JoShi 15.03.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Chyba się jeszcze nie przysłużyłam w rekordzie wpisów. Co tu porabiacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.03.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Kulka ja mam dużo produktówt tej firmy ...ale najbarzdiej pasuje mi ten do mycia kabin prysznicowych ( jest na bazie zielonych winogron ) i jak myję kabiny zawsze wspominam Froszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.03.2007 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Koniecznie musze zakupić, żeby nie było, że myślę o Froschce tylko podczas szorowania toalety zawsze przy prysznicu tak bardziej elegancko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.03.2007 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 To ja się elegancko pożegnam, jutro jadę do stolicy...będę bliżej Was Dobranoc, do jutra, pięknej nocy i jeszcze piękniejszego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.03.2007 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 w takim razie jak już wszyscy poszli spać to ja GASZĘ ŚWIATŁO Dobrej Nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 16.03.2007 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 w takim razie jak już wszyscy wstali to ja ZAPALAM śWIATłO Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 16.03.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 w takim razie jak już wszyscy wstali to ja ZAPALAM śWIATłO Miłego dnia No nie ma wyjścia. Trzeba wstać . Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.03.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 dzien doberek czy ktos widzial slonce ? moje dzisiaj w kulki leci i bawi sie w chowanego kawa przyszla !!!! http://gimmecoffee.typepad.com/gimme_coffee/images/demi.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.03.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 U mnie jest słońce i świeci i grzeje... a młodych piersi nie było Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.03.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 ja zauwazylam kochaniutka , ale ty nieregurarnie wchodzisz na RW i nie widzialas moich goracych prosb o te fotencje P.S. obrazam sie srednio 5x na dzien , ale inni sie juz do tego przyzwyczaili , wiec ty tez mozesz W takim razie spełniam gorące proźby Oto mój zakup sprzed paru dni. http://images20.fotosik.pl/112/ce13e6ef7d9b2cbbmed.jpg W rewanżu możesz wkleić kulki do treningu pochwy Widziałam takie ostatnio w jednym sexshopie milo mi goscic w twym pieknym .......WC lubie powiew swiezej bryzy i te wszystkie urocze ..muszelki ....ale sie rozmarzylam ktos mi niedawno pisal , ze na mnie mozna zawsze liczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.03.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 U mnie jest słońce i świeci i grzeje... a młodych piersi nie było Dzień dobry daj kawalek tego sloneczka jak sie nie ma co lubi , to sie lubi troche starsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.03.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Chyba się jeszcze nie przysłużyłam w rekordzie wpisów. Co tu porabiacie ? do odznaczenia za szczegolne zaslugi wystap !!!! http://www.everypicture.com/shop/books/c0f3162e3d65f3d04ca5d66bbdf1c4e7/out-of-order.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.03.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Froschka, ale uważaj bo gorące jak cholera http://uklads.w.interia.pl/slonce_pliki/image005.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 16.03.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 witam w piątkowe rano!! kawa, czytanko, i zaraz wracam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.03.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Kulka ja mam dużo produktówt tej firmy ...ale najbarzdiej pasuje mi ten do mycia kabin prysznicowych ( jest na bazie zielonych winogron ) i jak myję kabiny zawsze wspominam Froszkę musze sobie zmienic podpis zawsze czysto , zawsze pewnie naprawde milo mi dziewczyny , ze w tak trudnych dla was chwilach moge byc zawsze pomocna ja osobiscie lubie spray do mycia szyb ( jest na spirytusie )....uzywam go jako odswiezacz do jamy ustnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.03.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Froschka, ale uważaj bo gorące jak cholera http://uklads.w.interia.pl/slonce_pliki/image005.jpg ale mnie rozpalies i to z samego rana dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 16.03.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Kulka ja mam dużo produktówt tej firmy ...ale najbarzdiej pasuje mi ten do mycia kabin prysznicowych ( jest na bazie zielonych winogron ) i jak myję kabiny zawsze wspominam Froszkę musze sobie zmienic podpis zawsze czysto , zawsze pewnie naprawde milo mi dziewczyny , ze w tak trudnych dla was chwilach moge byc zawsze pomocna ja osobiscie lubie spray do mycia szyb ( jest na spirytusie )....uzywam go jako odswiezacz do jamy ustnej no!!! ja też bym chciała taki !! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.03.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 witam w piątkowe rano!! kawa, czytanko, i zaraz wracam... witaj mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.03.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Kulka ja mam dużo produktówt tej firmy ...ale najbarzdiej pasuje mi ten do mycia kabin prysznicowych ( jest na bazie zielonych winogron ) i jak myję kabiny zawsze wspominam Froszkę musze sobie zmienic podpis zawsze czysto , zawsze pewnie naprawde milo mi dziewczyny , ze w tak trudnych dla was chwilach moge byc zawsze pomocna ja osobiscie lubie spray do mycia szyb ( jest na spirytusie )....uzywam go jako odswiezacz do jamy ustnej no!!! ja też bym chciała taki !! :D prosze opakowanie jest bardzo poreczne http://217.160.159.163/werner-mertz.de/frosch/images/produkte/full/frosch_spritusglas.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 16.03.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 iii??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts