frosch 22.02.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 czesc wam mam przerwe na kawe w robocie , to sie ciastkiem maxi poczestowalam co wy o jakims sniegu ? u mnie z 15st C , slonce okrutnie razi , drzewa kwitna , kwiatki juz przekwitaja co niektore kurna nie wracam do Bytomia ...brrr....nie cierpie zimy jea gaciorki ....jestes coraz blizej zytulina , takich fachowcow to nawet do d...y szkoda Nie wracaj. Zimno, szaro-buro i deszczowo. Nie wychodzę dziś z domu, nie ma mowy No chyba, ze tego ciepła nam przywieziesz trochę nie wiem ile moge przewozic ciepla w bagazu i czy nie podlega ocleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.02.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 ew-ka zobacze dzisiaj w De czy takie cus posiadaja w sprzedazy ( dobrze by bylo gdyby bylo , mialabys stala dostawe .............osobiscie do domu ) dam ci cynk wieczorem co i jak jak ja Cię lubię a nie mówiłam ,że żaby kumają ???? Żaby kumają i zaopatrują nawet w wielkie słoiki pysznej oryginalnej Nutelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.02.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 czesc wam mam przerwe na kawe w robocie , to sie ciastkiem maxi poczestowalam co wy o jakims sniegu ? u mnie z 15st C , slonce okrutnie razi , drzewa kwitna , kwiatki juz przekwitaja co niektore kurna nie wracam do Bytomia ...brrr....nie cierpie zimy jea gaciorki ....jestes coraz blizej zytulina , takich fachowcow to nawet do d...y szkoda froschka , jaką Ty masz tam pogodę ......boską Koniecznie nam choć trochę przywieź , może być samo słoneczko , już my się tu sami rozgrzejemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.02.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Ja z kolei szukam tenisówek adidasa z nowej kolekcji. Ciekawe czy znajdę, reklamy w gazetach widzę już od 2 miesięcy, a byłam w 5 sklepach i nic dawaj fotosa tych trampek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.02.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 czesc wam mam przerwe na kawe w robocie , to sie ciastkiem maxi poczestowalam co wy o jakims sniegu ? u mnie z 15st C , slonce okrutnie razi , drzewa kwitna , kwiatki juz przekwitaja co niektore kurna nie wracam do Bytomia ...brrr....nie cierpie zimy jea gaciorki ....jestes coraz blizej zytulina , takich fachowcow to nawet do d...y szkoda Nie wracaj. Zimno, szaro-buro i deszczowo. Nie wychodzę dziś z domu, nie ma mowy No chyba, ze tego ciepła nam przywieziesz trochę nie wiem ile moge przewozic ciepla w bagazu i czy nie podlega ocleniu Troszeczkę chociaż, tyle ile się zmieści w opakowanie po chusteczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.02.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 co wy o jakims sniegu ? u mnie z 15st C , slonce okrutnie razi , drzewa kwitna , kwiatki juz przekwitaja co niektore kurna nie wracam do Bytomia ...brrr....nie cierpie zimy a na wschodzie to maja - 15 st Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.02.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 ew-ka zobacze dzisiaj w De czy takie cus posiadaja w sprzedazy ( dobrze by bylo gdyby bylo , mialabys stala dostawe .............osobiscie do domu ) dam ci cynk wieczorem co i jak jak ja Cię lubię a nie mówiłam ,że żaby kumają ???? Żaby kumają i zaopatrują nawet w wielkie słoiki pysznej oryginalnej Nutelli to sie przemyt nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 22.02.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 No to dojechałam do roboty Ale zima! Mówię Wam, 20km/godz to był max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.02.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Ew-ka tak mnie zintrygował ten olejek, że ide na poszukiwania Ale jak mi się spodoba, to nie oddam (chyb że dwa wyszarpię ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.02.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 dobra dziewczyny , ogrzeje was narazie cieplymi myslami i lece pracowac na ....nooo ....niech dzisiaj na gaz np bedzie porozgladam sie dzisiaj za sloneczkiem , olejkami, nutellami i chusteczkami narka papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.02.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Ja z kolei szukam tenisówek adidasa z nowej kolekcji. Ciekawe czy znajdę, reklamy w gazetach widzę już od 2 miesięcy, a byłam w 5 sklepach i nic dawaj fotosa tych trampek http://www.sneakersnstuff.com/data/product/files/565820070425114241546265.jpg One są jasnozielone, wyglądają jak pomazane długopisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.02.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Ew-ka tak mnie zintrygował ten olejek, że ide na poszukiwania Ale jak mi się spodoba, to nie oddam (chyb że dwa wyszarpię ) A co on jeszcze umi oprócz tego że ładnie pachnie ? Też jutro go poszukam i obiecuję że jak znajdę to będzie Twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.02.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Ew-ka tak mnie zintrygował ten olejek, że ide na poszukiwania Ale jak mi się spodoba, to nie oddam (chyb że dwa wyszarpię ) wcale bym Ci sie nie dziwiła W sklepie jest jeszcze deo w sztyfcie - chyba się też na niego skuszę bo ten zapach.....nie można go z niczym porównać . Zaczęło się od kostek do kąpieli -dom po takiej kąpieli niesamowicie pachniał przez dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.02.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 dobra dziewczyny , ogrzeje was narazie cieplymi myslami i lece pracowac na ....nooo ....niech dzisiaj na gaz np bedzie porozgladam sie dzisiaj za sloneczkiem , olejkami, nutellami i chusteczkami narka papa papatki ja też już zmykam do arbait ....ale mi sie nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.02.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 A co on jeszcze umi oprócz tego że ładnie pachnie ? gotuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.02.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 A co on jeszcze umi oprócz tego że ładnie pachnie ? gotuje ? A dobrze gotuje? Jakby prasował koszule, to też bym go sobie kupiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.02.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Dzięki kobitki za gacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.02.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 A co on jeszcze umi oprócz tego że ładnie pachnie ? gotuje ? A dobrze gotuje? Jakby prasował koszule, to też bym go sobie kupiła Gotować nie musi ale z tymi koszulami to by mi się nadał I do masowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 22.02.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 A co on jeszcze umi oprócz tego że ładnie pachnie ? gotuje ? A dobrze gotuje? Jakby prasował koszule, to też bym go sobie kupiła Gotować nie musi ale z tymi koszulami to by mi się nadał I do masowania o, do masowania, to tez bym go chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.02.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 A co on jeszcze umi oprócz tego że ładnie pachnie ? gotuje ? A dobrze gotuje? Jakby prasował koszule, to też bym go sobie kupiła Gotować nie musi ale z tymi koszulami to by mi się nadał I do masowania To faktycznie też jego plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts