parametry techniczne: waga - 3230 kg długość całkowita - 0,50 m, Apgar - 10 pkt, Dzielna córcia urodziła się tak jak planowaliśmy w domku!!! A ponieważ, położna spóźniła się 10 minut (tylko), więc przyszła na świat na ręce szczęśliwych rodziców. Dla ciekawych, którzy zadadzą pytanie - a co robiły starsze Fiziątka - oglądały film pt Lessie wróć w sąsiednim pokoju. Niunia była i jest zdrowiutka jak ryba. Ale mi zaimponowałeś. Ja pewnie bym zemdlał z wrażenia Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 19.02.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 To ja się nie chwaliłem!!!! 21 listopada urodziła się Antonina Cecylia. Parametry techniczne: waga - 3230 kg długość całkowita - 0,50 m, Apgar - 10 pkt, Dzielna córcia urodziła się tak jak planowaliśmy w domku!!! A ponieważ, położna spóźniła się 10 minut (tylko), więc przyszła na świat na ręce szczęśliwych rodziców. Dla ciekawych, którzy zadadzą pytanie - a co robiły starsze Fiziątka - oglądały film pt Lessie wróć w sąsiednim pokoju. Niunia była i jest zdrowiutka jak ryba. O jasny gwint!!! gratuluję i jestem pełna podziwu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.02.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Witajcie wszyscy po weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.02.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 To ja się nie chwaliłem!!!! 21 listopada urodziła się Antonina Cecylia. Parametry techniczne: waga - 3230 kg długość całkowita - 0,50 m, Apgar - 10 pkt, Dzielna córcia urodziła się tak jak planowaliśmy w domku!!! A ponieważ, położna spóźniła się 10 minut (tylko), więc przyszła na świat na ręce szczęśliwych rodziców. Dla ciekawych, którzy zadadzą pytanie - a co robiły starsze Fiziątka - oglądały film pt Lessie wróć w sąsiednim pokoju. Niunia była i jest zdrowiutka jak ryba. Witam i gratuluję Ja pewnie uciekłbym do pokoju dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.02.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Fizyk jestem pod o g r o m n y m wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.02.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Cześć ludziska! Ja na krótko, zaraz się prezes obudzi, ale choć przywitać się chciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.02.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Dzięki za gratulacje. Jakie wymogi? Trochę odwagi, dobra, doświadczona położna (najlepiej, żeby się nie spóźniła ) bezproblemowa ciąża (i poprzednie porody), troche podstawowej wiedzy dostępnej w literaturze (np jak za pomocą rolki po papierze toaletowym zbadać tętno dziecka ) Dobre wyniki badań. Potrzebna jest tez akceptacja i wsparcie ze strony małżonka Ja przy pierwszym dziecku nie zgodziłem się na poród domowy. Przy drugim, dałem się przekonać (zresztą, obiecałem Fizuli). Przy trzecim nikt mnie nie musiał przekonywać. Innego porodu sobie nie wyobrażałem (oczywiście brałem pod uwagę możliwość wyjazdu do szpitala w razie czegoś ...) Ale przede wszystkim - dobra położna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.02.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 witam wszystkich fizyk dawno cie nie bylo jea , gatki do kolekcji http://shopbilder.comonline.net/pics/pa/061/picb/97685a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.02.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 witam wszystkich fizyk dawno cie nie bylo jea , gatki do kolekcji http://shopbilder.comonline.net/pics/pa/061/picb/97685a.jpg Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 19.02.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Wiecie, mam dzisiaj robote nie do pozazdroszczenia... Wycinam nożyczkami 2700 bonów rabatowych Sztuka po sztuce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 19.02.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Wiecie, mam dzisiaj robote nie do pozazdroszczenia... Wycinam nożyczkami 2700 bonów rabatowych Sztuka po sztuce oj Beti, biedna... to Ciebie paluszki będą bolały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 19.02.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 To ja się nie chwaliłem!!!! 21 listopada urodziła się Antonina Cecylia. Parametry techniczne: waga - 3230 kg długość całkowita - 0,50 m, Apgar - 10 pkt, Dzielna córcia urodziła się tak jak planowaliśmy w domku!!! A ponieważ, położna spóźniła się 10 minut (tylko), więc przyszła na świat na ręce szczęśliwych rodziców. Dla ciekawych, którzy zadadzą pytanie - a co robiły starsze Fiziątka - oglądały film pt Lessie wróć w sąsiednim pokoju. Niunia była i jest zdrowiutka jak ryba. Witam i gratuluję Ja pewnie uciekłbym do pokoju dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.02.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Kochani, o co chodzi z tym rekordem wpisów Oswiećcie blondynkę, bo nie kuma ni w ząb fizyk az sie wierzyc nie chce Gratulacje!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.02.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Wiecie, mam dzisiaj robote nie do pozazdroszczenia... Wycinam nożyczkami 2700 bonów rabatowych Sztuka po sztuce a może gilotyną spróbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.02.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Kochani, o co chodzi z tym rekordem wpisów Oswiećcie blondynkę, bo nie kuma ni w ząb fizyk az sie wierzyc nie chce Gratulacje!!!!!!! Ty nie fandzol ino fote zapodawaj te, co tak późno wkleiłaś i jakieś CV, wymiary i namiary itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.02.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Kochani, o co chodzi z tym rekordem wpisów Oswiećcie blondynkę, bo nie kuma ni w ząb fizyk az sie wierzyc nie chce Gratulacje!!!!!!! wpadasz na RW , piszesz nam co u ciebie slychac , jesli uda ci sie swoim postem zmienic stronke zdobywasz punkt , robisz aktualizacje rekordum , piszesz streszczenie poprzedniej strony a w nagrode otrzymujesz pieeekne gacie zapraszamy do towarzystwa i zyczymy swietnej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.02.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Kochani, o co chodzi z tym rekordem wpisów Oswiećcie blondynkę, bo nie kuma ni w ząb fizyk az sie wierzyc nie chce Gratulacje!!!!!!! Ty nie fandzol ino fote zapodawaj te, co tak późno wkleiłaś i jakieś CV, wymiary i namiary itp. dobrze , ze trafilam tu wczesniej niz ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.02.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 wpadasz na RW , piszesz nam co u ciebie slychac , jesli uda ci sie swoim postem zmienic stronke zdobywasz punkt , robisz aktualizacje rekordum , piszesz streszczenie poprzedniej strony a w nagrode otrzymujesz pieeekne gacie zapraszamy do towarzystwa i zyczymy swietnej zabawy Strasnie to skomplikowane ale nowe gacie zawsze sie moga przydac jea czyzby szperacz Ci nawalil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.02.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 wpadasz na RW , piszesz nam co u ciebie slychac , jesli uda ci sie swoim postem zmienic stronke zdobywasz punkt , robisz aktualizacje rekordum , piszesz streszczenie poprzedniej strony a w nagrode otrzymujesz pieeekne gacie zapraszamy do towarzystwa i zyczymy swietnej zabawy Strasnie to skomplikowane ale nowe gacie zawsze sie moga przydac jea czyzby szperacz Ci nawalil gon kroliczka GO GO GO GO GO !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.02.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 ... jea czyzby szperacz Ci nawalil nie, szperał ino płytko za płytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts