DPS 24.03.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Cześć, Frosch! To miło, że zajrzałaś przy sobocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 24.03.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Inżynierze, brzydka taktyka! To forum czy wyścig? Trzeba być fair, a nie liczyć posty i wysłać tylko ten jeden. Naprawdę, nieładnie. BRAWO, BRAWO, BRAWO!!!!!!!!! Tylko zaraz nam powie, że "straszyzna" tak może.... Gadaniem nie zmieni faktu, że jest nie w porządku. Kaśka i DPS - Nie tylko starszyzna tak może, ale wszyscy mogą, jest to jak najbardziej dozwolone na RW. Wogóle na RW dozwolone jest prawie wszystko: czajenie się, strzały z krzaków, strzały zza węgła, liczenie postów i inne taktyki. Wyluzujcie więc drogie Panie i walczcie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Inżynierze, brzydka taktyka! To forum czy wyścig? Trzeba być fair, a nie liczyć posty i wysłać tylko ten jeden. Naprawdę, nieładnie. BRAWO, BRAWO, BRAWO!!!!!!!!! Tylko zaraz nam powie, że "straszyzna" tak może.... Gadaniem nie zmieni faktu, że jest nie w porządku. Kaśka i DPS - Nie tylko starszyzna tak może, ale wszyscy mogą, jest to jak najbardziej dozwolone na RW. Wogóle na RW dozwolone jest prawie wszystko: czajenie się, strzały z krzaków, strzały zza węgła, liczenie postów i inne taktyki. Wyluzujcie więc drogie Panie i walczcie dalej My wyluzowane, tylko z naszej strony wygląda to tak, że nie chcesz z nami pogadać, a przychodzisz tylko po kolejną stronkę i to czasami powoduje, że coś nam się nie podoba. Ot i całej parady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Co oczywiście nie oznacza, że jest to najważniejsza sprawa na świecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.03.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 DPS, on nas chyba nie lubi.... taki nasz los.. odpuść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Jego niezbywalne prawo. Idę zobaczyć na czat. Idziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 24.03.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 DPS, on nas chyba nie lubi.... taki nasz los.. odpuść Co za historia A może po prostu Wy się zdążyłyście poznać, a my jeszcze nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.03.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Inżynierze, brzydka taktyka! To forum czy wyścig? Trzeba być fair, a nie liczyć posty i wysłać tylko ten jeden. Naprawdę, nieładnie. BRAWO, BRAWO, BRAWO!!!!!!!!! Tylko zaraz nam powie, że "straszyzna" tak może.... Gadaniem nie zmieni faktu, że jest nie w porządku. Kaśka i DPS - Nie tylko starszyzna tak może, ale wszyscy mogą, jest to jak najbardziej dozwolone na RW. Wogóle na RW dozwolone jest prawie wszystko: czajenie się, strzały z krzaków, strzały zza węgła, liczenie postów i inne taktyki. Wyluzujcie więc drogie Panie i walczcie dalej My wyluzowane, tylko z naszej strony wygląda to tak, że nie chcesz z nami pogadać, a przychodzisz tylko po kolejną stronkę i to czasami powoduje, że coś nam się nie podoba. Ot i całej parady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.03.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 cze frosch, powiedz, wiesz kto był za gość ten kkkk za czacie wczoraj??? nie mam pojecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.03.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 DPS, on nas chyba nie lubi.... taki nasz los.. odpuść Co za historia A może po prostu Wy się zdążyłyście poznać, a my jeszcze nie? Jak mamy cię poznać, skoro wpadasz jak po ogień i już cię nie ma. Nie zagadasz do kobiet, na kawe nie zaprosisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.03.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Ale te stronki cenne A ja mam tylko jedną Muszę się bardziej postarać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.03.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 DPS, on nas chyba nie lubi.... taki nasz los.. odpuść Co za historia A może po prostu Wy się zdążyłyście poznać, a my jeszcze nie? Jak mamy cię poznać, skoro wpadasz jak po ogień i już cię nie ma. Nie zagadasz do kobiet, na kawe nie zaprosisz... Kasia.. Mamoń to najfajniejszy facet na tym forum. Niezwykle inteligentny i z poczuciem humoru. Uwierz mi że tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.03.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 DPS, on nas chyba nie lubi.... taki nasz los.. odpuść Co za historia A może po prostu Wy się zdążyłyście poznać, a my jeszcze nie? Jak mamy cię poznać, skoro wpadasz jak po ogień i już cię nie ma. Nie zagadasz do kobiet, na kawe nie zaprosisz... Kasia.. Mamoń to najfajniejszy facet na tym forum. Niezwykle inteligentny i z poczuciem humoru. Uwierz mi że tak jest zaba ja ci wierzę, ja też jestem fajna, ineteligentna i z poczuciem humoru, OLBRZYMIM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.03.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Inżynierze, brzydka taktyka! To forum czy wyścig? Trzeba być fair, a nie liczyć posty i wysłać tylko ten jeden. Naprawdę, nieładnie. zupełnie Ciebie nie rozumiem.. . przecież to zabawa... i nikt nie musi pytać o pozwoleniena ustrzelanie stronki.. Nie pojmuje Twojego sposobu myślenia..wyluzuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 24.03.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 DPS, on nas chyba nie lubi.... taki nasz los.. odpuść Co za historia A może po prostu Wy się zdążyłyście poznać, a my jeszcze nie? Jak mamy cię poznać, skoro wpadasz jak po ogień i już cię nie ma. Nie zagadasz do kobiet, na kawe nie zaprosisz... Kasia.. Mamoń to najfajniejszy facet na tym forum. Niezwykle inteligentny i z poczuciem humoru. Uwierz mi że tak jest O rajuśku Żaba - czy Ty nie masz niecnych zamiarów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.03.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 DPS, on nas chyba nie lubi.... taki nasz los.. odpuść Co za historia A może po prostu Wy się zdążyłyście poznać, a my jeszcze nie? Jak mamy cię poznać, skoro wpadasz jak po ogień i już cię nie ma. Nie zagadasz do kobiet, na kawe nie zaprosisz... Kasia.. Mamoń to najfajniejszy facet na tym forum. Niezwykle inteligentny i z poczuciem humoru. Uwierz mi że tak jest O rajuśku Żaba - czy Ty nie masz niecnych zamiarów? Kurdeblaszka...przeczytał to... może???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 DPS, on nas chyba nie lubi.... taki nasz los.. odpuść Co za historia A może po prostu Wy się zdążyłyście poznać, a my jeszcze nie? OK, róbmy nowe otwarcie. Ja jestem dps i dołączyłam niedawno. Bardzo mi się podoba ten wątek, bo ludzie tutaj przefajni i z poczuciem humoru. Lubię te wszystkie głupotki i gaciorki oraz zabawne i ładne obrazki od stukpuka i wartownika. Można wejść na moją stronkę przyciskiem pod postami. A Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.03.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 widzisz, zagaduje, nawet coś o kawie wspominam, a tu nic!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 24.03.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 A ja sobie siedzę przy komputerku i popijam herbatkę z cukierkiem i cytrynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.03.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 DPS, on nas chyba nie lubi.... taki nasz los.. odpuść Co za historia A może po prostu Wy się zdążyłyście poznać, a my jeszcze nie? Jak mamy cię poznać, skoro wpadasz jak po ogień i już cię nie ma. Nie zagadasz do kobiet, na kawe nie zaprosisz... Kasia.. Mamoń to najfajniejszy facet na tym forum. Niezwykle inteligentny i z poczuciem humoru. Uwierz mi że tak jest O rajuśku Żaba - czy Ty nie masz niecnych zamiarów? Kurdeblaszka...przeczytał to... może???? zabka zawsze ma niecne zamiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts