Ew-ka 21.02.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 oo oo la la dziekuje ew-uniapieknie dziekuje kuleczka , damskie gatki maja tez pewna zalete .....moj frosch zaglada na Rw i wie skad i co zamowic froschce np na swieta dziewczyny widzialy i moga potwierdzic ( jak zobaczylam to cacko pod choinka , myslalam , ze to od rw-uowiczow ) No taaak Ja jednak wolałabym, żeby mój kulek na forum nie zaglądał moj H. nie zagląda na RW ma alergię na internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.02.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 zostawiam gdyby ktos mial ochote http://www.ballonfahren.net/images/sekt.jpg pije sama , az fstyt No to już pijemy we dwie i fstydu nie ma to Wy sobie szampana pijcie - młode jesteście to Wam wolno - a ja sobie dalej herbatkę będę sączyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.02.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 oo oo la la dziekuje ew-uniapieknie dziekuje kuleczka , damskie gatki maja tez pewna zalete .....moj frosch zaglada na Rw i wie skad i co zamowic froschce np na swieta dziewczyny widzialy i moga potwierdzic ( jak zobaczylam to cacko pod choinka , myslalam , ze to od rw-uowiczow ) No taaak Ja jednak wolałabym, żeby mój kulek na forum nie zaglądał moj H. nie zagląda na RW ma alergię na internet Pewnie ma alergię, bo mu bestia kradnie żonę Zgadłam? Moja połowa tylko motogratka i allegro, oczywiście motoryzacja Na żadne forum nie wchodzi.... przynajmniej na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.02.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 to Wy sobie szampana pijcie - młode jesteście to Wam wolno - a ja sobie dalej herbatkę będę sączyła Nie pitol Zaraz północ, się popielec kończy, to chlapniesz sobie Ps. stara się znalazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 jaka stara ? nie kumam ( ale to normalne po dwoch lampkach szampona ) moj wchodzi na skype , gg, konto bankowe i czasem na rw ( jak zostawie je otwarte ) , zeby sprawdzic jakie gatki sie babkom podobaja ew-unia , nie pitol ...dzisiaj jest dispenza na geburtstag maxi , nie slyszalas w Radio Marysia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.02.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 mykam , Frosch mi kiwa papa milych snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.02.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Pewnie ma alergię, bo mu bestia kradnie żonę Zgadłam? Moja połowa tylko motogratka i allegro, oczywiście motoryzacja Na żadne forum nie wchodzi.... przynajmniej na razie http://www.kolobok.wrg.ru/smiles/light_skin/i-m_so_happy.gif moj H. nazywa mojego laptopa kochankiem ...... woła mnie czasem z sypialni - choć już do łóżka ....możesz przyjść z kochankiem !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.02.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Pewnie ma alergię, bo mu bestia kradnie żonę Zgadłam? Moja połowa tylko motogratka i allegro, oczywiście motoryzacja Na żadne forum nie wchodzi.... przynajmniej na razie http://www.kolobok.wrg.ru/smiles/light_skin/i-m_so_happy.gif moj H. nazywa mojego laptopa kochankiem ...... woła mnie czasem z sypialni - choć już do łóżka ....możesz przyjść z kochankiem !!!!!! ja to normalnie ukradkiem łypię, czy już się wkurza, czy dopiero zacznie laptopa by w łóżku nie zdzierżył, przynajmniej na razie teraz śpi, to mam trochę luzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.02.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 POBUDKA !!!! u mnie pada śnieg z deszczem ....brrrrrr....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.02.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 może kawa do łóżka ? http://www.urban-legends.ukf.net/morning%20paper%20and%20coffee.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.02.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Zima wraca, śniegiem pruszy.... tylko po co? kurna, za wcześnie wstałem..., no chyba, że wezmę tę kawę i spowrotem do łóżka się wtarabanię Cześć Ewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.02.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 może kawa do łóżka ? http://www.urban-legends.ukf.net/morning%20paper%20and%20coffee.gif ja tak kcem.... a musze do pracy leciec... U mnie tez pada i wieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.02.2007 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Ty nie leć, Ty lepiej idź na nogach do pracy Miłego dnia Żabko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zytulina 22.02.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 może kawa do łóżka ? http://www.urban-legends.ukf.net/morning%20paper%20and%20coffee.gif tak kawkę z chęcią ale już nie do łóżka właśnie wróciłam z budowy pan kablowy to leci w kulki tak że bardzo mi będzie miło się z nim rozliczać.Tak mi ciśnienie z rana podniósł że dawno takiego wysokiego nie ,no ja mu podniosę dzisiaj po południu tak że przez dwie noce nie zaśnie.no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.02.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 co takiego pan kablowy nabroił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.02.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 cześc wszyskim wku...nym od rana poziom adrenaliny wysoki ? lubię takie wyzwania od rana u mnie nuda Panie .....w łóżku leżę .....kawę piję -na 12 idę do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.02.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Cześć ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.02.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 noszkurdeblaszka, znowu będę musiał szuflą wywijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 22.02.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 lubię jak śnieg pada, ale czy on musi padać prosto na "mój" chodnik? nie może padać na trawnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.02.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witam wszystkich z rana Ew-ka, kawka pyszna.........dzięki Dziasiaj mam dzień spraw urzędowych: ZUS, Skarbówka, plus 2 banki do obskoczenia brrrrrr............. szczególnie w kierunku tej skarbówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts