frosch 21.02.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Cześć wszystkim frosch gratki ciągle mi uciekasz ...a co mi zrobisz , jak mnie zlapiesz ? mam sie bac czy dac dorwac ? Przecież nie o to chodzi żeby złapać króliczka ,ale żeby go gonić a o co chodzi , jak cie krolik goni ? , bo nie wiem po co uciekam Ja bym się dał złapać teraz kumam ty gonisz jea , on ze zrozumialych wzgledow ucieka przed toba a ja myslalam , ze on za mna lata No coś Ty Goni za Tobą, bo przede mną uciekać nie musi. Nie lubię pasztetu z zajaca tudzież królika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.02.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 czesc, o co chodzi na tym watku, co wy to wy to w ogole prezentujecie, majtki, slipy ? nic nie kumam prosze o wyjasnienia, obawiam się, że nikt tego nie wie tu potrzebne jest tylko poczucie humoru i dystans do samego siebie, przejrzyj ostatnie kilkadziesiąt stron (no może kilkanaście) to zaskoczysz zapraszamy na pogaduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Tu się nie ma czego fstydzić ty sie fstyc , ze przed nikim nie uciekasz cius , cius no dobra.............fstydzę się na twom miejscu bardziej bym sie fstydzila pewne jestem bardziej od ciebie niesmiala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.02.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witam kochane RW (dotyczy dziewcząt ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.02.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Tu się nie ma czego fstydzić ty sie fstyc , ze przed nikim nie uciekasz cius , cius no dobra.............fstydzę się na twom miejscu bardziej bym sie fstydzila pewne jestem bardziej od ciebie niesmiala niech Ci będzie...........fstydzę się bardziej Może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 21.02.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Ojejku, co tu się dzieje Imprezka się szykuje Maxi, życzę Ci wszystkiego najnajnajlepszego Taaa, 17 lat, to piękny wiek http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/1/5/3/3/5333_53335333_653.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 czesc, o co chodzi na tym watku, co wy to wy to w ogole prezentujecie, majtki, slipy ? nic nie kumam prosze o wyjasnienia, obawiam się, że nikt tego nie wie tu potrzebne jest tylko poczucie humoru i dystans do samego siebie, przejrzyj ostatnie kilkadziesiąt stron (no może kilkanaście) to zaskoczysz zapraszamy na pogaduchy ja kumam trzeba sie bardzo fstydzic jak kuleczka i trzeba byc niesmalym jak ja i byc zboczonym jak pp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.02.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 czesc, o co chodzi na tym watku, co wy to wy to w ogole prezentujecie, majtki, slipy ? nic nie kumam prosze o wyjasnienia, obawiam się, że nikt tego nie wie tu potrzebne jest tylko poczucie humoru i dystans do samego siebie, przejrzyj ostatnie kilkadziesiąt stron (no może kilkanaście) to zaskoczysz zapraszamy na pogaduchy ja kumam trzeba sie bardzo fstydzic jak kuleczka i trzeba byc niesmalym jak ja i byc zboczonym jak pp i szybko gonic, jak jea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witam kochane RW (dotyczy dziewcząt ) witaj andre http://www.astral.lodz.pl/wilaq/buziak.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.02.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 frosch Nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Tu się nie ma czego fstydzić ty sie fstyc , ze przed nikim nie uciekasz cius , cius no dobra.............fstydzę się na twom miejscu bardziej bym sie fstydzila pewne jestem bardziej od ciebie niesmiala niech Ci będzie...........fstydzę się bardziej Może być troche lepiej wprawisz sie po jakims czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 frosch Nie mogę nie popusc , bo to fstyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.02.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 frosch Nie mogę nie popusc , bo to fstyt rzeczywiście, to byłby dopiero prawdziwy obciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.02.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witam kochane RW (dotyczy dziewcząt ) witaj andre http://www.astral.lodz.pl/wilaq/buziak.gif froschka, jesteś niesamowita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 21.02.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Kuleczka, nie fstyć się, sami swoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 ide odebrac telefon Froschowi a potem jade z dziewczynami na zakupy ( moje kochanie zostawilo mi swoja karte ) , zajade sie na smierc aaaaa.......przemalowalam w koncu paznokcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.02.2007 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 ide odebrac telefon Froschowi a potem jade z dziewczynami na zakupy ( moje kochanie zostawilo mi swoja karte ) , zajade sie na smierc aaaaa.......przemalowalam w koncu paznokcie a tak poza tym, to wszyscy w domu zdrowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 21.02.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 ide odebrac telefon Froschowi a potem jade z dziewczynami na zakupy ( moje kochanie zostawilo mi swoja karte ) , zajade sie na smierc aaaaa.......przemalowalam w koncu paznokcie To Froschka zaszalejesz na maxa Co do paznokci, ja tez musze już swoje odświeżyć Lubię takie ładniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Witam kochane RW (dotyczy dziewcząt ) witaj andre http://www.astral.lodz.pl/wilaq/buziak.gif froschka, jesteś niesamowita no co ? w moim wieku to juz stara calusna jestem (nie wiem czy maxi , ale Nefer mnie opier....oli ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 21.02.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Kawę wypijecie? Może z jakimś ciachem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts