marjucha 21.02.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Cześć wszystkim frosch gratki ciągle mi uciekasz ...a co mi zrobisz , jak mnie zlapiesz ? mam sie bac czy dac dorwac ? Przecież nie o to chodzi żeby złapać króliczka ,ale żeby go gonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Cześć wszystkim frosch gratki ciągle mi uciekasz ...a co mi zrobisz , jak mnie zlapiesz ? mam sie bac czy dac dorwac ? Przecież nie o to chodzi żeby złapać króliczka ,ale żeby go gonić a o co chodzi , jak cie krolik goni ? , bo nie wiem po co uciekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 21.02.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Cześć wszystkim frosch gratki ciągle mi uciekasz ...a co mi zrobisz , jak mnie zlapiesz ? mam sie bac czy dac dorwac ? Przecież nie o to chodzi żeby złapać króliczka ,ale żeby go gonić a o co chodzi , jak cie krolik goni ? , bo nie wiem po co uciekam nie pytaj tylko biegnij!! run frosch, run!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.02.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Cześć wszystkim frosch gratki ciągle mi uciekasz ...a co mi zrobisz , jak mnie zlapiesz ? mam sie bac czy dac dorwac ? Przecież nie o to chodzi żeby złapać króliczka ,ale żeby go gonić a o co chodzi , jak cie krolik goni ? , bo nie wiem po co uciekam Ja bym się dał złapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.02.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Dzień dobry wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 21.02.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Maxtorko,z najlepszymi życzeniami! http://www.floristica.pl/images/flowers_mirror.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.02.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Kochani Bardzo , bardzo serdecznie dziękuję Wam za piękne życzenia i miłe słowa Nie mam nawet teraz czasu żeby do stołu nakryć ale po południu się sprawię A 17 lat to pięęęęękny wiek ( jeszcze trochę pamiętam jak to było ) . No i za rok 18-tka Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.02.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Maxi!!!! Życzenia dla Ciebie: Nie zerkaj za siebie, Idź śmiało przez życie, Podkochuj się skrycie, Kontroluj swe żądze, Zarabiaj pieniądze, Lekceważ pętaków, Unikaj cwaniaków, Przepisów przestrzegaj, Na sobie polegaj, Lecz przede wszystkim Pokaż im wszystkim! http://www.ekartki.pl/cards_files/0/752_zdrowko.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.02.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 to ja się ewakułuję do pracy miłego i ................do zobaczyska MAXI - nie zapomij o imprezce wieczorem -czekamy a będzie dyspensa chyba wpadnę jutro na resztki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.02.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 to ja się ewakułuję do pracy miłego i ................do zobaczyska MAXI - nie zapomij o imprezce wieczorem -czekamy a będzie dyspensa chyba wpadnę jutro na resztki To nie będzie Cię tu wieczorkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.02.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Maxtorka Najlepsze życzenia !!!!! http://dynamite89.blox.pl/resource/szampan.jpg http://www.kwiatydlaciebie.pl/photo/m_03122005_bukiet_bialoczerwony_new.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Cześć wszystkim frosch gratki ciągle mi uciekasz ...a co mi zrobisz , jak mnie zlapiesz ? mam sie bac czy dac dorwac ? Przecież nie o to chodzi żeby złapać króliczka ,ale żeby go gonić a o co chodzi , jak cie krolik goni ? , bo nie wiem po co uciekam Ja bym się dał złapać teraz kumam ty gonisz jea , on ze zrozumialych wzgledow ucieka przed toba a ja myslalam , ze on za mna lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.02.2007 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 teraz kumam ty gonisz jea , on ze zrozumialych wzgledow ucieka przed toba a ja myslalam , ze on za mna lata Niech przyjdzie jea i się określi bo atmosfera robi się gęsta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 21.02.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 teraz kumam ty gonisz jea , on ze zrozumialych wzgledow ucieka przed toba a ja myslalam , ze on za mna lata Niech przyjdzie jea i się określi bo atmosfera robi się gęsta ja gonię frosch, w wiadomym celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.02.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Tu się nie ma czego fstydzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 teraz kumam ty gonisz jea , on ze zrozumialych wzgledow ucieka przed toba a ja myslalam , ze on za mna lata Niech przyjdzie jea i się określi bo atmosfera robi się gęsta ja gonię frosch, w wiadomym celu powiedz jeszcze : mam sie bac czy sie dac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.02.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Cześć wszystkim frosch gratki ciągle mi uciekasz ...a co mi zrobisz , jak mnie zlapiesz ? mam sie bac czy dac dorwac ? Przecież nie o to chodzi żeby złapać króliczka ,ale żeby go gonić a o co chodzi , jak cie krolik goni ? , bo nie wiem po co uciekam Ja bym się dał złapać teraz kumam ty gonisz jea , on ze zrozumialych wzgledow ucieka przed toba a ja myslalam , ze on za mna lata No coś Ty Goni za Tobą, bo przede mną uciekać nie musi. Nie lubię pasztetu z zajaca tudzież królika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.02.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 powiedz jeszcze : mam sie bac czy sie dac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Tu się nie ma czego fstydzić ty sie fstyc , ze przed nikim nie uciekasz cius , cius Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.02.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Tu się nie ma czego fstydzić ty sie fstyc , ze przed nikim nie uciekasz cius , cius no dobra.............fstydzę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts